reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
ja mam kalosze czarne w kwiaty kupilam w deichmanie za 59 zl
takie o
569460ebb4.jpeg

Witam się popołudniowo:-) pięknej pogody ciąg dalszy więc zaraz idziemy z M na piwko i plac zabaw bo babcia jednak się wykręciła ale nie chce mi się pisać nawet z jakich powodów:wściekła/y: byłam z małą pierwszy raz u fryzjera:szok: stwierdziłam że może jak jej zetne te piórka to się włosy wzmocnią i będą ładniejsze nawet nie było źle :tak: co prawda musiałam ją trzymać na rękach ale poszło gładko no i pani fryzjerka powiedziała że jak to pierwszy raz to gratis i niech rosną i kręcą się dalej:-)
Nuśka na katarek u małej ja ostatnio używam tylko kropelek olbas :tak: kropie małej poduszkę i ciuszki i nawet ostatnio przy moim choróbstwie świetnie się sprawdziły:tak: Bo wszelkie krople do nosa były podawane przemocą i jak płakała zaraz jej z nosa wszystko wylatywało więc w aptece mi to polecili a teraz ja polecam z czystym sumieniem:tak:
No i uciekam na piwko;-)

Dziewczyny kompletna załamka jutro idę do szpitala bo mogę w każdej chwili urodzić :-(a musze jeszcze minimum z miesiąc wytrzymać założą mi pesar ale lekarz mi powiedziała że będę mogła jechać na tą obronę
trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze

Ostatnia edycja:
Dziewczyny kąpletna załamka jutro idę do szpitala bo mogę w każdej chwili urodzić :-(a musze jeszcze minimum z miesiąc wytrzymać założą mi pesar ale lekarz mi powiedziała że będę mogła jechać na tą obronę
kochana oczywiście trzymamy kciuki a Ty trzymaj Helenkę w brzuszku, zdrowaśki tez zmówimy:tak::tak::tak:

Oj Luandzia, trzymamy kciuki, bedzie pessar to bedzie pewniej, powodzenia!

Justyna - mnie tez sie podobaja te kalosze z Biedronki. Staśkowi na urodzinki babcia kupiła takie z allegro z ocieplaną wkładką, będziemy po kałużach skakać, co jest pasją mojego dziecia.

Dziewczyny kąpletna załamka jutro idę do szpitala bo mogę w każdej chwili urodzić :-(a musze jeszcze minimum z miesiąc wytrzymać założą mi pesar ale lekarz mi powiedziała że będę mogła jechać na tą obronę
Luandzia trzymamy kciuki aby Helenka jeszcze pomieszkała w brzusiu,a Ty uważaj na siebie i oszczędzaj się:tak:
Agulka, Nuśka wszystkiego naj naj naj :-)a i zdrówko dla Igorka:tak:
Justyna wiem że ci ciężko ale lepiej chyba by było to przeczekac az młodemu minie to zafascynowanie babcią:sorry:
u nas wszystko ok. Ola u babci i troche bez niej pusto w domku ale wiem że i ona i babcia się cieszą że mogą pobyc kilka dni razem:tak:a ja zabieram sie za przemalowanie kącika dziecięcego.
któraś ostatnio pisała że zdjęcia z koma każdy fachowiec może odzyskać. Ja ostatnio miałam awarie i zdjęć niestety nie szło odzyskać:wściekła/y::no:

reklama
powiem wam ze strasznie sie boje szyjka jest miekka i na pół cm i kto wie czy mi sie cos tam juz nie rozchodzi no i musze sie uczyc a jak tu sie skupic
nie chce jeszcze rodzic bo dziecko wazy dopiero 1,5 kg a powinno minimum 2

Do góry