reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Anetasa - szerokiej drogi!
i wąskich zakrętów:-D a tak na poważnie to dojechała cała i zdrowa i nawet jak zparkowałam pod domem to mnie dwóch gości chciało poderwać:szok: chyba pijani czy co:-D żeby za starą babę się brać;-) albo to ta moja dzisiaj mini spódniczka;-) już kiedyś pisałam że Tuśka do 8 miesiąca ciąży miała być Lenką a nagle stała się Natalką:eek::-D więc mam sentyment do tego imienia:tak: ale tak na teraz to z pewnością gdyby co miałabym Antoninę:-) wtedy w domu była by Tusia i Tosia:-)

i wąskich zakrętów:-D a tak na poważnie to dojechała cała i zdrowa i nawet jak zparkowałam pod domem to mnie dwóch gości chciało poderwać:szok: chyba pijani czy co:-D żeby za starą babę się brać;-) albo to ta moja dzisiaj mini spódniczka;-) już kiedyś pisałam że Tuśka do 8 miesiąca ciąży miała być Lenką a nagle stała się Natalką:eek::-D więc mam sentyment do tego imienia:tak: ale tak na teraz to z pewnością gdyby co miałabym Antoninę:-) wtedy w domu była by Tusia i Tosia:-)
Antonina to moj faworyt i Stas tez mial byc Tosia.:-p
No i witam pierwsza:rofl2::cool2:

Antonina ładnę imię:-)moja babcia takie ma i właśnie wszyscy mówią do niej Tosia:tak:
Witam i ja:-)Dzieci jeszcze w łóżkach ja zreszta też przed chwilą wstałam a D zaspał 1,5 godziny do pracy:cool2:
Pogoda zapowiada się ładnie ,świeci słoneczko i niech tak będzie cały dzień bo dziś idziemy na te bierzmowanie:-)i właśnie mam dylemat czy bierzmowanemu składa sie jakieś życzenia? czy oprócz prezentu daje sie jakieś kwiatki:eek:

witajcie babeczki
dzis troche wiecej uwagi poswiece naszemu forum, no chyba ze znajoma do mnie przyjedzie:eek:
nie nadrobie zaległości bo nie dam rady ale widziałam ze piszecie o imionach wiec moja Jula miała być Nadia i jak bym miała 2 córcie to pewnie bym tak dała a dla chlopca to Fabian

Anetasa napewno pisałaś dziewczyna cos o tej kanapie ale ja nie doczytałam a chciałabym zamówić i nie wiem czy warto- prosze o Twoja opinie

Cześć
oj ciężka sprawa z tymi imionami ...właściwie większość z nich jest teraz na topie ale teraz ogólnie rodzi się bardzo dużo dzieci a imiona wiadomo powtarzają się
mnie podoba się Zosia ale mamy już sporo osób w rodzinie o tym imieniu w tym siostrę W Hania i Ania (to drugie niestety ostatnio mniej popularne :sorry:) ale tak przecież nie dam
W wczoraj odpisał na dwie oferty mam nadzieję że to początek jakiś większych poszukiwań ...nie ukrywam że byłoby mi łatwiej zwłaszcza ze szkołą którą mam zaraz koło mieszkania

Luandzia - to widze ze ciagnie cie do korzeni, do Wawy...trzymam kciuki zeby W dostal jaks sensowna posadke:tak:

..a ja bede niskromna ale mi sie bardzo podoba Hania...w ogole Hanie to fajne babki:-p:rofl2::-D

Donkat - to co? jest sznasa na molo i gofry w Sopocie?:cool2::cool2::cool2::cool2:w czworke? Ja w przyszlym tygodniu moge w pon. wt. i sr. - poki co jest luuzik!

Witam się i ja:-) słoneczko pięknie świeci więc zaraz pędzimy na zakupki:tak: wczoraj zgarnęła mnie z deptaku znajoma która pracuje w sklepie z odziezą dla dzieci z TUP TUpa i naciągnęła mnie na geterki i tuniczkę dla małej a że kasy brak to otworzyła mi konto czytaj mogę brać na zeszyt i zapłacić w ratach kiedy pasuje:sorry: i teraz tak sobie myślę że znają mnie nie będę potrafiła się oprzeć:zawstydzona/y: i pewnie trochę tam kasy zostawiać będę a teraz się nie przelewa:-(

Anetasa napewno pisałaś dziewczyna cos o tej kanapie ale ja nie doczytałam a chciałabym zamówić i nie wiem czy warto- prosze o Twoja opinie

Asiu już Ci odpowiadam ja z tej sofki byłam naprawdę zadowolona:tak: fakt że złożona wygląda trochę jak zabawka ale plus taki że mało miejsca zajmuje ale po rozłożeniu wyglądała już jak normalna sofka;-) jednak obie babcie stwierdziły że wyssokość materaca 15cm to za mało i że mała nabawi się reumatyzmu:eek: nie chciałam się z nimi kłócić tym bardziej że same wyłożyły kase i kazały sprezentować małej co innego:sorry: sofkę planuje wystawić na allegro i już pisałam dziewczynom że jeśli któraś by chciała to odsprzedam za 150zł i pokryje koszty przesyłki. Mała spała na niej zaledwie kilka dni więc jest praktycznie nie używana:tak: no i kolor pomarańczowo żółty

Luandzia - to widze ze ciagnie cie do korzeni, do Wawy...trzymam kciuki zeby W dostal jaks sensowna posadke:tak:

oj nawet nie wiesz jak bardzo szlak mnie trafia jak pomyślę że ktoś chodzi po moim ukochanym mieszkaniu :dry:ale o dobrą pracę teraz ciężko no ale może się uda
poza tym ja sobie tak mówię że chciałabym wrócić jeszcze przed porodem ale to mało realne tu mam lekarza i sprawdzone wszystkie opcje związane z porodem w każdym razie trzymajcie kciuki za poszukiwania

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry