reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Dzien dobry z pracy
Własnie wcinam grzanki z serem i sałatke którą przygotował mi wczoraj mąz mniam mniam pycha
Nu ska dzięki za zaproszenie, ale J mówi, że tym razem pojedziemy do Koszalina:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

O jaka szkoda a juz miałam nadzieję że jednak sie skusisz no ale jakbys kiedys przypadkiem była w pobliżu to ja zapraszam

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka! :-)

u nas nocka średnio na jeża :) Ale do przezycia.
Paweł już w przedszkolu my już w domu. Zaraz sobie skonsumujemy II śniadanko :-)
To smacznego:-)

Dzien dobry
Mlody juz drzemie...i chwala mu za to bo od rana znow wrzaski i jeki bo nie pozwalam mu stolu przestawiac...no co za wstretna matka ze mnie,co?;-):wściekła/y::-D

A tak w ogole to musze kwitnac od 13 w domu i czeakc na kuriera ( wysylka gitary) i chyba jajo zniose z tym moim Wyjcem...:baffled::eek:

To smacznego:-)

Dzien dobry
Mlody juz drzemie...i chwala mu za to bo od rana znow wrzaski i jeki bo nie pozwalam mu stolu przestawiac...no co za wstretna matka ze mnie,co?;-):wściekła/y::-D

A tak w ogole to musze kwitnac od 13 w domu i czeakc na kuriera ( wysylka gitary) i chyba jajo zniose z tym moim Wyjcem...:baffled::eek:

Wstrętna?:baffled: Ja bym powiedziała że okrutna a może temu stołowi byłby lepiej tam gdzie Staś chce go postawić:-p:rofl2:

Dzien dobry

...

No mama "wyluzuj" ;-):-) moze ten stół nie stoi zgodnie z zasadami feng shui :-D:-D i staś chce to naprawić

Zjadłam śniadanko teraz czas na kwake i deserek:-)

Hruda, a może możecie wyjść gdzieś blisko? Tak żeby wrócić w ciągu 5 min jak kurier będzie dojeżdżał?

Zjadłam śniadanko teraz czas na kwake i deserek:-)
Ale ktos sobie dogadza...:-)

Hruda, a może możecie wyjść gdzieś blisko? Tak żeby wrócić w ciągu 5 min jak kurier będzie dojeżdżał?
Jak sie obudzi to jedziemy do Alfy bo promocja dzis w Tchibo i kawe trzeba kupic...a potem to bez szans - bedziemy kwitnac w domu.

Majandra - zapomnialam napisac ze ten filmik z Denisem(?) po dentyscie - bezbledny:-D:-D:-D...najlepszy ten nagly wrzask...swoja droga Stasiek tez ma czasem takie ataki wrzasku a potem sie smieje...:sorry2::nerd:

WITAM:tak:
JA JESTEM MAMĄ WRZESNIOWĄ DOKLADNIE Z 12-STEGO.MOJA CÓRKA MA JUŻ OBECNIE 16 MIESIĘCY:-).I JESTEM BARDZO DUMNA!!!:tak:

Załączniki

• SDC11388.jpg
    SDC11388.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 31
Witam. Jakaś dziś niewyspana i zmęczona jestem. Chyba wiosna idzie, bo nic mi się nie chce. Maciuś z babcią na spacerku, a ja już 3 kawę piję:baffled::sorry2:

Witamy nową mamę. Napisz coś więcej o Was i zaglądaj często:tak::-)

reklama
cześć dziewczyny.
tylko się witam bo masakryczne mnie głowa napierdziela i nie mam na nic weny a mam full rzeczy do zrobienia.:crazy:

Do góry