reklama
Mój M się zawsze na mnie wkurza ,ze mu całe piwko wypiję jak biorę łyczka Ale u mnie to jest normalne ze zawsze muszę podkraść odrobinę a to kanapki, a to herbatki albo czegoś innego-taka już jestem. Ileż to razy M sie wpieniał, ze zjadam mu kolację a wcześniej mówiłam, ze nie chcę:-):-)Ja też jestem mistrzynią w "podkradaniu" łyczka :-)
Poza tym nie pogardzę wineczkiem czy jakimś likierkiem albo drinem....
Mmmmm chyba zamówię coś u męża :-)
Oglądam właśnie na tvn masz talent i występuje ta dziewczynka co się tak wygina. Nie wiem dlaczego ale mnie to nie zachwyca wręcz przeciwnie ciarki mi przechodzą jak na to patrzę i wcale mi się nie podoba nie chciałabym żeby moje dziecko było takie z gumy choć czasem mam wrażenie że jak się wygłupia to właśnie taka potrafi być gumowa
No nie dziwię się że się wkurza. Dlatego właśnie ja nawet się nie oszukuję że zatrzymam się na łyczku tylko odrazu otwieram dla siebie całe piwko
już się przyzwyczaił
AsiaKC
Just mama
Mój M się zawsze na mnie wkurza ,ze mu całe piwko wypiję jak biorę łyczka Ale u mnie to jest normalne ze zawsze muszę podkraść odrobinę a to kanapki, a to herbatki albo czegoś innego-taka już jestem. Ileż to razy M sie wpieniał, ze zjadam mu kolację a wcześniej mówiłam, ze nie chcę:-):-)
u nas jest identycznie
reklama
Podziel się: