reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
jade rodzic trzymajcie kciuki

agentka, jeszcze mila czas sie zaanonsowac:-D:-D:-D:-D

my trzymamy kciuki, a TY rozkraczaj nogi:-D:-D;-)

No nareszcie M właśnie wszedł do domu i wziął Mafiego na spacer:tak: a moja gwiazda nadla nie śpi opowiada kolejną historię Józiowi:-D ciekawe kiedy wreszcie padnie:dry:

zabawki waszych dzieci maja imiona?
u nas jeszcze nie, moze dlatego, ze latwiej jest Julitce mowic: lala, mis a nie imiona:sorry2:

nie spieszy mi sie wolalabym z wami popisac :sorry:ale wody mi odeszly i chyba nie mam wyjscia i musze sie wybrac na porodowke ale zla jestem bo skurczy nie mam pewnie znowu beda mi ladowac oksytocyne :-(

nie spieszy mi sie wolalabym z wami popisac :sorry:ale wody mi odeszly i chyba nie mam wyjscia i musze sie wybrac na porodowke ale zla jestem bo skurczy nie mam pewnie znowu beda mi ladowac oksytocyne :-(
No jak wody odeszły to faktycznie nie ma na co czekać:no: trzymam kciuki zeby rozwarcie samoistnie zaczęło się robić i nie potrzebna była oxytocyna bo wiem po mojej siostrze że może przyśpiesza ale o wiele więcej bólu sprawia:wściekła/y: mnie na szczęście ominęła ta wątpliwa przyjemność:tak:

uuu, az mnie ciarki przeszly jak to napisalas, bo aj mialam tak samo, bbrrr!!!!!!
oby u Ciebie bylo lepiej:tak:
a z Zuzia tez tak mialas?

moja gwiazda nagle zapragnela chrupek i ani w glwoie jej spanie:szok:

Chyba się skumały bo moja właśnie woła o picie:wściekła/y:
a moj jeszcze klocka postawil, ale takiego konkreto, jak stary:-D

jade rodzic trzymajcie kciuki

badz dzielna, jak to mowi Mikolaj, bedzie dobrze, ja tez nie mialam skurczy, zero, nawet przepowiadajacych i nagle mnie wziely parte i poszlo. Tobie tez tego zycze

reklama
Do góry