reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Justyna mi dziś kurteczka dla Mateuszka przyszła a Tobie?no i troche sie zawiodłam bo na zdjęciu jakoś bardziej mi się podobała...:eek:
no wlasnie,ze nie:wściekła/y: no coz pofatyguje sie i wysmaruje maila
My kolo 21 wrocilismy od mojej mamy, S spi w ciuchach,a mlody wtulony oglada bajki. Wychodza mu dolne 5,tzn. tak mysle,ze 5 i juz sa gluby i kaszel i taki niezazbyt w oczkach i z humorkiem. Goraczki nieby nie ma ale mleka nie dalam na wszelki wypadek,bo niecierpie rzygowin sprzatac

reklama
w przyszłym roku to Maja juz będzie potrzebowała własnej przestrzeni do nauki, zaczyna się zerówka:tak::tak::tak: a wogółe to juz mam prawie wyposażone ich pokoje, oj najwyżej będą razem ze soba spali w końcu łózka mają na 140cm szerkoie;-):tak::-):-):-):-)
Agulka przydały by się jakies fotki domu, jego wnętrza i pokoi dzieci:tak:;-)zekamy:tak::tak::tak:
Nuśka zdrówka dla Igorka i oby na katarku się tylko skończyło;-)

Ostatnia edycja:
Kokardki? - kochana ja zwariowałam i choć wyprawkę niby mam po chłopcach to szaleję na promocjach i kupuję kwiatki, róże, serduszka i sukienki :-) Trzepnęło mnie :-D Najlepsze jak się urodzi w końcu chłopak i będę sprzedawała to wszystko ;-)

Jeszcze jak męża nie ma to się mieścimy ale jak tata jest to się kiepsko robi bo my mamły maluśki pokoik i Łożko kupowane nienajszersze... 128cm... :szok:

Oj kochana po dwóch chłopcach to w pełni zrozumiałe;-):-) ja bez bicia przyznam się że od początku marzyłam aby to była dziewczynak i potajemnie kupowałam kiecki co by M nioe widział;-) My mamy łóżko 160cm i ciągle się wściekam że takie wąskie więc szacun:tak:

w przyszłym roku to Maja juz będzie potrzebowała własnej przestrzeni do nauki, zaczyna się zerówka:tak::tak::tak: a wogółe to juz mam prawie wyposażone ich pokoje, oj najwyżej będą razem ze soba spali w końcu łózka mają na 140cm szerkoie;-):tak::-):-):-):-)

Adas bedzie o rok starszy, wiec i pewnie rozsadniejszy;-).
u moich znajomych tez tak bylo, potem dzieciw osobnych pokojach spaly, ale zasypialy u jednego w lzoku i pozniej byly przenoszone:-D:-D

Łącze się w bólu siostro:wściekła/y: też mnie szlak trafia jak Tuśka pomimo że nie spala cały dzień rządzi jeszce wieczorem:wściekła/y: ale powli zaczynam opracowywać plan B i kąpię ją coraz wcześniej w efekcie akumulatorki padaja szybciej:tak::-D

ja w takie dni ja kapie przed 18:szok:, zeby sie orzezwila, bo by padla, gdzie stoi:-D:-D
a potem jescze musi troche poszalec.
dzis to byl poczatek nowego systemu:sorry:stwierdzialm, z emusze uporzadkowac nam te wieczory, bo aj sama z nia nie ebde sie uganiac do 22 i to jeszcze zima! dlatego tez postaram sie, aby jak nadluzej rano spala, potem bez drzemki i ok.20 w lozeczku:tak:

no wlasnie,ze nie:wściekła/y: no coz pofatyguje sie i wysmaruje maila
My kolo 21 wrocilismy od mojej mamy, S spi w ciuchach,a mlody wtulony oglada bajki. Wychodza mu dolne 5,tzn. tak mysle,ze 5 i juz sa gluby i kaszel i taki niezazbyt w oczkach i z humorkiem. Goraczki nieby nie ma ale mleka nie dalam na wszelki wypadek,bo niecierpie rzygowin sprzatac

