reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Luandzia kciuki zaciśnięte:tak:oby poszło szybciutko i bezboleśnie i oczywiście czekamy na wieści ;-)Trzymaj się jesteśmy myślami z Tobą...POWODZENIA

Ostatnia edycja:
reklama
luandzia! Trzumam kciuki! Ha! Pewnie mamy już nowe Bboomiątko na świecie :-D

U mnie oba porody zaczęły się odejściem wód. Czułam się jakbym dostałą potężnego kopniaka od malucha i luuuuuu. Za pierwszym razem dostawałam oxy bo skurczy 0 a za drugim miałam swoje skurcze na szczęście. Ale jakoś nie potrafię porównać, które bardziej bolesne były. Szczególnie że jedne i drugie teoretycznie nie przynosiły efektu. Znaczy może tam w środku tak ale nie na szyjkę. Taka skubana wyćwiczona że się zgładzić nie chciała. Potem dostawałam kroplówkę z płynów i elektrolitów (oba razy) i nagle szyjka odpuszczała i 7-9 cm :-) I już z górki :-D

reklama
Helenka witamy:-):-):-):-):-)

Doti co u Was??

Asia własnie tak sobie myslę że sezon na dziewczynki tym razem: mamy juz Sabinke , Helenkę , Groszynke ....ciekawe co u Gagulec i Doti jest:)

A i jeszcze jedno jak sie "robi" dziewczyki;-):-p???? Podzielcie się wiedza nie bądżcie takie:-p:-p

Ostatnia edycja:
Do góry