reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Śpia już wasze dzieciaczki????? OLiwka lezy już w łóżeczku- spokojnie więc myslę że powinna dziś szybko usnąć a jak będzie to zobaczymy.Co ona dzis zrobiła normalnie szok.BYłą dzis u nas tesciowa,chciałąm jej pokazać kaktusa że w połowie go zasuszyłąm he he he:-D wiem wiem jak mozna kaktusa zasuszyć no ale mi sie udało:-D i oliwka w pewnej chwili podleciałą bo chciałą mi go chyba wyrwać i nadziałą sie na niego rączką !!!!!! całą ręka kolcach - masakra !!!!!!!!! najgorsze że tych malutkich.... zaczełą wrzeszczaeć jak jej wyciągałąm normalnie szok.Wiem teraz to wydaje się smieszne ale w tedy nie było nam do smiechu

Mój już śpi od godziny
A co do kaktusa to ałlłłł musiało boleć

A takie cudne body małemu kupiłam , jeden za 10 zł.

Bodziaki super ja też chcę takie :-) gdzie je wypatrzyłaś a były z napisem kocham mamusię:zawstydzona/y::-)

no iposzłam tez ze sobą bo od dzis zaczeło mi kapac z nosa i cos mnie tez dusiło ale u mnie cos w gardle sidzi i mam biparox tamtum verde i paracetamol
ale się porobiło a ja zamiast gotowac oiad na jutro i co sdla B na kolacje bo bedzie po 23 to siedze i nic nie robie
Jak to nic przecież piszesz z nami:-)
Dużo zdrówka życzę

A dziewczyny dzięki za odpowiedź co do pampersów
Igorek używał 4 a od jakiegoś czasu kupuję pampersy 4+ a byłam bardzo ciekawa jakich rozmiarów używają wasze dzieci bo ostatnio się zdziwiłam jak u szwagierki widziałam że ona zakłada swojej córci ( 4 miesiące) pampersy rozmiar 4:szok:

reklama
Carioca 77 oj trudno i to bardzo tym bardziej że małą się wyrywałą bo ja bolało i wrzeszczałą strasznie.Ale później ja przytuliłam i sie uspokoiła.

No Oliwka juz usnęłą.Szybko dziś poszło.Spi słodziutko :)

A dziewczyny dzięki za odpowiedź co do pampersów
Igorek używał 4 a od jakiegoś czasu kupuję pampersy 4+ a byłam bardzo ciekawa jakich rozmiarów używają wasze dzieci bo ostatnio się zdziwiłam jak u szwagierki widziałam że ona zakłada swojej córci ( 4 miesiące) pampersy rozmiar 4:szok:

dość szybko zaczęlam też u Staśka stosować większe rozmiary, bo wydawało mi się, ze jak będzie większa, to będzie "tam" mial bradziej przewiewnie.

U nas takiego czegoś nie ma :-( a szkoda:-p;-)

U nas jak nie urok to sraczka. Dzisiaj sraczka. Stasiu od dwóch dni ma rozwolnienie, dupcia odpażona :baffled: Kupiłam ORS i Smectę, jest trochę lepiej. Ja bylam u gina, dostalam Duphaston bo lekko plamię. Nie panikuję, bo ze Staśkiem też ciągle plamiłam. Wczoraj za długo siedziałam, pewnie się przeforsowałam.
Uważaj na siebie a duphaston to super lek ale to już wiesz

Mój już śpi od godziny
A co do kaktusa to ałlłłł musiało boleć

Bodziaki super ja też chcę takie :-) gdzie je wypatrzyłaś a były z napisem kocham mamusię:zawstydzona/y::-)

Oskarek ma takiego bodziaka "kocham mamusię" :-D Ale już się robi mały. :-(

Carioca, dawaj czekoladę :-D Oskarka to uratowało. I uważaj na siebie.

Biedna Oliwka, będzie teraz omijać kaktusy z daleka.

Wasze dzieciaki też czasem budzą się w trakcie nocy i chcą sie bawić???/

Wczoraj Oliwka mi się obudziła przed 3.00 rano i skora do zabawy,położyłam ja dalej w łóżeczku ale długo się wierciła.I powiem szczerze nie wiem o której usnęła bo ja usnęłam pierwsza,

reklama
Jutro dzieci z zakładu J dostaja paczki świąteczne( dopiero bo z nowego budżetu) Będzie tego dwie wielgachne reklamówki słodyczy

Do góry