a ja dzis zakupilam kwas foliowy...![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja dzis zakupilam kwas foliowy...![]()
już sama niewiem co ci doradzicoj o nas już to nie tak łatwo. Ja jej mówię, pieknie, tak dalej, jeszcze trochę i juz będziesz jeździć z nami sama na wycieczki, to ona: wcale nie prawda, tak mamus mówisz, żeby mnie pocieszyć, ja wiem że się nie nauczę, nie musisz oszukiwać![]()
Co za radosc....superowa niespodzinake miala Maja:-);-)Donkat kiedy dotarliśmy na parking przy lotnisku Maja jeszcze spała. J poszedł do klopa a ona sie obudziła. Akurat zaparkowaliśmy przed wielkim bilbordem a na nim samolot. Ona patrząc na niego mówi: mamus jak ja bym chciała kiedys takim samolotem polecieć, Ja : oki jak chcesz to dzis polecimy, Ona: ( oczy większe niż głowa) tak? a kiedy? Ja: zaraz tylko tatuś przyjdzie. Ona: KRZYK, WRZASk i hura, hura.... kocham Was...... Adaś lecimy.... itd..... czyli pełne podniecenie.
Cała drogę patrzyła przez okno.
Hrudzia masaż, mmmmmmmmmmmmmmm ja też chcę.....
J jak go ladnie poprosze to zrobi...ale po 3 minutach przechodzi do bardziej smialych chwytow i gestow i nie tylko dlonmi...i tyle po (takim!) masazuprzypomnialo mi sie a propo's masazu Hrudzi: czy wasi mezowie robia wam masaz? moj P nie umiea jak juz go namowie, to o malo mi kosci nie wylamie
a nieraz chcialabym sie tak zrelaksowac....
:-):-):-) Gratuluje decyzji - czekamy na Dobre Wiescia ja dzis zakupilam kwas foliowy...![]()
Nie wiem, czy wiesz, ale jeśli nie ustalisz ceny minimalnej w opcjach, to Twoim obowiązkiem jest sprzedać za tyle ile pójdzie. Takie są zasady allegro.za mniej niz 249zl to P nie sprzeda więc bez obaw :-):-):-):-)