reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
zimowe, mowisz,ze nie beda na uszy nachodzic? Wydaja sie glebokie,a mlody nie sciaga czapek z glowy wiec na zawiazywanej nie zalezy miTo są zimowe czapki? Ja nie odważyłabym sie załozyć moim dzieciom bez uszek
a głową nie będzie ruszał? Może też odchylić się od kurtki, bo te zimówki to takie kurtkowe pancerniakizimowe, mowisz,ze nie beda na uszy nachodzic? Wydaja sie glebokie,a mlody nie sciaga czapek z glowy wiec na zawiazywanej nie zalezy mi
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
ze kark goly? z reszta ja tez mam taka czapke i cieplo mia głową nie będzie ruszał? Może też odchylić się od kurtki, bo te zimówki to takie kurtkowe pancerniaki
Twój torn, kochana,:-) ja tylko mówię, że ja nie kupuje takich;-) a czapeczka sama w sobie fajnaze kark goly? z reszta ja tez mam taka czapke i cieplo mi
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Justyna tak czapeczka wygląda fajnie ale ciekawe jak będzie leżec na główce. Ja też miałam upatrzoną z katalogu czapeczke z Mariquita i strasznie się na nią napaliłam a jak zajechałam do sklepu z myślą że ją kupie to zrezygnowałam bo nie dośc że młodemu nie pasowała to na zdjęciu wyglądała super a na żywo już nie była taka rewelacyjnai wkońcu kupiłam w 5-10-15 też za 20zł
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
No nic, musze S wyciagnac do Gniezna,bo i tak kozaczki trzeba kupic to moze czapke przy okazji tez kupie
monia_l
Wrześniowe mamy'07
mi podobała się z katalogu ta http://www.intermax.pl/katalog//img/duze//aw10/CC51.jpg, http://www.intermax.pl/katalog//img/duze//aw10/FA42.jpg ale na żywca już nie
Ostatnia edycja:
donkat
Fanka BB :)
witam!!!
Ale Helenka musi byc chudziutka, bo dosc dluga jak an te wage jest:-)
a kurczak, tzn ze mamal, czy ze zolta?
Nuska, czyzby i Ciebie bralo an kolejne bobo?;-)
zanik sie zrobi, urodzi, to Mateusz dorosnie i zmadrzeje
ja mam Zamie od kilku lat i ajkos mi sie nie wiedzie. co cos wypusci, to potem te stare niszczeja. taka marnawa jest
ja mam w miescie, ale nie obiecuje, z ebede
ja tez wole z uszkami
no wlasnie chodzi o to, z esie zsuwaja z uszu pod wplywem ruchu glowka
Ale Helenka musi byc chudziutka, bo dosc dluga jak an te wage jest:-)
a kurczak, tzn ze mamal, czy ze zolta?
A i jeszcze jedno jak sie "robi" dziewczyki;-)???? Podzielcie się wiedza nie bądżcie takie
Nuska, czyzby i Ciebie bralo an kolejne bobo?;-)
Ale mnie bierze na maluszka, tylko boje sie troche,ze jesli uda sie dziewczynka to S bardziej bedzie ja kochal i nie bedzie potrafil ukryc tego i Matusiowi bedzie przykro. No i boje sie,ze Mateusz za maly jest i ze nie zrozumie, on teraz buntuje sie,a co dopiero przy maluszku
zanik sie zrobi, urodzi, to Mateusz dorosnie i zmadrzeje
O NIEEEEE!!!!
Kurna u nas w Biedronce nie ma Zami Cyba wogole nie bylo. Mama zobaczy mi w Mogilnie,bo jest ldna pogoda to Janusz ja podwiezie,co by jeszcze tyle nie latala po dworzu
ja mam Zamie od kilku lat i ajkos mi sie nie wiedzie. co cos wypusci, to potem te stare niszczeja. taka marnawa jest
Kto ma blisko sklep Mariquita?
ja mam w miescie, ale nie obiecuje, z ebede
To są zimowe czapki? Ja nie odważyłabym sie załozyć moim dzieciom bez uszek
ja tez wole z uszkami
zimowe, mowisz,ze nie beda na uszy nachodzic? Wydaja sie glebokie,a mlody nie sciaga czapek z glowy wiec na zawiazywanej nie zalezy mi
a głową nie będzie ruszał? Może też odchylić się od kurtki, bo te zimówki to takie kurtkowe pancerniaki
no wlasnie chodzi o to, z esie zsuwaja z uszu pod wplywem ruchu glowka
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Chyba glupoty piszecie z tymi czapkami
Podziel się: