reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
A tam ciężarówką :-D Wcale nie tak dużo tego ale wycenione i nietanie:sorry: ale warto było
Aha, wyobraźcie sobie że mój mąż mnie umawia do fryzjerki (swojej koleżanki :szok:) będę bardziej blond, ciekawe co wyjdzie :-D

Agulka, ale ten niekapek już zapłacony? To ja bym się w ogóle nie przejmowała :-p
:tak::tak::tak: ale ja jestem jakos głupio uczciwa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Poddałam się z dydochem:sorry: ( bo go wyciągnęłąm w końcu z tego pieca) płakał , marudził, nawet błagał cyt: plosie daj didi:sorry::sorry::sorry: poczekam aż zrozumie co to znaczy, że jak się wyrzuci to juz nie ma:rofl2:, mam jeszcze czas, bo Mai zabrałam jak miała 2 latka i 4 m-ce:tak:.
No i postanowiłam że dwóch rzeczy naraz robic nie bedę, albo pieluchy albo smok- wygrały pieluchy bo mały sam dzis wołał:tak:

A żebyś wiedziała że w dużej mierze robię to dla niego :-D Tzn ja tez chcę sprawdzić ale bym już 100 razy zmieniła zdanie. Ale on mówi żebym spróbowała. Pewnie wrócę do mojego ukochanego brązu po paru miesiącach.
A tak wogóle to mam niezłego hopla na włosy. Dzisiaj na przykład myłam je odżywką (tylko) i fajne są ;-) Uwielbiam mieć zdrowe włosy

po rozjasnianiu to juz moga nie byc takie zdrowe:baffled: ale tez jestem ciekawa jaki efekt koncowy bedzie :-D kobieta zmienna jest..:-D

agula masz racje lepiej sie skupic na jednym :happy:

po rozjasnianiu to juz moga nie byc takie zdrowe:baffled: ale tez jestem ciekawa jaki efekt koncowy bedzie :-D kobieta zmienna jest..:-D

agula masz racje lepiej sie skupic na jednym :happy:
Asia ja miałam juz każdy kolor na włosach i nawet radykalnie przechodziłam z czarnego na blond, moje włosy wszystko przetrzymają.
Kiedys nawet znajomej fryzjerce pisałam oświadczenie że na własną odpowiedzialnośc rozjaśniam włosy, bo ona twierdziła, że spala mi sie i wyjda wszystkie. A ona twardo trzymałay sie głowy:tak::tak::tak:

ja już dłuuuuuuuugo rozjaśniam włosy i uważam że niestety mam je zniszczone choć moja fryzjerka nie podziela mego zdania ale jak popatrze na głowe Klavell- ta to dopiero ma zdrowiutkie włosy tylko pozazdrościć:sorry::happy:

reklama
Poddałam się z dydochem:sorry: ( bo go wyciągnęłąm w końcu z tego pieca) płakał , marudził, nawet błagał cyt: plosie daj didi:sorry::sorry::sorry: poczekam aż zrozumie co to znaczy, że jak się wyrzuci to juz nie ma:rofl2:, mam jeszcze czas, bo Mai zabrałam jak miała 2 latka i 4 m-ce:tak:.
No i postanowiłam że dwóch rzeczy naraz robic nie bedę, albo pieluchy albo smok- wygrały pieluchy bo mały sam dzis wołał:tak:
tak miałam właśnie zapytać,bo to jednak stresowe dla dzicka, obojętnie,czy to rozstanie z pieluchą,czy dyduchem,ale "to Twój tron":-p
coś jeszcze miałam napisać,ale nie pamiętam.
Ja pewnego czasu miałam tak zniszczone włosy rozjaśnianiem,że ciężko układało się je na szczotce. Miałam wrażenie,że ciągnęły się na szczotce jak guma.

Do góry