reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Melduje sie z wieczorka!
Gagulec- zdrowka zycze...i zeby jednak nie bylo afery...chyba ze burza wskazana dla oczyszczenia atmosfery...moze tesciowa cos ruszy...
Agulka - to troche lipa z tymi kieckami...a co do cyca! - tzn big cyca! :-p- dobry stanik push-up + wkladki silikonowe. Przed ciaza, dluuugo przed ciaza mialam 75 b - i tylko push-upy i silikonowe wkladki ratowly...moj sexapil heheh:-p:-D
Anetasa - to jednak okularki bedziesz nosic non stop nie tylko do kompa? A jakie masz oprawki, pochwal sie na zamknietym:tak::-)

Zakupy poczynione. Kupilam 2 bluzeczki, bielizne ( tudziez na walentynki bo czerwona + panterka:rofl2:), kolczyki i kosmetyki. I napalilam sie na skore, ze stojka granatowa lub bezowa ( i sama nie wiem jaka?) ale i cena mnie troche ostudzila! Bede musiala chyba ladne oczka strzelac do J bo urodziny tuz tuz:-p:sorry2:

reklama
witam wieczorowo!

dzisiejszy dzien mnie wykancza! oby sie juz skonczyl:baffled:
julitka wpada w furie z byle powodu i trudno ja uspokoic.:crazy:glowa mi peka:crazy:P mnie wkurza:crazy:

odebralam w koncu koldry puchowe:-)
podarowalam do biblioteki kila niepotrzebynch ksiazek i pani mnie baaardzo wychwalila za dobry uczynek:tak:

Kiecka , którą J przywiózł jest ładna, nie rewelacyjna, moim zdaniem oni sami szyją na wzór ze zdjęcia, kolorek trochę mniej rażący, jest trochę za duża pod pachami ( czyt cycków brak, nie jak u naszej miss Hrudzi, żadna dogryzka tylko zazdrość:tak::tak:) no i na dupie trochę za duzo materiału:baffled: , bo ja mam płaską :sorry2:. Mama poprawi.:tak::tak::tak::tak:

ja bez przymiezania nie kupie:no:

Te miniaturki to ja przeżyję,ale wkurzaja mnie,że są takie nierówne:wściekła/y:

jedna wieksza za sprawa Mateusza, to niech druga S podrowna:rofl2:

Cześć dziewuszki
Przyszłam się przywitać i " pochwalić":crazy: najnowszymi wiadomościami:

gagulec, znow zycze cierpliwosci i sily a Damiankowi zdrowka:tak:

Witam wieczorowo!
Wzrok niestety mi się pogorszył
.

ile masz dioprii?

a jak plany zakupowe na niedzielle, wypala?

A u mnie sielanka.Ogień się pali, Oskarek zasnął bez żadnego płaczu :szok: Jak narazie, bo leży od 15 minut i jest cisza. Włączyłammu kołysanki Turnała i Umer i już drugi raz reakcja jest super - dziecko się wycisza i zasypia :-D:tak:

Anetasa, mocne te okulary? Witaj w gronie okilarników. Ja bez nie żyję.

Tak na szybko napisze bo mnie az nosi.

M po tym wszystkim co robil zgrywa sie na wielkiego ojca i robi mi awantury pod tytulem 'dlaczego nie moge zabierac Olafa do siebie'.
Po dzisiejszej, kolejnej... jakas furia sama w sobie mnie ogarnelam.. i az wstyd gadac, ale ani moja mama, ani ,moj tata nie byli w stanie odciagnac mnie od niego. Bilam jak sie da, gdzie sie da i tylko byle mocno.
A na zakonczenie dostalam ataku dusznosci. Z nerwow.
Nie zartuje, on mnie wykonczy. Siedze i placze, a mama powiedziala, ze jeszcze troszke, to trafie do szpitala psychiatrycznego... I wiem ze sie tak stanie...

harsh, nie wiem czy uda ci sie od niego totalnie odciac i odizolowac od malego. mieskzacie w jednym miescie. on jak bedzie chcial, to wywalczy w sadzie widywanie sie z malym. czy nie lepiej dla ciebie i Olafa, bo bez dodatkowego strsu byloby pozwolenie mu an widywanie sie z dzieckiem? czy on sie calkowicie nie nadaje na ojca?

podarowalam do biblioteki kila niepotrzebynch ksiazek i pani mnie baaardzo wychwalila za dobry uczynek:tak:

jedna wieksza za sprawa Mateusza, to niech druga S podrowna:rofl2:
a moja mama po remoncie chciała oddać sporo książek do biblioteki i nie chcieli:sorry2:
jak S mi masuje to az na żebrach czuję, S mówi,ze jest inny sposób-CÓRECZKA:-D poza tym śmieje się ze mnie,ze miałam pompki robić

Tak na szybko napisze bo mnie az nosi.

