reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Luandzia kciuki zaciśnięte:tak:oby poszło szybciutko i bezboleśnie i oczywiście czekamy na wieści ;-)Trzymaj się jesteśmy myślami z Tobą...POWODZENIA

Ostatnia edycja:
reklama
luandzia! Trzumam kciuki! Ha! Pewnie mamy już nowe Bboomiątko na świecie :-D

U mnie oba porody zaczęły się odejściem wód. Czułam się jakbym dostałą potężnego kopniaka od malucha i luuuuuu. Za pierwszym razem dostawałam oxy bo skurczy 0 a za drugim miałam swoje skurcze na szczęście. Ale jakoś nie potrafię porównać, które bardziej bolesne były. Szczególnie że jedne i drugie teoretycznie nie przynosiły efektu. Znaczy może tam w środku tak ale nie na szyjkę. Taka skubana wyćwiczona że się zgładzić nie chciała. Potem dostawałam kroplówkę z płynów i elektrolitów (oba razy) i nagle szyjka odpuszczała i 7-9 cm :-) I już z górki :-D

reklama
Helenka witamy:-):-):-):-):-)

Doti co u Was??

Asia własnie tak sobie myslę że sezon na dziewczynki tym razem: mamy juz Sabinke , Helenkę , Groszynke ....ciekawe co u Gagulec i Doti jest:)

A i jeszcze jedno jak sie "robi" dziewczyki;-):-p???? Podzielcie się wiedza nie bądżcie takie:-p:-p

Ostatnia edycja:
Do góry