justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
wścibskie pytanie... ten 1000 to tak na czarna godzinę,czy raty? Pytam bo jeśli zostaje Wam 1700 to podziwiam. W zasadzie 2700 na 4osobową rodzinę to też jest ta styk. Narzekam,a ludzie za mniejsze pieniądze żyją i naprawdę nie wiem jak. Chleb ze smalcem tylko jedzą?ja też mam hujowy nastrój
w pracy miałam kilka nieprzyjemnych rozmów telefonicznych z rolnikami (pracuje w urzędzie) i jednej babie powieziałam za dużo dostało mi się tez za to od kieorwniczki, w sumie to byłam miła za miła nie naubliżałam jej tylko ujawniłam jej za dużo informacji ot tyle, w dodatku mam do napisania 2 trudne decyzje administracyjne znów mam katar Wicia też za to Szymek ma cóś lepiej ale on ma przewlekłe infekcje wiec to takie chwilowe złagodzenie infekcji
tak po krótkce do was:
Justynka przykro mi z powodu kolegi i w związku z kryzyem finansowym my w sumie wiecej mielismy do rozdysponowania ale 1000 poszedł do banku wiec z 2700 zostało 1700 które nie wiadomo ja i na co się rozlazły no po za inhalatorem ale jedzenie jest drogie i opaty też
Hrudzia fajowsko zę małzonek wrócił i tylko się nie sprzeczajcie ma byc sama miłoś
Agulka będzie dobrze ja to przżyłam 2 razy wiem że fantazja działai serce się kroi ale będzie dobrze