reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
witam moje dzieciaczki już śpią:-)wiem prędko ale od 6 na nogach i Mati w dzień nie spal:no:wogóle cięzko ostatnio go polożyc w dzień spac :sorry:
Alusia fgratulacje dla Wiktori bez problemowego pożegnania ze smoczkiem:tak:
Agulka jak Adaś upomina się o dydusia?
Hurdzia ty może jednak wybierz się do lekarza bo z pęcherzem to nie ma żartów:no:
Justyna mi bardziej podobaja sie te drugie ale 1 też sa bardzo ładne:tak:

dobra ide wziąśc chalupe ogarnąc bo jutro rano ma przyjechac do mnie moja ciężarna koleżanka . Zajrze jeszcze wieczorkiem ...:-)

30agulka fajne te twoje maluchy.Ja nie moge sie doczekac kiedy zaczniemy planowac drugie.A moze 5 sie okaze ze juz jest drugie.Pozdrawiam
dziekuje bardzo:tak::tak::tak:
Agulka jak Adaś upomina się o dydusia?
kilka razy do wieczora sie upomniał , ale kiedy zapytałam gdzie jest to pokazywał na piec.
Właśnie usnął, bez dyda, bvyło 5 min płaczu i na rękach mi usnął, jak go odkładałam to jeszcze przez sen mówił: didi:crazy: ciekawe jak nocka. Wim , że nie łatwo będzie ale juz się zdecydowałam:tak: Tak szybko usnął bo był wymęczony od 10 nie spał, jutro też wcześniej go położę, tzn połozymy jeszcze raz:rofl2::tak::tak::tak:

Maja mi smarcze i ja też od wczoraj, boli mnie podniebienie, nos i w uszach..... wrrrr........... leci jak z kranu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Agulka jaka miła niespodzianka :-D

Wróciłam z ciucholandu. Otworzyli nowy duży i jeszcze nie przebrane. Jakie ładne rzeczy, większość markowe z H&M, Atmosphere, M&S i inne angielskie marki. Trochę sobie ładnych rzeczy kupiłam i się cieszę :-D:-D:tak: 70 nie moje :sorry:

a może wygralas w jakimś konkursie?:sorry:
:szok::no::no::no::no: nie , przysłał mi dostawca co u niego zamawiałam prawie rok temu innego niekapka, napisał e-meila zobaczymy, ja mam taka cicha nadzieję, że przysłali na Dzień Dziecka.
A jak nie to napiszę że kupię go od nich ale bez kosztów przesyłki i tak miałam zamiar własnie taki kupić:sorry:

reklama
Agulka jaka miła niespodzianka :-D

Wróciłam z ciucholandu. Otworzyli nowy duży i jeszcze nie przebrane. Jakie ładne rzeczy, większość markowe z H&M, Atmosphere, M&S i inne angielskie marki. Trochę sobie ładnych rzeczy kupiłam i się cieszę :-D:-D:tak: 70 nie moje :sorry:
ale za te 70 zł to na pewno ciężarówką wiozłaś ciuchy do domu;-):-D:-D:-D:-D

mysiapysia23
dlaczego zmieniłas swój nick przeciez byłaś truskaweczką ????????:sorry:

Do góry