M po tym wszystkim co robil zgrywa sie na wielkiego ojca i robi mi awantury pod tytulem 'dlaczego nie moge zabierac Olafa do siebie'.
Po dzisiejszej, kolejnej... jakas furia sama w sobie mnie ogarnelam.. i az wstyd gadac, ale ani moja mama, ani ,moj tata nie byli w stanie odciagnac mnie od niego. Bilam jak sie da, gdzie sie da i tylko byle mocno.
A na zakonczenie dostalam ataku dusznosci. Z nerwow.
Nie zartuje, on mnie wykonczy. Siedze i placze, a mama powiedziala, ze jeszcze troszke, to trafie do szpitala psychiatrycznego... I wiem ze sie tak stanie...
Harsh,a jak do tego wszystkiepo podchodzą niedoszli teściowie? Bo myślę podobnie jak Donkat,ale rozumiem Twoją furię i obawy. A gdyby tak jakoś uzgodnić z rodzicami M widzenia z Olikiem? Że owszem, nie będziesz utrudniała kontaktów,ale pod ich opieką. Moi rodzice rozwiedli się jak miałam 2 lata,bo ojciec był alkoholikiem, bił mamę i nas. Mamy decyzja była taka,żeby odciąć się wogóle od rodziny ojca,ale posłuchała wtedy starszej siostry i bardzo jestem jej za to wdzięczna. Gdyby nie to nie znałabym tak cudownych ludzi,a jeśli chodzi o ojca to nikt nie narzucił mi zdania o nim,że jest nic niewartym kutasem. Wiem,że musisz to wszystko na spokojnie sobie poukładać.

Zakupy poczynione. Kupilam 2 bluzeczki, bielizne ( tudziez na walentynki bo czerwona + panterka:rofl2:), kolczyki i kosmetyki. I napalilam sie na skore, ze stojka granatowa lub bezowa ( i sama nie wiem jaka?) ale i cena mnie troche ostudzila! Bede musiala chyba ladne oczka strzelac do J bo urodziny tuz tuz:-p:sorry2:

Nawet nie czujesz że rymujesz:-D:-D a i zakupki udane .
A i jeszcze jedno czy ty aby nie za dużo chcesz na te urodzinki;-) dostałaś już przecież laptopa zapomniałaś :-p:-D:-D:-D:-D:-D ale masz racje walentynki blisko do tego ta czerwona bielizna negocjuj kochana negocjuj:-D:-D:-D:-D

Choróbska współczuję,bo my jeszcze się kurujemy. Ostatnio wyczytałam,że po zapaleniu pluc,czy nawet oskrzli u dzieci kaszel utrzymuje się nawet przez miesiąc. Tak jakby dziecko było zdrowe,ale cały czas schodzi flegma. Już normalnie nie mogę słuchać tego po******go kaszlu:crazy:

Ja słyszałam o tym ale tak ok 2 tygodnie oj żeby już Was opuściły te chorubska

Mi nasza pani doktor powiedziała że po zwykłej infekcji z kaszlem kaszel potrafi się utzrymywać u dzieci do 2 tygodni więc przy poważniejszych choróbstwach z pewnością dłużej.

:tak::tak:

harsh, nie wiem czy uda ci sie od niego totalnie odciac i odizolowac od malego. mieskzacie w jednym miescie. on jak bedzie chcial, to wywalczy w sadzie widywanie sie z malym. czy nie lepiej dla ciebie i Olafa, bo bez dodatkowego strsu byloby pozwolenie mu an widywanie sie z dzieckiem? czy on sie calkowicie nie nadaje na ojca?

Donkat ma rację
Pewnie to ciężkie ale tak będzie lepiej dla Was i dla Olafka przede wszystkim bo spokojniej a taka szarpanina nic nie daje bo w końcu naprawdę wylądujesz tam gdzie nie powinnaś a Mały Cię bardzo potrzebuje.

Dziewczyny pytanie z innej beczki jaki rozmiar pampersów używacie???

Widziałyście reklamę Ikei?????? jest po prostu boska:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
.........ale w końcu to jest Twój tron.......:-D:-D:-D:-D

Śpia już wasze dzieciaczki????? OLiwka lezy już w łóżeczku- spokojnie więc myslę że powinna dziś szybko usnąć a jak będzie to zobaczymy.Co ona dzis zrobiła normalnie szok.BYłą dzis u nas tesciowa,chciałąm jej pokazać kaktusa że w połowie go zasuszyłąm he he he:-D wiem wiem jak mozna kaktusa zasuszyć no ale mi sie udało:-D i oliwka w pewnej chwili podleciałą bo chciałą mi go chyba wyrwać i nadziałą sie na niego rączką !!!!!! całą ręka kolcach - masakra !!!!!!!!! najgorsze że tych malutkich.... zaczełą wrzeszczaeć jak jej wyciągałąm normalnie szok.Wiem teraz to wydaje się smieszne ale w tedy nie było nam do smiechu

reklama
Dziewczyny pytanie z innej beczki jaki rozmiar pampersów używacie???

4 raz Haggisy raz Pampersy to zalezy w jakich jest promocja;-):tak::tak::tak: Dziś w Tesco kupiłam Haggisy 78 szt za 37 zł.:tak::tak::tak:

Hrudzia super, że zakupuy udane, u mnie gorzej:-( tzn kupiliśmy procenty ;-) i napoje na urodziny taty, dzieciom rzeczy i buty Mai kupilam no i sobie czerwony stanik do tej kiecki:tak:.

Harsh
dziewczyny maja rację

Justyna
podajmy sobie ręce co do wielkości i zniekształceń cycków:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dzieki za linki

A takie cudne body małemu kupiłam , jeden za 10 zł.

Do góry