reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
witam moje dzieciaczki już śpią:-)wiem prędko ale od 6 na nogach i Mati w dzień nie spalwogóle cięzko ostatnio go polożyc w dzień spac
Alusia fgratulacje dla Wiktori bez problemowego pożegnania ze smoczkiem
Agulka jak Adaś upomina się o dydusia?
Hurdzia ty może jednak wybierz się do lekarza bo z pęcherzem to nie ma żartów
Justyna mi bardziej podobaja sie te drugie ale 1 też sa bardzo ładne
dobra ide wziąśc chalupe ogarnąc bo jutro rano ma przyjechac do mnie moja ciężarna koleżanka . Zajrze jeszcze wieczorkiem ...:-)
Alusia fgratulacje dla Wiktori bez problemowego pożegnania ze smoczkiem
Agulka jak Adaś upomina się o dydusia?
Hurdzia ty może jednak wybierz się do lekarza bo z pęcherzem to nie ma żartów
Justyna mi bardziej podobaja sie te drugie ale 1 też sa bardzo ładne
dobra ide wziąśc chalupe ogarnąc bo jutro rano ma przyjechac do mnie moja ciężarna koleżanka . Zajrze jeszcze wieczorkiem ...:-)
dziekuje bardzo30agulka fajne te twoje maluchy.Ja nie moge sie doczekac kiedy zaczniemy planowac drugie.A moze 5 sie okaze ze juz jest drugie.Pozdrawiam
kilka razy do wieczora sie upomniał , ale kiedy zapytałam gdzie jest to pokazywał na piec.Agulka jak Adaś upomina się o dydusia?
Właśnie usnął, bez dyda, bvyło 5 min płaczu i na rękach mi usnął, jak go odkładałam to jeszcze przez sen mówił: didi ciekawe jak nocka. Wim , że nie łatwo będzie ale juz się zdecydowałam Tak szybko usnął bo był wymęczony od 10 nie spał, jutro też wcześniej go położę, tzn połozymy jeszcze raz
Maja mi smarcze i ja też od wczoraj, boli mnie podniebienie, nos i w uszach..... wrrrr........... leci jak z kranu
monia_l
Wrześniowe mamy'07
a może wygralas w jakimś konkursie?Zapomniałam Wam napisać, że dziś przysza przesyłka a w niej kubek niekapek a ja tego nie zamawiałam i był zapłacony już
doti80
Wrześniowe mamy'07
Agulka jaka miła niespodzianka
Wróciłam z ciucholandu. Otworzyli nowy duży i jeszcze nie przebrane. Jakie ładne rzeczy, większość markowe z H&M, Atmosphere, M&S i inne angielskie marki. Trochę sobie ładnych rzeczy kupiłam i się cieszę 70 nie moje
Wróciłam z ciucholandu. Otworzyli nowy duży i jeszcze nie przebrane. Jakie ładne rzeczy, większość markowe z H&M, Atmosphere, M&S i inne angielskie marki. Trochę sobie ładnych rzeczy kupiłam i się cieszę 70 nie moje
nie , przysłał mi dostawca co u niego zamawiałam prawie rok temu innego niekapka, napisał e-meila zobaczymy, ja mam taka cicha nadzieję, że przysłali na Dzień Dziecka.a może wygralas w jakimś konkursie?
A jak nie to napiszę że kupię go od nich ale bez kosztów przesyłki i tak miałam zamiar własnie taki kupić
reklama
ale za te 70 zł to na pewno ciężarówką wiozłaś ciuchy do domu;-)Agulka jaka miła niespodzianka
mysiapysia23 dlaczego zmieniłas swój nick przeciez byłaś truskaweczką ????????
Podziel się: