reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Justyna mi dziś kurteczka dla Mateuszka przyszła a Tobie?no i troche sie zawiodłam bo na zdjęciu jakoś bardziej mi się podobała...:eek:
no wlasnie,ze nie:wściekła/y: no coz pofatyguje sie i wysmaruje maila
My kolo 21 wrocilismy od mojej mamy, S spi w ciuchach,a mlody wtulony oglada bajki. Wychodza mu dolne 5,tzn. tak mysle,ze 5 i juz sa gluby i kaszel i taki niezazbyt w oczkach i z humorkiem. Goraczki nieby nie ma ale mleka nie dalam na wszelki wypadek,bo niecierpie rzygowin sprzatac

reklama
w przyszłym roku to Maja juz będzie potrzebowała własnej przestrzeni do nauki, zaczyna się zerówka:tak::tak::tak: a wogółe to juz mam prawie wyposażone ich pokoje, oj najwyżej będą razem ze soba spali w końcu łózka mają na 140cm szerkoie;-):tak::-):-):-):-)
Agulka przydały by się jakies fotki domu, jego wnętrza i pokoi dzieci:tak:;-)zekamy:tak::tak::tak:
Nuśka zdrówka dla Igorka i oby na katarku się tylko skończyło;-)

Ostatnia edycja:
Kokardki? - kochana ja zwariowałam i choć wyprawkę niby mam po chłopcach to szaleję na promocjach i kupuję kwiatki, róże, serduszka i sukienki :-) Trzepnęło mnie :-D Najlepsze jak się urodzi w końcu chłopak i będę sprzedawała to wszystko ;-)

Jeszcze jak męża nie ma to się mieścimy ale jak tata jest to się kiepsko robi bo my mamły maluśki pokoik i Łożko kupowane nienajszersze... 128cm... :szok:

Oj kochana po dwóch chłopcach to w pełni zrozumiałe;-):-) ja bez bicia przyznam się że od początku marzyłam aby to była dziewczynak i potajemnie kupowałam kiecki co by M nioe widział;-) My mamy łóżko 160cm i ciągle się wściekam że takie wąskie więc szacun:tak:

w przyszłym roku to Maja juz będzie potrzebowała własnej przestrzeni do nauki, zaczyna się zerówka:tak::tak::tak: a wogółe to juz mam prawie wyposażone ich pokoje, oj najwyżej będą razem ze soba spali w końcu łózka mają na 140cm szerkoie;-):tak::-):-):-):-)

Adas bedzie o rok starszy, wiec i pewnie rozsadniejszy;-).
u moich znajomych tez tak bylo, potem dzieciw osobnych pokojach spaly, ale zasypialy u jednego w lzoku i pozniej byly przenoszone:-D:-D

Łącze się w bólu siostro:wściekła/y: też mnie szlak trafia jak Tuśka pomimo że nie spala cały dzień rządzi jeszce wieczorem:wściekła/y: ale powli zaczynam opracowywać plan B i kąpię ją coraz wcześniej w efekcie akumulatorki padaja szybciej:tak::-D

ja w takie dni ja kapie przed 18:szok:, zeby sie orzezwila, bo by padla, gdzie stoi:-D:-D
a potem jescze musi troche poszalec.
dzis to byl poczatek nowego systemu:sorry:stwierdzialm, z emusze uporzadkowac nam te wieczory, bo aj sama z nia nie ebde sie uganiac do 22 i to jeszcze zima! dlatego tez postaram sie, aby jak nadluzej rano spala, potem bez drzemki i ok.20 w lozeczku:tak:

no wlasnie,ze nie:wściekła/y: no coz pofatyguje sie i wysmaruje maila
My kolo 21 wrocilismy od mojej mamy, S spi w ciuchach,a mlody wtulony oglada bajki. Wychodza mu dolne 5,tzn. tak mysle,ze 5 i juz sa gluby i kaszel i taki niezazbyt w oczkach i z humorkiem. Goraczki nieby nie ma ale mleka nie dalam na wszelki wypadek,bo niecierpie rzygowin sprzatac

