reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
:-d:-d:-dmi myszka pada wię się żegnam będę jutro w pracy i liczę na towarzystwo;-)miłej nocy:-)
AsiaKC
Just mama
luandzia! Trzumam kciuki! Ha! Pewnie mamy już nowe Bboomiątko na świecie
U mnie oba porody zaczęły się odejściem wód. Czułam się jakbym dostałą potężnego kopniaka od malucha i luuuuuu. Za pierwszym razem dostawałam oxy bo skurczy 0 a za drugim miałam swoje skurcze na szczęście. Ale jakoś nie potrafię porównać, które bardziej bolesne były. Szczególnie że jedne i drugie teoretycznie nie przynosiły efektu. Znaczy może tam w środku tak ale nie na szyjkę. Taka skubana wyćwiczona że się zgładzić nie chciała. Potem dostawałam kroplówkę z płynów i elektrolitów (oba razy) i nagle szyjka odpuszczała i 7-9 cm :-) I już z górki
U mnie oba porody zaczęły się odejściem wód. Czułam się jakbym dostałą potężnego kopniaka od malucha i luuuuuu. Za pierwszym razem dostawałam oxy bo skurczy 0 a za drugim miałam swoje skurcze na szczęście. Ale jakoś nie potrafię porównać, które bardziej bolesne były. Szczególnie że jedne i drugie teoretycznie nie przynosiły efektu. Znaczy może tam w środku tak ale nie na szyjkę. Taka skubana wyćwiczona że się zgładzić nie chciała. Potem dostawałam kroplówkę z płynów i elektrolitów (oba razy) i nagle szyjka odpuszczała i 7-9 cm :-) I już z górki
Dzień dobry
Luandzia, powodzenia i mam nadzieje, ze poszło gładko.jade rodzic trzymajcie kciuki
doti80
Wrześniowe mamy'07
Uwaga uwaga wieści od Luandzi: "o 4.10 urodziła się Helenka, jest strasznym kurczakiem ważyła 2480 i 51cm długości" :-)
Ania gratulacje!
Ania gratulacje!
gratulacje!!!!!!!:-d:-d:-d:-d:-d:-duwaga uwaga wieści od luandzi: "o 4.10 urodziła się helenka, jest strasznym kurczakiem ważyła 2480 i 51cm długości" :-)
ania gratulacje!
reklama
Helenka witamy:-):-):-):-):-)
Doti co u Was??
Asia własnie tak sobie myslę że sezon na dziewczynki tym razem: mamy juz Sabinke , Helenkę , Groszynke ....ciekawe co u Gagulec i Doti jest
A i jeszcze jedno jak sie "robi" dziewczyki;-)???? Podzielcie się wiedza nie bądżcie takie
Doti co u Was??
Asia własnie tak sobie myslę że sezon na dziewczynki tym razem: mamy juz Sabinke , Helenkę , Groszynke ....ciekawe co u Gagulec i Doti jest
A i jeszcze jedno jak sie "robi" dziewczyki;-)???? Podzielcie się wiedza nie bądżcie takie
Ostatnia edycja:
Podziel się: