Ja mam ogromniastą nadzieje na dziewczynkę;-):-) ale przypuszczam, że dowiem sie o płci dopiero po Nowym RokuAsia własnie tak sobie myslę że sezon na dziewczynki tym razem: mamy juz Sabinke , Helenkę , Groszynke ....ciekawe co u Gagulec i Doti jest
A i jeszcze jedno jak sie "robi" dziewczyki;-)???? Podzielcie się wiedza nie bądżcie takie
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
ale malutka pipulka, bosze jaka to kruszynka musi byc,ale moze sprawnie poszlo. No kolejny maluszek z nami:-) Fajnie!!!Uwaga uwaga wieści od Luandzi: "o 4.10 urodziła się Helenka, jest strasznym kurczakiem ważyła 2480 i 51cm długości" :-)
Nuska dziewczynke od konca @ max do owulacji,bo zenskie plamniki sa wolniejsze,ale dluzej zyja od meskich i zanim jajeczko sie wykluje to meskie padna wboju,a zenskie powolutku doplyna
Ale mnie bierze na maluszka, tylko boje sie troche,ze jesli uda sie dziewczynka to S bardziej bedzie ja kochal i nie bedzie potrafil ukryc tego i Matusiowi bedzie przykro. No i boje sie,ze Mateusz za maly jest i ze nie zrozumie, on teraz buntuje sie,a co dopiero przy maluszku
monia_l
Wrześniowe mamy'07
no jakoś żyjeMonia, nocny Marku, jak zyjesz?
GRATULACJE:-):-):-):-)jejciu jaka kruszynka napewno jest kochaniutka;-)Uwaga uwaga wieści od Luandzi: "o 4.10 urodziła się Helenka, jest strasznym kurczakiem ważyła 2480 i 51cm długości" :-)
Ania gratulacje!
Justyna to Matuś będzie synem mamusi a córcia tatusia;-)a tak na poważnie to każde dziecko kocha sie jednakowo bez względu na płec więc nie bój się i staraj się o dzidzieA MAteuszek wcale nie jest za mały taka mniejsza różnica wieku jest lepsza niż za duża
Nuśka ja kiedyś słyszałam taką teorię od lekarza ginekologa że na chłopca to bardziej powinna się starac kobieta a na dziewczynke mężczyzna nie wiem ile w tym prawdy ale na przy Mateuszu się sprawdziło
AsiaKC
Just mama
Uwaga uwaga wieści od Luandzi: "o 4.10 urodziła się Helenka, jest strasznym kurczakiem ważyła 2480 i 51cm długości" :-)
Ania gratulacje!
GRATULACJE!!! WITAMY KSIĘŻNICZKĘ
Kruszynka słodka!!!! Jest szansa na mmska od Luandzi? Ja uwielbiam oglądać noworodki takie świeżuśkie
Helenka witamy:-):-):-):-):-)
Doti co u Was??
Asia własnie tak sobie myslę że sezon na dziewczynki tym razem: mamy juz Sabinke , Helenkę , Groszynke ....ciekawe co u Gagulec i Doti jest
A i jeszcze jedno jak sie "robi" dziewczyki;-)???? Podzielcie się wiedza nie bądżcie takie
Sezon na dziewczynki powiadasz? O ile się nie odmieni to mooooże?
A jak się robi? U nas wyszło metodą "do 3 razy sztuka"
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
O NIEEEEE!!!!
A jak się robi? U nas wyszło metodą "do 3 razy sztuka"
Kurna u nas w Biedronce nie ma Zami Cyba wogole nie bylo. Mama zobaczy mi w Mogilnie,bo jest ldna pogoda to Janusz ja podwiezie,co by jeszcze tyle nie latala po dworzu
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Kto ma blisko sklep Mariquita?
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Ale wieści :-) Gratulacje dla Luandzi :-)Helenka taka malutka jak Maciulek przy urodzeniu
Moja siostra cioteczna tak robiła i zrobiła chłopaka (przynajmniej na razie lekarz twierdzi, że chłopak będzie, ale przy porodzie się dopiero okaże ;-))Nuska dziewczynke od konca @ max do owulacji,bo zenskie plamniki sa wolniejsze,ale dluzej zyja od meskich i zanim jajeczko sie wykluje to meskie padna wboju,a zenskie powolutku doplyna
aaaa co tam jest ciekawego i w normalnej cenie, ja ma 20 kmKto ma blisko sklep Mariquita?
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Podziel się: