reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

My uciekamy, bo dziś do mamy jedziemy :-) życzę miłego dzionka i grzecznych maluchów.:tak::rofl2:
I zapomniałam się Wam pochwalić, że Wiki już od 3 tygodni:szok: nie używa smoczka, ani w ciągu dnia, nawet do spania:no: byłam w szoku, smoczek leży w szafce i nawet się nie upomina. Tak więc u nas pozegnanie ze smoczkiem odbyło się bezboleśnie:tak: i jeszcze jedna rzecz. Wiktoria już nie chce spać w ciągu dnia:baffled: ale wieczorem to pada jak zabita i bez żadnych oporów :happy: normalnie chyba dorasta :tak::-D
papapa BB-ony

reklama
Witam
Asiek - Majandra ma chyba racje...po to jest cena minimalna zeby ja przekroczyc ku uciesze sprzedajacego...a bez niej to najwyzsza oferta wygrywa!

Moje dziecko znow o 3 dalo godzinny popis krzyku i histerii ze koniec swiata:crazy::wściekła/y:. Zostawialm mu lampke, tulilam, puscilam kolysanki i nic...dopiero potem padl chyba z wycienczenia...co to moze byc??? :nerd:

A mnie z kolei dopadlo zapalenie pecherza...nie wiecie co moge kupic w aptece? Furagin jest na recepte a teraz przed wyjazdem nie mam czasu na lekarza:-( Licze na cenne rady!:tak:

Ostatnia edycja:
Gratulacje dla Wiktorii :-):-):-)

Hrudziu moja Jula też budzi się w nocy z płaczem ale P pobuja ją troche i zasypia, nie wiem co to będzie jak zmienimy jej łóżko na takie "dorosłe" bo tam już płoz nie będzie:baffled:

Nie wiem, czy wiesz, ale jeśli nie ustalisz ceny minimalnej w opcjach, to Twoim obowiązkiem jest sprzedać za tyle ile pójdzie. Takie są zasady allegro.

\dlatego chciałam żebyście podbiły do 249zl bo za mniej nie sprzedamy
mi starej allegrowiczce nie musicie tłumaczyć jak to działa;-);-)
po prostu P nie mstawił minimalnej ceny i stąd o zamieszanie

reklama
Pierwsze zupelnie NIE w moim stylu natomiast drugie zwazywszy styl marynarski ktory uwliebiam od zawsze to :tak:
A czerwone espadryle ale na koturnie? To musialabys po zsieciowanych sklepach polazic jak H&M, zara, reserved itp Bo tam teraz tego na morgi...Ja rok temu sobie kupilam dokladnie czerwone ale musialm...wurzucic - to zywego miesa mi zrobily aua:-:)crazy: bo to plotno

Do góry