reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Dzien dobry z pracy
Własnie wcinam grzanki z serem i sałatke którą przygotował mi wczoraj mąz mniam mniam pycha
Nu ska dzięki za zaproszenie, ale J mówi, że tym razem pojedziemy do Koszalina:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

O jaka szkoda a juz miałam nadzieję że jednak sie skusisz no ale jakbys kiedys przypadkiem była w pobliżu to ja zapraszam

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka! :-)

u nas nocka średnio na jeża :) Ale do przezycia.
Paweł już w przedszkolu my już w domu. Zaraz sobie skonsumujemy II śniadanko :-)
To smacznego:-)

Dzien dobry
Mlody juz drzemie...i chwala mu za to bo od rana znow wrzaski i jeki bo nie pozwalam mu stolu przestawiac...no co za wstretna matka ze mnie,co?;-):wściekła/y::-D

A tak w ogole to musze kwitnac od 13 w domu i czeakc na kuriera ( wysylka gitary) i chyba jajo zniose z tym moim Wyjcem...:baffled::eek:

To smacznego:-)

Dzien dobry
Mlody juz drzemie...i chwala mu za to bo od rana znow wrzaski i jeki bo nie pozwalam mu stolu przestawiac...no co za wstretna matka ze mnie,co?;-):wściekła/y::-D

A tak w ogole to musze kwitnac od 13 w domu i czeakc na kuriera ( wysylka gitary) i chyba jajo zniose z tym moim Wyjcem...:baffled::eek:

Wstrętna?:baffled: Ja bym powiedziała że okrutna a może temu stołowi byłby lepiej tam gdzie Staś chce go postawić:-p:rofl2:

Dzien dobry

...

No mama "wyluzuj" ;-):-) moze ten stół nie stoi zgodnie z zasadami feng shui :-D:-D i staś chce to naprawić

Zjadłam śniadanko teraz czas na kwake i deserek:-)

Hruda, a może możecie wyjść gdzieś blisko? Tak żeby wrócić w ciągu 5 min jak kurier będzie dojeżdżał?

Zjadłam śniadanko teraz czas na kwake i deserek:-)
Ale ktos sobie dogadza...:-)

Hruda, a może możecie wyjść gdzieś blisko? Tak żeby wrócić w ciągu 5 min jak kurier będzie dojeżdżał?
Jak sie obudzi to jedziemy do Alfy bo promocja dzis w Tchibo i kawe trzeba kupic...a potem to bez szans - bedziemy kwitnac w domu.

Majandra - zapomnialam napisac ze ten filmik z Denisem(?) po dentyscie - bezbledny:-D:-D:-D...najlepszy ten nagly wrzask...swoja droga Stasiek tez ma czasem takie ataki wrzasku a potem sie smieje...:sorry2::nerd:

WITAM:tak:
JA JESTEM MAMĄ WRZESNIOWĄ DOKLADNIE Z 12-STEGO.MOJA CÓRKA MA JUŻ OBECNIE 16 MIESIĘCY:-).I JESTEM BARDZO DUMNA!!!:tak:

Załączniki

• SDC11388.jpg
    SDC11388.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 37
Witam. Jakaś dziś niewyspana i zmęczona jestem. Chyba wiosna idzie, bo nic mi się nie chce. Maciuś z babcią na spacerku, a ja już 3 kawę piję:baffled::sorry2:

Witamy nową mamę. Napisz coś więcej o Was i zaglądaj często:tak::-)

reklama
cześć dziewczyny.
tylko się witam bo masakryczne mnie głowa napierdziela i nie mam na nic weny a mam full rzeczy do zrobienia.:crazy:

Do góry