reklama
donkat
Fanka BB :)
witam!!!
cos mnie dzis glowa boli. niby slonko swieci, ale jakas nieprzytomna jestem wypilam juz kawke i bez rewelacji
tu jest wlasnie problem: to zalezy tylko od jego checi i ambicji. znajomi chca mu pomoc, zeby jak anjszybciej,a on jakos nie zapalal miloscia do tego co robi i ambicje niby ma, ale jakos sie nie garnie nie rozumiem go czasami:-(
co ajkis czas robie mu pranie mozgu i czekam na efekty
Ciebie widze ciagnie bardziej na poludnie Europy:-)
ale nie przesadzaj z gory, w Holandii tez moze byc urokliwie, choc pewnie nie tak stylowo
moja mama podobnie, z tym ze ona wpadla do rzeki i juz sie zrazila na cale zycie
niedlugo mam miec @, wiec jak przejdzie;-)
jak zazdroszcze takiego bezbolowego porzucenia smoczka
a co do spania (niespania) w dzien, to widze ze te nasze dziewczynki, cos za szybko chca dorosnac
te drugie moga byc, ale pierwszych bym nie zalozyla. nie trawie takich fasonow a teraz ich pelno
a co porabiasz, ze taka zajeta jestes?
cos mnie dzis glowa boli. niby slonko swieci, ale jakas nieprzytomna jestem wypilam juz kawke i bez rewelacji
Donkat brawo, brawo.......... a kiedy P b edzie na swoim tak mniej więcej?
tu jest wlasnie problem: to zalezy tylko od jego checi i ambicji. znajomi chca mu pomoc, zeby jak anjszybciej,a on jakos nie zapalal miloscia do tego co robi i ambicje niby ma, ale jakos sie nie garnie nie rozumiem go czasami:-(
co ajkis czas robie mu pranie mozgu i czekam na efekty
.dlaczego ten moj J akurat do jakiejs zapyzialej Holandii
Ciebie widze ciagnie bardziej na poludnie Europy:-)
ale nie przesadzaj z gory, w Holandii tez moze byc urokliwie, choc pewnie nie tak stylowo
ale na rower od tamtej pory już nigdy nie wsiadłam
moja mama podobnie, z tym ze ona wpadla do rzeki i juz sie zrazila na cale zycie
Witam się o poranku
Donkat gratuluję decyzji i odwagi, i życzę powodzenia w staraniach a już wiecie kiedy bedziecie się "starać"??;-)
niedlugo mam miec @, wiec jak przejdzie;-)
I zapomniałam się Wam pochwalić, że Wiki już od 3 tygodni nie używa smoczka, ani w ciągu dnia, nawet do spania byłam w szoku, smoczek leży w szafce i nawet się nie upomina. Tak więc u nas pozegnanie ze smoczkiem odbyło się bezboleśnie i jeszcze jedna rzecz. Wiktoria już nie chce spać w ciągu dnia ale wieczorem to pada jak zabita i bez żadnych oporów normalnie chyba dorasta
papapa BB-ony
jak zazdroszcze takiego bezbolowego porzucenia smoczka
a co do spania (niespania) w dzien, to widze ze te nasze dziewczynki, cos za szybko chca dorosnac
Co myślicie? NIESAMOWICIE ZMYSŁOWE CZERWONE SZPILE !! ROZ.39 (641495292) - Aukcje internetowe Allegro
WYPRZEDAŻ CZÓŁENKA MARYNARSKIE 00489 RED 39 (643881231) - Aukcje internetowe Allegro
ogólnie marzą mi się czerwone espdryle,ale u nas nigdzie nie widziałam
te drugie moga byc, ale pierwszych bym nie zalozyla. nie trawie takich fasonow a teraz ich pelno
witam i ja
Już jest 13:30 kiedy ten czas tak zleciał, na nic czasu nie mam.
Do później , miłego dnia
a co porabiasz, ze taka zajeta jestes?
Co myślicie? NIESAMOWICIE ZMYSŁOWE CZERWONE SZPILE !! ROZ.39 (641495292) - Aukcje internetowe Allegro
WYPRZEDAŻ CZÓŁENKA MARYNARSKIE 00489 RED 39 (643881231) - Aukcje internetowe Allegro
ogólnie marzą mi się czerwone espdryle,ale u nas nigdzie nie widziałam
a mi właśnie bardziej podobają się te pierwsze :-) ale wychodzi na to że tylko mi....
Ja jak na razie nigdzie nie znikam a wrecz przeciwnie staram sie zadomowic
trzymamy za słowo :-):-):-):-)
donkat
Fanka BB :)
Witam
Moje dziecko znow o 3 dalo godzinny popis krzyku i histerii ze koniec swiata. Zostawialm mu lampke, tulilam, puscilam kolysanki i nic...dopiero potem padl chyba z wycienczenia...co to moze byc???
A mnie z kolei dopadlo zapalenie pecherza...nie wiecie co moge kupic w aptece? Furagin jest na recepte a teraz przed wyjazdem nie mam czasu na lekarza:-( Licze na cenne rady!
