reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
witam!!!

pocxytalam szybko co u Was, ale nie mam jak odpisac, bo Julitka juz przygotowala koc na kanape, zeby ogladac film:-D:szok::cool2:
P nie ma, wiec mam innego towarzysza :-D:-D:-D

mam nadzieje, z epozniej wpadne:tak::tak:

Pomimo długiej drzemki w ciągu dnia o dziwo Tuśka oznajmiła 10 minuy temu że idzie spać i właśnie kula się po łóżku opowadając co dziś robiła swojemu zwierzyńcowi:szok::-D ciekawe kiedy zaśnie:dry: M jeszcze nie ma i martwie się już o niego a cholera nie mogę zadzwonić:wściekła/y:
Donkat co oglądasz z Julitką? Gdzie P?

kobiety, nieladnie! od prawie 2godz tylko jeden wpis??????????:szok::szok::szok::szok:
czyzby kazda chlopem zajeta?:-p bo chyba nie sprzatacie o tej porze:-D

ja chcialam obejrzec Milosc na wybiegu, a Julitka myslala, z ebeda sloniki czyli Epoka lodowcowa 3:-D:-D
w efekcie ja patrzyalm jednym okiem i bawilam sie z nia jednoczesnie:tak:.
caly dzien sie wynerwicowala, to teraz byla grzeczniutka jak aniolek;-)

niby spiaca i juz pozno, ale jeszcze sie wierci w lozeczku:sorry2:

a czemu nie mozesz zadzwonic do M, tak sie umawialiscie?

kobiety, nieladnie! od prawie 2godz tylko jeden wpis??????????:szok::szok::szok::szok:
czyzby kazda chlopem zajeta?:-p bo chyba nie sprzatacie o tej porze:-D

ja chcialam obejrzec Milosc na wybiegu, a Julitka myslala, z ebeda sloniki czyli Epoka lodowcowa 3:-D:-D
w efekcie ja patrzyalm jednym okiem i bawilam sie z nia jednoczesnie:tak:.
caly dzien sie wynerwicowala, to teraz byla grzeczniutka jak aniolek;-)

niby spiaca i juz pozno, ale jeszcze sie wierci w lozeczku:sorry2:

a czemu nie mozesz zadzwonic do M, tak sie umawialiscie?

Tuśka też nadal dyskutuje z przyjaciółmi :-D a ja liczyłam głupia ze padnie i wyjdę z Mafim bo już błagalnym wzrokiem na mnie spogląda:-( a do M nie mogę zadzownić bo osiól zapomniał zapłacić rachunki za telefony firmowe i zablokowali połączenia wychodzące jutro dopiero ma działać:wściekła/y:

No nareszcie M właśnie wszedł do domu i wziął Mafiego na spacer:tak: a moja gwiazda nadla nie śpi opowiada kolejną historię Józiowi:-D ciekawe kiedy wreszcie padnie:dry:

reklama
Do góry