reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Wlasnie nijak.:-(.domyslam sie co moze chciec ale z marnym efektem...i dzis tyle razy bylam w kuchni bo mnie tam zaciagal za reke...i sie pytam grzecznie co sobie zyczy a on patrzy na mnie i w ryk...jesc i nie chcial bo odrzucil chrupka i chlebek obrazony:crazy:

Czyli stara się Ci coś powiedzieć komunikuje się więc jest dobrze może on jest po prostu niecierpliwy i się szybko wkurza spróbuj następnym razem stać tak długo w tej kuchni z nim aż on dotrze do tego co chce
Na moje pytanie żadna nie odpowiedziała.:-:)-:)-:)-(.......... chodziło o miejsca z wyprzedażami kiecek, butów, itp. itd........ w duzym mieście....:sorry:

Ale ja nie wiem gdzie mogą byc fajne kiecki no i mieszkamy zupełnie w innm miejscu no chyba ze chcesz przyjechać do Gdańska na zakupy to mogę Ci kilka polecić :-p:-)

reklama
ja wtedy biorę Adasia na ręce i mówię: weź, albo pokaż co chesz
Co ty! - dalej wrzask i histeria...on jak pisalam na innym watku mi nie pokaze:-(. On Tylko wezmie mnie za reke i zawsze zaciagne do kuchni...

Czy Gdansk to duze miasto? Dla mnie to miescinka...choc kochana miescinka :-)
Galeria Baltycka jest zbiorem wszelkich sklepow...ale trzeba miec 1) czas 2)cierpliwosc 3) kase lub jeszcze wiecej czasu na szperani po wyprzedazach:szok::baffled:

Ostatnia edycja:
Czy Gdansk to duze miasto? Dal mnei to miescinka...choc kochana miescinka :-)
Galeria Baltycka jest zbiorem wszelkich sklepow...ale trzeba miec 1) czas 2)cierpliwosc 3) kase lub jeszcze wiecej czasu na szperani po wyprzedazach:szok::baffled:
to ja skocze na bazarek , za wszystkie zakupy zapłacę 50zł :-p:-p:-p:tak::tak::tak:;-);-);-)

Agulka plus galerii i tego typu wielkich skupisk sklepowych jest taki,że jest pełno sklepów i zawsze coś znajdziesz,a minus to taki,że możesz przepłacić. Ja jkoś nie przepadam za zakupami w takich wielkich skupiskach, mam kilka ulubionych sklepów w Gnieźnie i Mogilnie. To co ja mogę Ci doradzić? Ale mam plan. J zostanie z dzieciakami u mnie,a my pojedziemy na zakupy

Agulka plus galerii i tego typu wielkich skupisk sklepowych jest taki,że jest pełno sklepów i zawsze coś znajdziesz,a minus to taki,że możesz przepłacić. Ja jkoś nie przepadam za zakupami w takich wielkich skupiskach, mam kilka ulubionych sklepów w Gnieźnie i Mogilnie. To co ja mogę Ci doradzić? Ale mam plan. J zostanie z dzieciakami u mnie,a my pojedziemy na zakupy

Justyna
obiecuję, że bliżej lata odwiedzę Cię :tak::tak::tak:

Nu ska dzięki za zaproszenie, ale J mówi, że tym razem pojedziemy do Koszalina:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam o poranku! Oczywiście z pracy:crazy: u nas noc spokojnie i mała dzisiaj pospała normalnie tzn do 7:20:tak: specjalnie to zrobiła bo ja i tak musiałam wstać o 6:30 założę się że jutro jak będę chciała pospać to ona znów będzie zwarta i gotowa o 6:wściekła/y:
Agulka jak już wszystkich tak chcesz odwiedzać to może Cię poniesie ja zapraszam do mnie;-):tak::-p

Witam Wszystkich.My mamy za sobą troszkę ciężką noc.Oliwka budziła się chyba z 4 razy z płaczem, I wstała dziś o 8.00.Czy to te zeby znowu sie odezwały że jej spać nie dały???? moze.

reklama
Hejka! :-)

u nas nocka średnio na jeża :) Ale do przezycia.
Paweł już w przedszkolu my już w domu. Zaraz sobie skonsumujemy II śniadanko :-)

Do góry