Hruda, a czesto sie Stasiowi zdarza tak budzic z placzem? to chyba odreagowywanie dnia. kolezanak mi mowila, z ekiedys jej coreczke dopiero kilkuminutowy prysznic obudzil, bo sie darla w nieboglosy i nic nie dzialalo
jesli chodzi o pecherz, to jeszcze moga pomoc nasiadowki z rumianku(chyba z rumianku). jednak wiem z doswiadczenia, z emnie zadne domowe sposoby nie pomogly
mysiapysia, a jak ma na imie Twoj maluch, chlopczyk, dziewczynka? skad jestes, co porabiasz? zebysmy sie wszystkie lepiej poznaly, to an poczatku trzeba sie troche wyspowiadac;-)
Hej mam na inie agnieszka i jestem wrzesniowa mama 07 czy moge do was dolączyć
witamy
Donkat dzis tak jak wczoraj młodego uspiłam o 8:30 bo sama chciałam spać wczoraj do wieczora dotrwał więc może i dzis będzie bez płaczu i marudzenia.
My nadal jestesmy w trakcie odpieluszkowywania i efekty sopko, dziś zawołał; ee mama pupa... czyli kupa i ładnie na nocniczku zrobił siku też czasami zawoła.
Młody przed wczoraj wyrzucił smoka do pieca, ale wieczorem sie upomniał więc mu dałam, ale przed chwilą wnów to zrobił ( z drugim bo miałam dwa) i teraz już nie mam więcej, więc zobaczymy dzisiejszą histerię, aż się boję
generalnie moja Jula była strasznie uzależniona od smoka więc jeśli mi się udało to Wam też się uda, i o dziwo odbyło się bez histerii czego i Wam życzę...
u nas akcja nocnik zakończona klęską
mysiapysia a jak u Was z mówieniem??
u nas akcja nocnik zakończona klęską
mysiapysia a jak u Was z mówieniem??
doti80
Wrześniowe mamy'07
Ha ja jeszcze żyję
Mi czasem robi a jak miło się kończy Chyba muszę znowu ponegocjować troszkę o masaż bo mi się zachciało
Donkat to powodzenia Pewnie mnie wyprzedzisz bo u mnie coś nie chce zaskoczyć :-(
Oskar tak miał jak mu wychodziły piątki.
Zapalenia pęcherza sobie nie lekceważ, lepiej się wybierz do lekarza i zrób sobie na cito badanie moczu. Mi się z niedoleczonego zrobiło w 2 dni zapalenie nerek z 40st gorączki i zastrzykami przez 3 tygodnie. A poza tym urosept.
Justyna, drugie buty mi się podobają fasonem ale nie lubię lakierowanych.
No to znikam jadę z kumpelą do jakiegoś mega ciucholandu nowego
przypomnialo mi sie a propo's masazu Hrudzi: czy wasi mezowie robia wam masaz? moj P nie umie a jak juz go namowie, to o malo mi kosci nie wylamie a nieraz chcialabym sie tak zrelaksowac....
Mi czasem robi a jak miło się kończy Chyba muszę znowu ponegocjować troszkę o masaż bo mi się zachciało
na tym weselu byla siostra panny mlodej, tez moja bliska kolezanka. ta z Brazylii ma piekne 2 coreczki : 5 i 3 lata. tak sobie rozmaiwalysmy, ze ona by chciala jeszcze synka, a ja na to, ze mnie juz nerwow do julitki nie wystarcza, bo byla od urodzenia bardzo ciezka itp itd... Ania mowila, ze Julka (starsza) tez im dala porzadnie w kosc, ale jak sie uordzila Iza, to jakby reka odjal. teraz razem pieknie ze soba zyja, jedna czerpie duzo od drugiej itp itd.
no i mnie natchneloprzeanalizowalam nasza sytuacje mieskzaniowa i finansowa i stwierdzialm, ze kiedy jak nie teraz? tylko jest jeden warunek: P musi sie postarac w obecnej pracy, zeby szybko zalapac o co chodzi i przejsc na swoje konto, to wtdy licze ze sie spokojnie utrzymamy
Donkat to powodzenia Pewnie mnie wyprzedzisz bo u mnie coś nie chce zaskoczyć :-(
W
Moje dziecko znow o 3 dalo godzinny popis krzyku i histerii ze koniec swiata. Zostawialm mu lampke, tulilam, puscilam kolysanki i nic...dopiero potem padl chyba z wycienczenia...co to moze byc???
A mnie z kolei dopadlo zapalenie pecherza...nie wiecie co moge kupic w aptece? Furagin jest na recepte a teraz przed wyjazdem nie mam czasu na lekarza:-( Licze na cenne rady!
Oskar tak miał jak mu wychodziły piątki.
Zapalenia pęcherza sobie nie lekceważ, lepiej się wybierz do lekarza i zrób sobie na cito badanie moczu. Mi się z niedoleczonego zrobiło w 2 dni zapalenie nerek z 40st gorączki i zastrzykami przez 3 tygodnie. A poza tym urosept.
No to znikam jadę z kumpelą do jakiegoś mega ciucholandu nowego
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
a skąd dokładnie jesteś,bo ja mieszkam między Mogilnem,a Trzemesznem,a z Mogilna pochodzę, może wkońcu jakaś mama będzie blisko mnieMartynka jestem z kujawsko-pomorskiego obecnie pracuje od niedawna bo od niedawna ale czas blogiego urlopu wychowawczego dobiegl konca i trzeba bylo wrocic do pracy.
Ciekawe czego Ci się zachciało;-)
Przyjdzie czas to zaskoczy
No ja właśnie za klakierkami też nie przepadam
Ostatnia edycja:
reklama
Nie tylko tobie mi tez te pierwsze bardziej sie podobajaa mi właśnie bardziej podobają się te pierwsze :-) ale wychodzi na to że tylko mi....
Podziel się: