reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Ja też jestem mistrzynią w "podkradaniu" łyczka :-)
Poza tym nie pogardzę wineczkiem czy jakimś likierkiem albo drinem....
Mmmmm chyba zamówię coś u męża :-)

reklama
No my to jednak totalne piwosze jesteśmy:-DLubimy sobie usiąść wieczorkiem jak mała śpi z piwkiem i pogadać o tym co się działo i ogólnie o wszystkim.

Ja też jestem mistrzynią w "podkradaniu" łyczka :-)
Poza tym nie pogardzę wineczkiem czy jakimś likierkiem albo drinem....
Mmmmm chyba zamówię coś u męża :-)
Mój M się zawsze na mnie wkurza ,ze mu całe piwko wypiję jak biorę łyczka:-D Ale u mnie to jest normalne ze zawsze muszę podkraść odrobinę a to kanapki, a to herbatki albo czegoś innego-taka już jestem. Ileż to razy M sie wpieniał, ze zjadam mu kolację a wcześniej mówiłam, ze nie chcę:-):-):sorry2::zawstydzona/y:

No nie dziwię się że się wkurza. Dlatego właśnie ja nawet się nie oszukuję że zatrzymam się na łyczku tylko odrazu otwieram dla siebie całe piwko:happy:

Oglądam właśnie na tvn masz talent i występuje ta dziewczynka co się tak wygina. Nie wiem dlaczego ale mnie to nie zachwyca wręcz przeciwnie ciarki mi przechodzą jak na to patrzę i wcale mi się nie podoba nie chciałabym żeby moje dziecko było takie z gumy choć czasem mam wrażenie że jak się wygłupia to właśnie taka potrafi być gumowa:-D

Mój M się zawsze na mnie wkurza ,ze mu całe piwko wypiję jak biorę łyczka:-D Ale u mnie to jest normalne ze zawsze muszę podkraść odrobinę a to kanapki, a to herbatki albo czegoś innego-taka już jestem. Ileż to razy M sie wpieniał, ze zjadam mu kolację a wcześniej mówiłam, ze nie chcę:-):-):sorry2::zawstydzona/y:

u nas jest identycznie :-D

reklama
Do góry