Oj Justyna widzę że zaczynają masowo u naszych wrześniątek wyłazić ząbale:crazy: jeszcze nie dawno kisiłysmy się z Tuśką w chałupie bo miała temperature a po wszystkim wylazł ząb od wczoraj za to robi rzadkie kupy i wygląda na to że kolejna piątka idzie:crazy: ale cóż taka kolej rzeczy pocieszam się że jak te wyjdą to będzie w końcu święty spokój:tak:

Oj kochana po dwóch chłopcach to w pełni zrozumiałe;-):-) ja bez bicia przyznam się że od początku marzyłam aby to była dziewczynak i potajemnie kupowałam kiecki co by M nioe widział;-) My mamy łóżko 160cm i ciągle się wściekam że takie wąskie więc szacun:tak:

grubasie, nie miescisz sie???:szok::szok::szok:;-)
u nas luz, ale jak Julitka sie zacznie rozpychac, to juz ciasnawo:-D:-D

Asia jest podwojnie gruba, wiec spi ich tam piecioro!!!!
no wlasnie, Asia, tak wyskoczylam z tym brzuszkiem:sorry:, masz juz??:eek:

Wychodza mu dolne 5,tzn. tak mysle,ze 5 i juz sa gluby i kaszel i taki niezazbyt w oczkach i z humorkiem. Goraczki nieby nie ma ale mleka nie dalam na wszelki wypadek,bo niecierpie rzygowin sprzatac

ten wirus sie chyba przez BB przenosi:szok::-(

Adas bedzie o rok starszy, wiec i pewnie rozsadniejszy;-).
u moich znajomych tez tak bylo, potem dzieciw osobnych pokojach spaly, ale zasypialy u jednego w lzoku i pozniej byly przenoszone:-D:-D

ja w takie dni ja kapie przed 18:szok:, zeby sie orzezwila, bo by padla, gdzie stoi:-D:-D
a potem jescze musi troche poszalec.
dzis to byl poczatek nowego systemu:sorry:stwierdzialm, z emusze uporzadkowac nam te wieczory, bo aj sama z nia nie ebde sie uganiac do 22 i to jeszcze zima! dlatego tez postaram sie, aby jak nadluzej rano spala, potem bez drzemki i ok.20 w lozeczku:tak:
Jak masz to zamiar zrobić? U nas pobódki są ok 8 rano no ostatnio padł rekord i spała do 9:20:szok:

Aneta, Donat znów te Wasze dziewuszki takie same, moje dzieci po kapieli są rozleniwione, potem bajeczka w łóżku rodziców, przytulańska i pallulu.

Monia pisząc , że pokoiki są już prawie wyposazone miałam na myśli, że jesli będą podłogi wylane, to potem pomaluję, wykleję i wstawię wykładziny i meble.............. wyposażenie jest, ale jeszcze nie mogę tego wstawić:sorry:.

Zdjęcia dopiero wkleje, jak wszystko bedzie na tip top..................... wcześniej nie będę Was zanudzać,

ale cóż taka kolej rzeczy pocieszam się że jak te wyjdą to będzie w końcu święty spokój:tak:

a ja mma nadzieje, z ebedziemy mogly myc zeby, bo podczas zabkowania to moge o tym zapomniec:-(
choc poza tym u nas bez problemow piatki wychodza. juz dwie na dole sa do polowy przebite

reklama
grubasie, nie miescisz sie???:szok::szok::szok:;-)
u nas luz, ale jak Julitka sie zacznie rozpychac, to juz ciasnawo:-D:-D

Asia jest podwojnie gruba, wiec spi ich tam piecioro!!!!
no wlasnie, Asia, tak wyskoczylam z tym brzuszkiem:sorry:, masz juz??:eek:

Przez Ciebie jeszcze w anoreksje wpadnę:szok:;-):-D a tak na poważnie to kiedyś mieliśmy sofkę 120 i było ok chyba z wiekiem człowiek zaczyna szukać luksusów pewnie jakbym miała 200cm też po jakimś czasie by mi było mało:zawstydzona/y:

Aneta, Donat znów te Wasze dziewuszki takie same, moje dzieci po kapieli są rozleniwione, potem bajeczka w łóżku rodziców, przytulańska i pallulu.

Taki chyba jakiś pechowy miot dziewuszek z września 2007;-):-D

Do góry