reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Donkat, cieszysz się? Co teraz? Ma już jakieś namiary na nową pracę?

W mojego synka wstąpił diabeł:wściekła/y::szok: Nerwus się zrobił okropny. Uwielbia tego "Kota w worku" i jak mu nie dam lub zabiorę to histeria nie z tej ziemi. Nie do opanowania:no:

reklama
Dzien dobry BaBoniascie :-)
witam:-)
chyba coś mnie bierze bo zaczyna mnie boleć gardlo i leci mi katar:baffled:a pogoda jak narazie u nas daremna:-(może się jeszcze rozpogodzi:sorry2:
Monia - zdrowka zycze...cos chyba za czesto chorujesz:baffled:

witajcie kobietki!!

P zrezygnowl z tej posranej pracy i w niedziele jedziemy na kilka dni do UK, zeby ostatecznie rozliczyl sie z firma:happy2:
Nie jestem na bierzaco...ale i tak przykre sa takie wiesci. Powodzenia!

A co u nas? Ja wysiadam hehehe Nie wyrabiam z moim nadruchliwym maluchem. Ale pewnie wasze bable tez takie sa. I niestety kalpsy sie posypaly kilka razy i OPR od mamy tez. Przykro mi z tego powodu ale on udaje ze nie slyszy choc dobrze wie co to znaczy ,nie wolno,:wściekła/y:Jest bardzo nieznosny i nerwowy. Po 'Niezniszczalnym' slad zaginal niestety.

I pytanko:confused:...Czy wyjmowane 2 szczebelki z lozeczka maja jakas wartosc pedagogiczna? Zeby np maluch nauczyl sie sam wychodzic lub jakies przeslanie wolnosciowe:cool2:;-)? Ja nie mam zamiaru mu ich wyjmowac bo to jedyne miejsce gdzie moge go na siekunde uziemic:-D...ale moze one sa jakos potrzebne?

Zaczynam szukac zlobka dla Staska. Poki co musze zrobic rekonesans czy w ogole sa miejsca i czy w ogole odpowiadaja mi warunki. A jak cos znajde to zaczynam szukac pracy. I bardzo mnie to cieszy!!!!
Do pozniej, laski - spadam na zakupy zapelnic lodowke!

majandra u mojego Filipa ten sam etap.... sprobuj mu cos zabrac to masakra ...

dognat a gdzie do tego UK jedziecie??:)

Agusia nowe , sliczne zdjatka :) a ztak jesiennie sie zrobilo :)

Najlepszy jest tran. Ostatnio tu o nim rozmawiałyśmy.
Nam lekarka powiedział,że lepiej witaminki jakieś. Mamy CebionMulti.

Justyna snilas mi sie dzisiaaj:happy2:
Ooo, ciekawe... A mi dzisiaj się śnił mój ojciec i babcia(nie żyją) i że miała robaka na stopie:-D:shocked2: i mój były-romansowy.... Rozmarzyłam się:zawstydzona/y:

witajcie kobietki!!

P zrezygnowl z tej posranej pracy i w niedziele jedziemy na kilka dni do UK, zeby ostatecznie rozliczyl sie z firma:happy2:
To na pewno się cieszysz,ale jaka jest alternatywa?

A co u nas? Ja wysiadam hehehe Nie wyrabiam z moim nadruchliwym maluchem. Ale pewnie wasze bable tez takie sa. I niestety kalpsy sie posypaly kilka razy i OPR od mamy tez. Przykro mi z tego powodu ale on udaje ze nie slyszy choc dobrze wie co to znaczy ,nie wolno,:wściekła/y:Jest bardzo nieznosny i nerwowy. Po 'Niezniszczalnym' slad zaginal niestety.

I pytanko:confused:...Czy wyjmowane 2 szczebelki z lozeczka maja jakas wartosc pedagogiczna? Zeby np maluch nauczyl sie sam wychodzic lub jakies przeslanie wolnosciowe:cool2:;-)? Ja nie mam zamiaru mu ich wyjmowac bo to jedyne miejsce gdzie moge go na siekunde uziemic:-D...ale moze one sa jakos potrzebne?

Zaczynam szukac zlobka dla Staska. Poki co musze zrobic rekonesans czy w ogole sa miejsca i czy w ogole odpowiadaja mi warunki. A jak cos znajde to zaczynam szukac pracy. I bardzo mnie to cieszy!!!!
Do pozniej, laski - spadam na zakupy zapelnic lodowke!
Szczebelki są. I na razie niech sobie będą. Wyjmę je dopiero jak mały zacznie kombinować z wychodzeniem górą.
jeśli chodzi o klapsy i krzyki na maluchów to mi też się zdarzyło. Tylko jestem zdania,że lepiej krzyknąć niż klapnąć. Podniesiony głos prędzej zrozumieją niż te klapsy w dupkę,czy po łapkach. Klapsa i tak nie rozumieją, będą czuły się skrzywdzone i tyle. Wiem,że czasami tak nerwy biorą górę,że się klapnie,bo już brak sił na tych nicponi,ale to chyba bardziej jest ulżenie sobie niż ukaranie.
Oczywiście wiem,że żadna z Was nie bije swojego dziecka.

My juz po szczepieniu.Jednak zaszczepili.Jeszcze jedno za miesiac i spokoj na dluzej:cool2:
Luandzia dajesz cebion i tran sama czy lekar zalecil?.Bo w tych preparatach jest wit A ktora sie dubluje.A ponoc w nadmiarze szkodzi.
Justyna no moj sen z Toba tez byl romansowy;-)Snilo mi sie ze odbilas mi chopaka:shocked2::baffled:
I jeszcze kiedys mi sie Hrudzia snila ze siedzialysmy w ednej lawce w szkole:cool2::happy2::-)

reklama
Do góry