reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Carioca jka bym miala wybierac z tych dwoch to wybralabym Emilke choc osobiscie do mnie oba te imona jakos nie przemawiaja, ale rzeciez to wasza coreczka :-)

reklama
właśnie przyszedł W i powiedział że znalazł jakieś 3 sensowne oferty więc jak się chce to można...ciekawe czy coś wyśle ?
W podoba się imię Lenka albo Helenka no i Klarcia oczywiście

Majandra - a dlaczego, co nie tak jest w Roanie?
Po pierwsze jest cholernie ciężki i wielki. Brak skrętnych kół przy tak ciężkim wózku to wielki błąd. Poza tym w moim modelu dość szybko zepsuł się hamulec, ale w Kortinie jest on inny. Ma beznadziejny kosz na zakupy, jeśli w ogóle można tą kratkę pod wózkiem nazwać koszem :sorry::eek: Żadko go składałam, ale pamiętam, że niełatwe to było zadanie. Ma oczywiście plusy: ma dużą kondolę, świetną amortyzację, jest ciepły i ma duże pompowane koła, czyli wózek jest dobry na zimę, ale na wiosnę i lato już nie :no:

reklama
widzę że zapoczątkowałam u wszystkich dół finansowy:-(
Ciarocia super wiadomości od gina. MI podobają się oba imionka ale chyba z przewagą dla Emilki;-)a za jaką cene chcessz kupi c wózek bo moja koleżanka która też jest w ciąży ma na oku cos takiego
CHICCO Trio Enjoy + fotelik kurier 0 gwar PL W-wa (655193135) - Aukcje internetowe Allegro
no i ten mi się teżbardzo bodoba
JumperX TAKO koła +FOT+ wys.0 zł- OD PRODUCENTA (659892172) - Aukcje internetowe Allegro
Luandzia imie Lenka jest bardzo ładne i ostatnio popularne :tak:

Do góry