reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
witam!!!

pocxytalam szybko co u Was, ale nie mam jak odpisac, bo Julitka juz przygotowala koc na kanape, zeby ogladac film:-D:szok::cool2:
P nie ma, wiec mam innego towarzysza :-D:-D:-D

mam nadzieje, z epozniej wpadne:tak::tak:

Pomimo długiej drzemki w ciągu dnia o dziwo Tuśka oznajmiła 10 minuy temu że idzie spać i właśnie kula się po łóżku opowadając co dziś robiła swojemu zwierzyńcowi:szok::-D ciekawe kiedy zaśnie:dry: M jeszcze nie ma i martwie się już o niego a cholera nie mogę zadzwonić:wściekła/y:
Donkat co oglądasz z Julitką? Gdzie P?

kobiety, nieladnie! od prawie 2godz tylko jeden wpis??????????:szok::szok::szok::szok:
czyzby kazda chlopem zajeta?:-p bo chyba nie sprzatacie o tej porze:-D

ja chcialam obejrzec Milosc na wybiegu, a Julitka myslala, z ebeda sloniki czyli Epoka lodowcowa 3:-D:-D
w efekcie ja patrzyalm jednym okiem i bawilam sie z nia jednoczesnie:tak:.
caly dzien sie wynerwicowala, to teraz byla grzeczniutka jak aniolek;-)

niby spiaca i juz pozno, ale jeszcze sie wierci w lozeczku:sorry2:

a czemu nie mozesz zadzwonic do M, tak sie umawialiscie?

kobiety, nieladnie! od prawie 2godz tylko jeden wpis??????????:szok::szok::szok::szok:
czyzby kazda chlopem zajeta?:-p bo chyba nie sprzatacie o tej porze:-D

ja chcialam obejrzec Milosc na wybiegu, a Julitka myslala, z ebeda sloniki czyli Epoka lodowcowa 3:-D:-D
w efekcie ja patrzyalm jednym okiem i bawilam sie z nia jednoczesnie:tak:.
caly dzien sie wynerwicowala, to teraz byla grzeczniutka jak aniolek;-)

niby spiaca i juz pozno, ale jeszcze sie wierci w lozeczku:sorry2:

a czemu nie mozesz zadzwonic do M, tak sie umawialiscie?

Tuśka też nadal dyskutuje z przyjaciółmi :-D a ja liczyłam głupia ze padnie i wyjdę z Mafim bo już błagalnym wzrokiem na mnie spogląda:-( a do M nie mogę zadzownić bo osiól zapomniał zapłacić rachunki za telefony firmowe i zablokowali połączenia wychodzące jutro dopiero ma działać:wściekła/y:

No nareszcie M właśnie wszedł do domu i wziął Mafiego na spacer:tak: a moja gwiazda nadla nie śpi opowiada kolejną historię Józiowi:-D ciekawe kiedy wreszcie padnie:dry:

reklama
Do góry