reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
nie mailam net w dziencoraz bardziej mnie z tym wkurzaja, a jak zadzwonilam zglosic problem, to jaks niekompetentna panienka powidizlala, zebym powyciagala wszelkie kabelki z kompa, powkladala, zrestartowala komputer i wtedy zobaczyla, czy jest ok
jak wypali zabawa z orkiestra, to idziemy. t zn ja ide, bo P sie wymiguje
i co zadzialal net po odlączenu kabelków i zresetowaniu kompa
a my idziemy w sobotę na zabawę karnawalową:-):-):-)
mi też tak net muli że chyba z wami nie posiedzę:-(
jutro jade do urzędu pracy i mam nadzieje ze nie będą mi dawać żadnych ofertwkońcu ja jeszcze nie szukam pracy a zarejstrowalam się tylko ze względu na zasileka i jutro idziemy do lekarza na kontrole i mam nadzieję ze już wkońcu będziemy mogli wychodzić na dwór bo dzieciaki już w domu wariują
a my idziemy w sobotę na zabawę karnawalową:-):-):-)
I nic się nie chwalisz co ubierasz?????
izabela352
Fanka BB :)
A ja mowie passs! Od kilku dni Stas jest taki jeczacy a dzis to pobil rekord chyba...nawet z J nie mogalm porozmawaic bo tylko slyszalam krzyk Stachulca ..
hruda a jak dogadujesz sie ze stasiem? piszesz, ze nie mowi ale potrafi ci przekazac co w tej chwili chce? u nas byl okres strasznego jeczenia kiedy piotrus chcial sie z nami komunikowac a my go najzwyczajniej nie rozumielismy. i powiem ci poswiecilam mu kilka dni na zrozumienie jego gestow i min i problem zniknal. to samo bylo jak juz chcial sie przemieszczac a nie potrafil jeszcze raczkowac. wrzask i histeria normalnie! na rece go nie bralismy, zeby nie przyzwyczaic, no i tak go przetrzymywalismy. ale udalo sie. moze u was jest ten sam problem
monia_l
Wrześniowe mamy'07
bo nie ma czy się chwalić:-(z braku kasy i figurki idę w spodnich i w tuniceI nic się nie chwalisz co ubierasz?????
Wlasnie nijak.:-(.domyslam sie co moze chciec ale z marnym efektem...i dzis tyle razy bylam w kuchni bo mnie tam zaciagal za reke...i sie pytam grzecznie co sobie zyczy a on patrzy na mnie i w ryk...jesc i nie chcial bo odrzucil chrupka i chlebek obrazonyhruda a jak dogadujesz sie ze stasiem? piszesz, ze nie mowi ale potrafi ci przekazac co w tej chwili chce? u nas byl okres strasznego jeczenia kiedy piotrus chcial sie z nami komunikowac a my go najzwyczajniej nie rozumielismy. i powiem ci poswiecilam mu kilka dni na zrozumienie jego gestow i min i problem zniknal. to samo bylo jak juz chcial sie przemieszczac a nie potrafil jeszcze raczkowac. wrzask i histeria normalnie! na rece go nie bralismy, zeby nie przyzwyczaic, no i tak go przetrzymywalismy. ale udalo sie. moze u was jest ten sam problem
Monia - ja tez niebawem ide do PUP i tez licze zeby mi oferty nie zaserwowali...no chyba ze jakas mega wypasna heheh
J jutro wolne, bo ja na 11 do fryzjera mam. Zastanawiam sie nas solarium.......
Za tydzień te urodziny taty z tańcami a za dwa zabawa karnawałowa z pracy J...... ostatni raz byłam na takich potańcówkach jak dzieci jeszcze nie było, dlatego bardzo się cieszę...
Na moje pytanie żadna nie odpowiedziała.:----(.......... chodziło o miejsca z wyprzedażami kiecek, butów, itp. itd........ w duzym mieście....
Za tydzień te urodziny taty z tańcami a za dwa zabawa karnawałowa z pracy J...... ostatni raz byłam na takich potańcówkach jak dzieci jeszcze nie było, dlatego bardzo się cieszę...
Na moje pytanie żadna nie odpowiedziała.:----(.......... chodziło o miejsca z wyprzedażami kiecek, butów, itp. itd........ w duzym mieście....
a ja idę we wrześniu i przez rok też nie chcę żadnych ofertMonia - ja tez niebawem ide do PUP i tez licze zeby mi oferty nie zaserwowali...no chyba ze jakas mega wypasna heheh
reklama
ja wtedy biorę Adasia na ręce i mówię: weź, albo pokaż co cheszWlasnie nijak.:-(.domyslam sie co moze chciec ale z marnym efektem...i dzis tyle razy bylam w kuchni bo mnie tam zaciagal za reke...i sie pytam grzecznie co sobie zyczy a on patrzy na mnie i w ryk...jesc i nie chcial bo odrzucil chrupka i chlebek obrazony
h
Podziel się: