reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Justyna tak czapeczka wygląda fajnie ale ciekawe jak będzie leżec na główce. Ja też miałam upatrzoną z katalogu czapeczke z Mariquita i strasznie się na nią napaliłam a jak zajechałam do sklepu z myślą że ją kupie to zrezygnowałam bo nie dośc że młodemu nie pasowała to na zdjęciu wyglądała super a na żywo już nie była taka rewelacyjna:no:i wkońcu kupiłam w 5-10-15 też za 20zł

witam!!!

Ale Helenka musi byc chudziutka, bo dosc dluga jak an te wage jest:-):tak:
a kurczak, tzn ze mamal, czy ze zolta?:szok::-D

A i jeszcze jedno jak sie "robi" dziewczyki;-):-p???? Podzielcie się wiedza nie bądżcie takie:-p:-p

Nuska, czyzby i Ciebie bralo an kolejne bobo?;-)

Ale mnie bierze na maluszka, tylko boje sie troche,ze jesli uda sie dziewczynka to S bardziej bedzie ja kochal i nie bedzie potrafil ukryc tego i Matusiowi bedzie przykro. No i boje sie,ze Mateusz za maly jest i ze nie zrozumie, on teraz buntuje sie,a co dopiero przy maluszku:sorry2:

zanik sie zrobi, urodzi, to Mateusz dorosnie i zmadrzeje

O NIEEEEE!!!!
Kurna u nas w Biedronce nie ma Zami:wściekła/y: Cyba wogole nie bylo. Mama zobaczy mi w Mogilnie,bo jest ldna pogoda to Janusz ja podwiezie,co by jeszcze tyle nie latala po dworzu

ja mam Zamie od kilku lat i ajkos mi sie nie wiedzie. co cos wypusci, to potem te stare niszczeja. taka marnawa jest:sorry2:

Kto ma blisko sklep Mariquita?

ja mam w miescie, ale nie obiecuje, z ebede

To są zimowe czapki? Ja nie odważyłabym sie załozyć moim dzieciom bez uszek

ja tez wole z uszkami:tak:

zimowe, mowisz,ze nie beda na uszy nachodzic? Wydaja sie glebokie,a mlody nie sciaga czapek z glowy wiec na zawiazywanej nie zalezy mi

a głową nie będzie ruszał? Może też odchylić się od kurtki, bo te zimówki to takie kurtkowe pancerniaki

no wlasnie chodzi o to, z esie zsuwaja z uszu pod wplywem ruchu glowka

reklama
Do góry