Śpia już wasze dzieciaczki????? OLiwka lezy już w łóżeczku- spokojnie więc myslę że powinna dziś szybko usnąć a jak będzie to zobaczymy.Co ona dzis zrobiła normalnie szok.BYłą dzis u nas tesciowa,chciałąm jej pokazać kaktusa że w połowie go zasuszyłąm he he he wiem wiem jak mozna kaktusa zasuszyć no ale mi sie udało i oliwka w pewnej chwili podleciałą bo chciałą mi go chyba wyrwać i nadziałą sie na niego rączką !!!!!! całą ręka kolcach - masakra !!!!!!!!! najgorsze że tych malutkich.... zaczełą wrzeszczaeć jak jej wyciągałąm normalnie szok.Wiem teraz to wydaje się smieszne ale w tedy nie było nam do smiechu
Mój już śpi od godziny
A co do kaktusa to ałlłłł musiało boleć
Bodziaki super ja też chcę takie :-) gdzie je wypatrzyłaś a były z napisem kocham mamusię:-)
Jak to nic przecież piszesz z nami:-)no iposzłam tez ze sobą bo od dzis zaczeło mi kapac z nosa i cos mnie tez dusiło ale u mnie cos w gardle sidzi i mam biparox tamtum verde i paracetamol
ale się porobiło a ja zamiast gotowac oiad na jutro i co sdla B na kolacje bo bedzie po 23 to siedze i nic nie robie
Dużo zdrówka życzę
A dziewczyny dzięki za odpowiedź co do pampersów
Igorek używał 4 a od jakiegoś czasu kupuję pampersy 4+ a byłam bardzo ciekawa jakich rozmiarów używają wasze dzieci bo ostatnio się zdziwiłam jak u szwagierki widziałam że ona zakłada swojej córci ( 4 miesiące) pampersy rozmiar 4