reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Anetasa - no tak, zapomnialam Ty z tych pięknych okolic. Dziękuję Ci za deklarację pomocy, bardzo miło z Twojej strony :) Ale dam radę, zdjęcie powinno być moje, bo też będzie sprawdzana umiejętność doboru pejzażu i kadrowania.
Zresztą nie musi to być zdjęcie Kotliny Kłodzkiej, po prostu tam byliśmy i byłam pewna że mam porobione widoki z twierdzy srebrnogórskiej, a tu sie okazuje że się ze wszystkich stron obfotografowaliśmy, a krajobrazu niewiele widać :/

reklama
Mój z zamiłownai jest fotografem więc najczęściej z jakiś wypadów to my właśnie odwrotnie zdjęcia krajobrazów przywozimy a ni nas:-D chociaż od kiedy pojawiła się mała to M się poprawił i skupia się częściej na naszej małej modelce:tak:

Anetasa - a Ty w pracy? Jesli dobrze pamietam to pracujesz w Kłodzku? Piękne miasteczko, byliśmy tam na dniach twierdzy kłodzkiej. Ale najbardziej mi się podobała Srebrna Góra, miejsce jedyne w swoim rodzaju. Żałuję, że nie dojechaliśmy do tej doliny pałaców pod Jelenią Góra, bardzo jestem ich ciekawa.
Asia - o ja się nie dziwię Pawłowi, też od razu bym miaął takie marzenia o wakacjach :)

No właśnie mnie mój M zaskoczył zadzwonił zapytać czy kupić mi piwko że też o mnie pomyślał ale mnie coś na winko dzisiaj bieże chyba sięgnę do bareczku jak wrócę do domku:tak:

No właśnie mnie mój M zaskoczył zadzwonił zapytać czy kupić mi piwko że też o mnie pomyślał ale mnie coś na winko dzisiaj bieże chyba sięgnę do bareczku jak wrócę do domku:tak:
A ja nabrałam właśnie ochoty na piwko a niestety w domu tylko "czysta"( nie tykam bo 1) nie lubię 2) karmię 3) za szybko mi uderzała do głowy)
Co do żywienia naszych skarbików- u nas mały też jada praktycznie tak jak my- za pewnymi wyjątkami oczywiście- typu smażone itp. Niestety słodkie czasem dostanie, ale jak ktoś ma już mu coś dać to staram się żeby to było po konkretnym posiłku- i tak dzisiaj chrzestna Damiana poczęstowała go czekoladką i do tej pory leży w barku bo mały nie miał veny na jedzenie obiadu a co za tym idzie słodkości zero:sorry2: [i teraz ja ja zjadam:zawstydzona/y:]
Idę was poczytać bo w końcu mam chwile wolnego:-)

Gagulec to Ty tak jak ja a razcej my bo razem z M czystej nie ruszamy:no: oboje na drugi dzień umieramy więc wolimy wypić piwko albo winko bo przynajmniej po tym nie cierpimy. Czysta tylko wtedy gdy inaczej nie wypada na np uroczystościach rodzinnych za czyjeś zdrowie to ewentualnie jednego a i z tym już coraz żadziej bo wszyscy się już nauczyli że dla nas musi być piwo:tak:

reklama
Gagulec to Ty tak jak ja a razcej my bo razem z M czystej nie ruszamy:no: oboje na drugi dzień umieramy więc wolimy wypić piwko albo winko bo przynajmniej po tym nie cierpimy. Czysta tylko wtedy gdy inaczej nie wypada na np uroczystościach rodzinnych za czyjeś zdrowie to ewentualnie jednego a i z tym już coraz żadziej bo wszyscy się już nauczyli że dla nas musi być piwo:tak:
Ja zdecydowanie wolę winko bo po piwie latam do wc co 5 minut:zawstydzona/y: poza tym po wypiciu jednej butelki czuje sie pełna jakbym wyżłopała co najmniej beczkę tego trunku:-p Mój M to taki delikatny piwosz i wieczorem czasem podkradnę mu jakiegoś łyczka ,jak mały śpi

Do góry