reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
jade rodzic trzymajcie kciuki

agentka, jeszcze mila czas sie zaanonsowac:-D:-D:-D:-D

my trzymamy kciuki, a TY rozkraczaj nogi:-D:-D;-)

No nareszcie M właśnie wszedł do domu i wziął Mafiego na spacer:tak: a moja gwiazda nadla nie śpi opowiada kolejną historię Józiowi:-D ciekawe kiedy wreszcie padnie:dry:

zabawki waszych dzieci maja imiona?
u nas jeszcze nie, moze dlatego, ze latwiej jest Julitce mowic: lala, mis a nie imiona:sorry2:

nie spieszy mi sie wolalabym z wami popisac :sorry:ale wody mi odeszly i chyba nie mam wyjscia i musze sie wybrac na porodowke ale zla jestem bo skurczy nie mam pewnie znowu beda mi ladowac oksytocyne :-(

nie spieszy mi sie wolalabym z wami popisac :sorry:ale wody mi odeszly i chyba nie mam wyjscia i musze sie wybrac na porodowke ale zla jestem bo skurczy nie mam pewnie znowu beda mi ladowac oksytocyne :-(
No jak wody odeszły to faktycznie nie ma na co czekać:no: trzymam kciuki zeby rozwarcie samoistnie zaczęło się robić i nie potrzebna była oxytocyna bo wiem po mojej siostrze że może przyśpiesza ale o wiele więcej bólu sprawia:wściekła/y: mnie na szczęście ominęła ta wątpliwa przyjemność:tak:

uuu, az mnie ciarki przeszly jak to napisalas, bo aj mialam tak samo, bbrrr!!!!!!
oby u Ciebie bylo lepiej:tak:
a z Zuzia tez tak mialas?

moja gwiazda nagle zapragnela chrupek i ani w glwoie jej spanie:szok:

Chyba się skumały bo moja właśnie woła o picie:wściekła/y:
a moj jeszcze klocka postawil, ale takiego konkreto, jak stary:-D

jade rodzic trzymajcie kciuki

badz dzielna, jak to mowi Mikolaj, bedzie dobrze, ja tez nie mialam skurczy, zero, nawet przepowiadajacych i nagle mnie wziely parte i poszlo. Tobie tez tego zycze

reklama
Do góry