Kolanami swieciszWidziałyście reklamę Ikei?????? jest po prostu boska
.........ale w końcu to jest Twój tron.......![]()

A pieluch uzywamy Babydream ( jakosc i wyglad jak Huggies a tansze) z Rosmana nr 4
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kolanami swieciszWidziałyście reklamę Ikei?????? jest po prostu boska
my używamy ostatnio Dada z biedronki 4 tj od 7-18kgDziewczyny pytanie z innej beczki jaki rozmiar pampersów używacie???
Widziałyście reklamę Ikei?????? jest po prostu boska
Dzis tez sobie poprawię humorek i po pracy J jedziemy na zakupku, dzieci sprzedajemy rodzicom,. Mama bierza Adasia a tata zabiera Mają na tańce a póxniej do domku, tam będą na nas czekać.
Miłą niespodzinke wczoraj mielismy , na konto wpłynęła "14' pensja J, juuuuuuppppiiiii
B też ostatni w pracy po godzinach siedzi i ja to chce wydac na remont pokoiku dzieci a co do dalekiego wyjazdu to poprowraz to podwojenie pensji u B tez była taka okazja tylko ze na 2 miechy na ukraine ale kasa marna jak za taką rozłąkęCariorcia wczoraj mi jakoś umknelo ale za to dzisiaj ogromnie gratuluje i trzymam kciki za fasolkę :-)a jak tam u gina?
no i wczoraj jeszcze rozmawialiśmy o jego pracy i kasie i doszliśmy do wnoisku że aby wyjść na prostą to D będzie musial robić caly luty po godzinach i wspominal jeszcze cos że chcą go wyslać z pracy na pół roczną delegację do krakowa i wtedy przyjeżdżal by do domu tylko na sobotę i niedzielęstwierdzil że jak szefostwo mu cos takiego zaproponuje to zgodzi sie jedynie jeżeli wyplata będzie x2 ale to nie jest jeszcze na 100% pewne
Melduje sie z wieczorka!
Gagulec- zdrowka zycze...i zeby jednak nie bylo afery...chyba ze burza wskazana dla oczyszczenia atmosfery...moze tesciowa cos ruszy...
Agulka - to troche lipa z tymi kieckami...a co do cyca! - tzn big cyca!- dobry stanik push-up + wkladki silikonowe. Przed ciaza, dluuugo przed ciaza mialam 75 b - i tylko push-upy i silikonowe wkladki ratowly...moj sexapil heheh
Anetasa - to jednak okularki bedziesz nosic non stop nie tylko do kompa? A jakie masz oprawki, pochwal sie na zamknietym:-)
Zakupy poczynione. Kupilam 2 bluzeczki, bielizne ( tudziez na walentynki bo czerwona + panterka), kolczyki i kosmetyki. I napalilam sie na skore, ze stojka granatowa lub bezowa ( i sama nie wiem jaka?) ale i cena mnie troche ostudzila! Bede musiala chyba ladne oczka strzelac do J bo urodziny tuz tuz
![]()
Ja nie używam;-) A Maciuś używa Dada (jakość Pampers) 7-18 kg.Dziewczyny pytanie z innej beczki jaki rozmiar pampersów używacie???
Od 19:15:-)Śpia już wasze dzieciaczki?????
to jest nagroda za wypracowany zysk z zeszłego roku przez firmęa co to 14 pensja?? my w urzędzie dostajemy 13 ale o 14 pierwszyraz słyszałam chyba ze to ekwowalent mndurowy???
gdzie ty te super bodziaki kupiłas???4 raz Haggisy raz Pampersy to zalezy w jakich jest promocja;-)Dziś w Tesco kupiłam Haggisy 78 szt za 37 zł.
Hrudzia super, że zakupuy udane, u mnie gorzej:-( tzn kupiliśmy procenty ;-) i napoje na urodziny taty, dzieciom rzeczy i buty Mai kupilam no i sobie czerwony stanik do tej kiecki.
Harsh dziewczyny maja rację
Justyna podajmy sobie ręce co do wielkości i zniekształceń cycków
Dzieki za linki
A takie cudne body małemu kupiłam , jeden za 10 zł.
![]()