reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Asia własnie tak sobie myslę że sezon na dziewczynki tym razem: mamy juz Sabinke , Helenkę , Groszynke ....ciekawe co u Gagulec i Doti jest:)

A i jeszcze jedno jak sie "robi" dziewczyki;-):-p???? Podzielcie się wiedza nie bądżcie takie:-p:-p
Ja mam ogromniastą nadzieje na dziewczynkę;-):-):-D ale przypuszczam, że dowiem sie o płci dopiero po Nowym Roku:cool2:

reklama
Uwaga uwaga wieści od Luandzi: "o 4.10 urodziła się Helenka, jest strasznym kurczakiem ważyła 2480 i 51cm długości" :-)
ale malutka pipulka, bosze jaka to kruszynka musi byc,ale moze sprawnie poszlo. No kolejny maluszek z nami:-) Fajnie!!!
Nuska dziewczynke od konca @ max do owulacji,bo zenskie plamniki sa wolniejsze,ale dluzej zyja od meskich i zanim jajeczko sie wykluje to meskie padna wboju,a zenskie powolutku doplyna
Ale mnie bierze na maluszka, tylko boje sie troche,ze jesli uda sie dziewczynka to S bardziej bedzie ja kochal i nie bedzie potrafil ukryc tego i Matusiowi bedzie przykro. No i boje sie,ze Mateusz za maly jest i ze nie zrozumie, on teraz buntuje sie,a co dopiero przy maluszku:sorry2:

Monia, nocny Marku, jak zyjesz?
no jakoś żyje:-D

Uwaga uwaga wieści od Luandzi: "o 4.10 urodziła się Helenka, jest strasznym kurczakiem ważyła 2480 i 51cm długości" :-)

Ania gratulacje!
GRATULACJE:-):-):-):-)jejciu jaka kruszynka napewno jest kochaniutka;-)

Justyna to Matuś będzie synem mamusi a córcia tatusia;-)a tak na poważnie to każde dziecko kocha sie jednakowo bez względu na płec więc nie bój się i staraj się o dzidzie:tak:A MAteuszek wcale nie jest za mały taka mniejsza różnica wieku jest lepsza niż za duża:sorry2:
Nuśka ja kiedyś słyszałam taką teorię od lekarza ginekologa że na chłopca to bardziej powinna się starac kobieta a na dziewczynke mężczyzna :sorry2:nie wiem ile w tym prawdy ale na przy Mateuszu się sprawdziło:-p

Ania gratulacje!

GRATULACJE!!! WITAMY KSIĘŻNICZKĘ :-D
Kruszynka słodka!!!! Jest szansa na mmska od Luandzi? Ja uwielbiam oglądać noworodki takie świeżuśkie :-D

Helenka witamy:-):-):-):-):-)

Doti co u Was??

Asia własnie tak sobie myslę że sezon na dziewczynki tym razem: mamy juz Sabinke , Helenkę , Groszynke ....ciekawe co u Gagulec i Doti jest:)

A i jeszcze jedno jak sie "robi" dziewczyki;-):-p???? Podzielcie się wiedza nie bądżcie takie:-p:-p

Sezon na dziewczynki powiadasz? O ile się nie odmieni to mooooże?

A jak się robi? U nas wyszło metodą "do 3 razy sztuka" :-D

Luandzia gratulacje kruszynki.

Dzie dziś do tej pory był zwariowany , dodam tyl;ko, że jechalismy o 7 rano pociągiem do Piły, podróż trwała 1,5 godziny a mały wniebowzięty.

Ale wieści :szok::-) Gratulacje dla Luandzi :-)Helenka taka malutka jak Maciulek przy urodzeniu :tak:
Nuska dziewczynke od konca @ max do owulacji,bo zenskie plamniki sa wolniejsze,ale dluzej zyja od meskich i zanim jajeczko sie wykluje to meskie padna wboju,a zenskie powolutku doplyna
Moja siostra cioteczna tak robiła i zrobiła chłopaka (przynajmniej na razie lekarz twierdzi, że chłopak będzie, ale przy porodzie się dopiero okaże :-p;-))

reklama
Chcialam kupic mlodemu czapke i normalnie NIC NIC NIC!!! Same jakies wsiowe,a jak ladne to za male albo za duze i ogladalam w Meriquita i nawet 2mi sie spodobaly po 20, bez szala,ale szaliki mam

Ostatnia edycja:
Do góry