Oj Luandzia nie chciałam żebyś mnie źle zrozumiała z tą obroną wierzę że wszystko potoczy się tak że będzie dobrze mysłami i całym sercem będę cały czas przy Tobie wiem od mojego gina o którym nie wiem czy wcześniej pisałam że jest uznawany za najlepszego w kotlinie kłodzkiej ( nie chodzi o przechwalanie się bo słono za niego płacę) że dobrze założony szew naprawdę działa cuda i będziesz w stanie donosić Helenkę bez większych komplikacji praktycznie dokońca oj strasznie się tym wszystkim przejęłam bo myślałam że u Ciebie i Carioci to już teraz tylko z górki i byle do końca a tu takie rzeczy
reklama
luandzia1
Entuzjast(k)a
pesar to nie szew tylko taki plastikowy krążek ale w zasadzie chodzi o to samo tylko teraz częściej zaklada się wlasnie ten pesar
no nic ide spać
no nic ide spać
Witam ostatnia wczoraj i pierwsza dziś i to o tej godzinie wszystkie korzystacie z uroków pięknej pogody? Młoda śpi więc wpadłam sprawdzić czy coś się dzieje ale skoro nikogo nie ma to idę sprzątaćMiłego dnia i do później BB-onki:-)
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Ale tu dziś puściutko
dzień rano byłam u teściowej obciąc Mateuszka i dostałam tel. od mamy że mam przyjechac po Ole bo ona idzie do szpitala:-(rano piła kawę i dostała strasznie wysokiego ciśnienia i zaczeło ją zaciskać i dusic ciężko wogóle miała mówić szybko poszła do lekarza a tam po zrobieniu EKG dostała skierowanie do szpitala:-(
no i jeszcze jedna smutna wiadomość :-(babcia D też jest w szpitalu(juz od tygodnia) i po zrobieniu wszystkich badań okazało się że ma raka i przerzuty , lekarze dawają jej najwyżej rok życia:------------(
dzień rano byłam u teściowej obciąc Mateuszka i dostałam tel. od mamy że mam przyjechac po Ole bo ona idzie do szpitala:-(rano piła kawę i dostała strasznie wysokiego ciśnienia i zaczeło ją zaciskać i dusic ciężko wogóle miała mówić szybko poszła do lekarza a tam po zrobieniu EKG dostała skierowanie do szpitala:-(
no i jeszcze jedna smutna wiadomość :-(babcia D też jest w szpitalu(juz od tygodnia) i po zrobieniu wszystkich badań okazało się że ma raka i przerzuty , lekarze dawają jej najwyżej rok życia:------------(
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Oj Monia to kiepściutki dzień miałaś:-( A mama ma problemy z ciśnieniem,czy to 1 raz?
doti80
Wrześniowe mamy'07
Monia jak mi przykro to kiepskie wiadomości...
Babcia zostanie w szpitalu na jakimś leczeniu czy będzie z rodziną?
Miejmy nadzieję że mamie uregulują to ciśnienie. Czasami w okresie menopauzy są takie skoki. Moja mama też miała problemy, od pewnego czasu bierze leki (codziennie) i się jej reguluje.
Babcia zostanie w szpitalu na jakimś leczeniu czy będzie z rodziną?
Miejmy nadzieję że mamie uregulują to ciśnienie. Czasami w okresie menopauzy są takie skoki. Moja mama też miała problemy, od pewnego czasu bierze leki (codziennie) i się jej reguluje.
Witam .
U nas dzień zabiegany, Maja od nowa szaleje a było już od kilkunastu dni dobrze.
Monia smutne wieści, :----(
Luandzia Ty kobito obronisz się, tym sie nie przjemuj, nawet do pracy nie zaglądaj...... bo wystarczy przyjśc na tą obronę z taka oceną jaka masz z pracy......................... Obyś tylko dotrzymała Helenkę w środku i wszystko będzie oki, a my wirtualnie będziemy PIĆ za Twoją magisterkę;-)
U nas dzień zabiegany, Maja od nowa szaleje a było już od kilkunastu dni dobrze.
Monia smutne wieści, :----(
Luandzia Ty kobito obronisz się, tym sie nie przjemuj, nawet do pracy nie zaglądaj...... bo wystarczy przyjśc na tą obronę z taka oceną jaka masz z pracy......................... Obyś tylko dotrzymała Helenkę w środku i wszystko będzie oki, a my wirtualnie będziemy PIĆ za Twoją magisterkę;-)
reklama
Czesc dziewczyny...nawet nie czytam tylko na predce pisze ze zyjemy, z przedszkolem juz wyglada lepiej tzn Stas juz nie placze a wychodzi rozpromieniony:-). Ja mam kociol mlyn i wszystko w jednym tak ze przedwczoraj mialam zalamnaie lekkie:-(...ale od wczoraj nawal dobryl sil!
Mam nadzieje ze u was wszytsko ok - Pozdrawiam i po niedzieli bede na pewno na bierzaco!...mam nadzieje
Mam nadzieje ze u was wszytsko ok - Pozdrawiam i po niedzieli bede na pewno na bierzaco!...mam nadzieje
Podziel się: