donkat
Fanka BB :)
Chyba się skumały bo moja właśnie woła o picie
Julitka juz zladla, popila, wysikala sie i spi
i znów z miską uśnie
prawie, bo sobie wlozyla ja do lozeczka;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba się skumały bo moja właśnie woła o picie
i znów z miską uśnie
jade rodzic trzymajcie kciuki
No nareszcie M właśnie wszedł do domu i wziął Mafiego na spacer a moja gwiazda nadla nie śpi opowiada kolejną historię Józiowi ciekawe kiedy wreszcie padnie
O Luandzia ale info teraz nie zasnę Trzymam kciuki żeby wszystko poszło łatwo i gładko i niech W dam znać co i jakjade rodzic trzymajcie kciuki
zabawki waszych dzieci maja imiona?
u nas jeszcze nie, moze dlatego, ze latwiej jest Julitce mowic: lala, mis a nie imiona
No jak wody odeszły to faktycznie nie ma na co czekać trzymam kciuki zeby rozwarcie samoistnie zaczęło się robić i nie potrzebna była oxytocyna bo wiem po mojej siostrze że może przyśpiesza ale o wiele więcej bólu sprawia mnie na szczęście ominęła ta wątpliwa przyjemnośćnie spieszy mi sie wolalabym z wami popisac ale wody mi odeszly i chyba nie mam wyjscia i musze sie wybrac na porodowke ale zla jestem bo skurczy nie mam pewnie znowu beda mi ladowac oksytocyne :-(
nie spieszy mi sie wolalabym z wami popisac ale wody mi odeszly i chyba nie mam wyjscia i musze sie wybrac na porodowke ale zla jestem bo skurczy nie mam pewnie znowu beda mi ladowac oksytocyne :-(
moja gwiazda nagle zapragnela chrupek i ani w glwoie jej spanie
a moj jeszcze klocka postawil, ale takiego konkreto, jak staryChyba się skumały bo moja właśnie woła o picie
jade rodzic trzymajcie kciuki
badz dzielna, jak to mowi Mikolaj, bedzie dobrze, ja tez nie mialam skurczy, zero, nawet przepowiadajacych i nagle mnie wziely parte i poszlo. Tobie tez tego zyczenie spieszy mi sie wolalabym z wami popisac ale wody mi odeszly i chyba nie mam wyjscia i musze sie wybrac na porodowke ale zla jestem bo skurczy nie mam pewnie znowu beda mi ladowac oksytocyne :-(