luandzia1
Entuzjast(k)a
Luandzia dajesz cebion i tran sama czy lekar zalecil?.Bo w tych preparatach jest wit A ktora sie dubluje.A ponoc w nadmiarze szkodzi.
:-)
tak zaleciła mi lekarka ale jeszcze dzisiaj się upewnię bo idziemy do szczepienia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Luandzia dajesz cebion i tran sama czy lekar zalecil?.Bo w tych preparatach jest wit A ktora sie dubluje.A ponoc w nadmiarze szkodzi.
:-)
Agacis, pewnie że pamiętamy Zawsze z otwartymi rękami przyjmujemy córy marnotrawneWitam
Stare wrześniówki to mnie jeszcze pamiętają. Nie pisałam bo odkąd sie wyprowadziłam od rodziców nie mam dostępu do kompa i netu ale już niedługo w przyszłym tygodniu się to zmieni wtedy napiszę więcej. U nas wszystko ok Weronisia chodzi już od 10 miesiąca i jest straszna rozrabiara. Roczek już za nami jak ten czas leci. Ja jestem dalej w domku w córcią - wychowawczy. Nie jest źle. Nic dziewczynki pozdrawiam wszystkie odezwę się w przyszłym tygodniu wtedy może wkleję jakieś zdjęcia mojego skarbu. Pa
U mnie jeszcze daleko do wpadnięcia w rytm Ale już powolutku załapuję o co kaman i układam sobie wszystko w głowie. Jutro przyjeżdża do nas dyrekcja, a ja nie mam pojęcia po co? Mam nadzieję, że nie po to, żeby mi podziękować za współpracęAtru hop hop ? jak tam u Ciebie? wpadłaś już w rytm po powrocie do pracy ?
witajcie kobietki!!
P zrezygnowl z tej posranej pracy i w niedziele jedziemy na kilka dni do UK, zeby ostatecznie rozliczyl sie z firma
D
Zaczynam szukac zlobka dla Staska. Poki co musze zrobic rekonesans czy w ogole sa miejsca i czy w ogole odpowiadaja mi warunki. A jak cos znajde to zaczynam szukac pracy. I bardzo mnie to cieszy!!!!
Do pozniej, laski - spadam na zakupy zapelnic lodowke!
1/ mi tak samo mówiła nawet skręciła nosem jak pytałam o tran niby za wcześnie ja podaję cebion a teraz mam juvit niby ten sam skład co cebion a o połowę tańszy1/Nam lekarka powiedział,że lepiej witaminki jakieś. Mamy CebionMulti.
Ooo, ciekawe... A mi dzisiaj się śnił mój ojciec i babcia(nie żyją) i że miała robaka na stopie2/ i mój były-romansowy.... Rozmarzyłam się
.
Ja kupuje co akurat jest w aptece: cebion multi, juvit, vibovit junior. Mają bardzo podobne składy raz taki, raz taki.
Witam, witam
Agacis, pewnie że pamiętamy Zawsze z otwartymi rękami przyjmujemy córy marnotrawne
U mnie jeszcze daleko do wpadnięcia w rytm Ale już powolutku załapuję o co kaman i układam sobie wszystko w głowie. Jutro przyjeżdża do nas dyrekcja, a ja nie mam pojęcia po co? Mam nadzieję, że nie po to, żeby mi podziękować za współpracę
Dobry wieczor
Mala dostala rozwolnienia zrobila juz 3 luzne kupkiMam nadzieje ze to nie po szczepieniu
Atruu bedziecie mieli wizytacje ale napewno nie z Twojego powodu:-)O wypowiedzenie sie nie martw.
Nuska jak samopoczucie to juz tydzien przepracowalasi Atruu tez
a dostalaś jeszcze jakąś bo ja nie:-no:C
Ja tylko pokrótce: Monia miałam ankietę taka sama jak ty.