Oj Justyna widzę że zaczynają masowo u naszych wrześniątek wyłazić ząbale:crazy: jeszcze nie dawno kisiłysmy się z Tuśką w chałupie bo miała temperature a po wszystkim wylazł ząb od wczoraj za to robi rzadkie kupy i wygląda na to że kolejna piątka idzie:crazy: ale cóż taka kolej rzeczy pocieszam się że jak te wyjdą to będzie w końcu święty spokój:tak:

Oj kochana po dwóch chłopcach to w pełni zrozumiałe;-):-) ja bez bicia przyznam się że od początku marzyłam aby to była dziewczynak i potajemnie kupowałam kiecki co by M nioe widział;-) My mamy łóżko 160cm i ciągle się wściekam że takie wąskie więc szacun:tak:

grubasie, nie miescisz sie???:szok::szok::szok:;-)
u nas luz, ale jak Julitka sie zacznie rozpychac, to juz ciasnawo:-D:-D

Asia jest podwojnie gruba, wiec spi ich tam piecioro!!!!
no wlasnie, Asia, tak wyskoczylam z tym brzuszkiem:sorry:, masz juz??:eek:

Wychodza mu dolne 5,tzn. tak mysle,ze 5 i juz sa gluby i kaszel i taki niezazbyt w oczkach i z humorkiem. Goraczki nieby nie ma ale mleka nie dalam na wszelki wypadek,bo niecierpie rzygowin sprzatac

ten wirus sie chyba przez BB przenosi:szok::-(

Adas bedzie o rok starszy, wiec i pewnie rozsadniejszy;-).
u moich znajomych tez tak bylo, potem dzieciw osobnych pokojach spaly, ale zasypialy u jednego w lzoku i pozniej byly przenoszone:-D:-D

ja w takie dni ja kapie przed 18:szok:, zeby sie orzezwila, bo by padla, gdzie stoi:-D:-D
a potem jescze musi troche poszalec.
dzis to byl poczatek nowego systemu:sorry:stwierdzialm, z emusze uporzadkowac nam te wieczory, bo aj sama z nia nie ebde sie uganiac do 22 i to jeszcze zima! dlatego tez postaram sie, aby jak nadluzej rano spala, potem bez drzemki i ok.20 w lozeczku:tak:
Jak masz to zamiar zrobić? U nas pobódki są ok 8 rano no ostatnio padł rekord i spała do 9:20:szok:

Aneta, Donat znów te Wasze dziewuszki takie same, moje dzieci po kapieli są rozleniwione, potem bajeczka w łóżku rodziców, przytulańska i pallulu.

Monia pisząc , że pokoiki są już prawie wyposazone miałam na myśli, że jesli będą podłogi wylane, to potem pomaluję, wykleję i wstawię wykładziny i meble.............. wyposażenie jest, ale jeszcze nie mogę tego wstawić:sorry:.

Zdjęcia dopiero wkleje, jak wszystko bedzie na tip top..................... wcześniej nie będę Was zanudzać,

ale cóż taka kolej rzeczy pocieszam się że jak te wyjdą to będzie w końcu święty spokój:tak:

a ja mma nadzieje, z ebedziemy mogly myc zeby, bo podczas zabkowania to moge o tym zapomniec:-(
choc poza tym u nas bez problemow piatki wychodza. juz dwie na dole sa do polowy przebite

reklama
grubasie, nie miescisz sie???:szok::szok::szok:;-)
u nas luz, ale jak Julitka sie zacznie rozpychac, to juz ciasnawo:-D:-D

Asia jest podwojnie gruba, wiec spi ich tam piecioro!!!!
no wlasnie, Asia, tak wyskoczylam z tym brzuszkiem:sorry:, masz juz??:eek:

Przez Ciebie jeszcze w anoreksje wpadnę:szok:;-):-D a tak na poważnie to kiedyś mieliśmy sofkę 120 i było ok chyba z wiekiem człowiek zaczyna szukać luksusów pewnie jakbym miała 200cm też po jakimś czasie by mi było mało:zawstydzona/y:

Aneta, Donat znów te Wasze dziewuszki takie same, moje dzieci po kapieli są rozleniwione, potem bajeczka w łóżku rodziców, przytulańska i pallulu.

Taki chyba jakiś pechowy miot dziewuszek z września 2007;-):-D

Do góry