No to ze zdjęciami mogę mieć kłopot bo ja to trochę taki głąb komputerowy jestem i nie wiem jak się te zdjęcia zmniejsza zwiększa itp, a mojego M nigdy się doprosić nie mogę zawsze za nim mi coś na NK ma wrzucić to się proszę ze dwa tygodnie ale cóż jak trza to trza jak dziś wrócę z pracy to zacznę mu truć może akurat za dwa tygodnie się uda:-)
reklama
AsiaKC
Just mama
No widzisz dosyć że mało spostrzegawcza jestem to jeszcze sklerotyczka Udanej wycieczki życzę!
A dzięki nawet udana była
monia, baw sie dobrze!
lubie takie spotkania. u nas bylo liecalne tylko 1, choc oczywiscie mielismy sie spotykac czesciej. trudno sie jednak zorganizowac:-(
a co to CAMPERY? pojecia nie mam nawet z czym to skojarzyc
Camper to takie skrzyżowanie samochodu z przyczepą campingową czyli wycieczkowy domek na kółkach :-) Oglądaliśmy dziś... mmmm normalnie marzenie! Ale cena Długo nas nie będzie stać na nowy, na używany też pewnie nie... ostatecznie możemy uzbierać na wypożyczenie
Anetasa, trzeba spełnić pewne warunki przez nas ustalone i mieć pełną akceptację wszystkich dziewczyn, które mają dostęp do tego wątku. Rozumiem, że chciałabyś się do niego dostać? W takim razie musimy to przedyskutować na zamkniętym. ;-)
Anetasa - sprawa weszła na wokandę ;-)
Anetasa - sprawa weszła na wokandę ;-)
No to pokornie czekam na wyrok;-)
donkat
Fanka BB :)
Asia KC, aaaa nie wiedzialam ze to sa campery. ja na to mowie "dom na kolkach"
oj, sikam na widok kazdego na ulicy!!! to tez moje marzenie, z tym ze na pewno nierelane. drogie to cholerstwo jak nie wiem!! a po europie jezdzi tego od ciorta!!
oj, sikam na widok kazdego na ulicy!!! to tez moje marzenie, z tym ze na pewno nierelane. drogie to cholerstwo jak nie wiem!! a po europie jezdzi tego od ciorta!!
kiedyś nie ruszały mnie takie campery, ale teraz na wyjazd z dzieckiem gdzieś na Mazury albo do Kotliny Kłodzkiej - przydałby się.
Swoją drogą szukam właśnie fajnego zdjęcia z wakacji w Kotlinie Kłodzkiej bo na studiach mamy krajobraz opisać w obowiązującej nomenklaturze. Krajobrazy przepiękne ale na każdym zdjęciu facjata moja, mojego P., tudzież obie jednocześnie
Swoją drogą szukam właśnie fajnego zdjęcia z wakacji w Kotlinie Kłodzkiej bo na studiach mamy krajobraz opisać w obowiązującej nomenklaturze. Krajobrazy przepiękne ale na każdym zdjęciu facjata moja, mojego P., tudzież obie jednocześnie
donkat
Fanka BB :)
kiedyś nie ruszały mnie takie campery, ale teraz na wyjazd z dzieckiem gdzieś na Mazury albo do Kotliny Kłodzkiej - przydałby się.
to pozostaje tylko widokowka lub jakis przewodnik.
AsiaKC
Just mama
Poszukaj w necie, na pewno są a problemów z udostępnianiem nie ma - jeśli nie zastrzegli to sama publikacja na stronie wystarcza do legalnego skopiowania (nie dla celów zarobkowych).
Ach camper to piękna sprawa. Dziś weszliśmy do takiego nowiutkieco (cena netto 141tys PLN ) Ale normalnie marzenie... PAweł już ustalił gdzie będzie kto spał i już chciał jechać na wakacje
reklama
Podziel się: