reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam, witam :tak:
Witam
Stare wrześniówki to mnie jeszcze pamiętają. Nie pisałam bo odkąd sie wyprowadziłam od rodziców nie mam dostępu do kompa i netu ale już niedługo w przyszłym tygodniu się to zmieni wtedy napiszę więcej. U nas wszystko ok Weronisia chodzi już od 10 miesiąca i jest straszna rozrabiara. Roczek już za nami jak ten czas leci. Ja jestem dalej w domku w córcią - wychowawczy. Nie jest źle. Nic dziewczynki pozdrawiam wszystkie odezwę się w przyszłym tygodniu wtedy może wkleję jakieś zdjęcia mojego skarbu. Pa
Agacis, pewnie że pamiętamy:tak: Zawsze z otwartymi rękami przyjmujemy córy marnotrawne:-D

Atru hop hop ? jak tam u Ciebie? wpadłaś już w rytm po powrocie do pracy ?
U mnie jeszcze daleko do wpadnięcia w rytm:baffled: Ale już powolutku załapuję o co kaman i układam sobie wszystko w głowie. Jutro przyjeżdża do nas dyrekcja, a ja nie mam pojęcia po co?:confused::no: Mam nadzieję, że nie po to, żeby mi podziękować za współpracę:baffled::confused:

Dzień dobry a raczej dobry wieczór

witajcie kobietki!!

P zrezygnowl z tej posranej pracy i w niedziele jedziemy na kilka dni do UK, zeby ostatecznie rozliczyl sie z firma:happy2:

No i dobrze może teraz poszuka coś co będzie Wam bardziej odpowiadać

D

Zaczynam szukac zlobka dla Staska. Poki co musze zrobic rekonesans czy w ogole sa miejsca i czy w ogole odpowiadaja mi warunki. A jak cos znajde to zaczynam szukac pracy. I bardzo mnie to cieszy!!!!
Do pozniej, laski - spadam na zakupy zapelnic lodowke!

i bardzo dobrze robisz :tak::tak::tak::tak: trzymam kciuki

A co do szczebelek to ja na razie nie wyciągam wolę żeby nie wiedział że tak można bynajmniej na chwilę obecną:-p:tak::tak:

1/Nam lekarka powiedział,że lepiej witaminki jakieś. Mamy CebionMulti.

Ooo, ciekawe... A mi dzisiaj się śnił mój ojciec i babcia(nie żyją) i że miała robaka na stopie:-D:shocked2:2/ i mój były-romansowy.... Rozmarzyłam się:zawstydzona/y:

.
1/ mi tak samo mówiła nawet skręciła nosem jak pytałam o tran niby za wcześnie ja podaję cebion a teraz mam juvit niby ten sam skład co cebion a o połowę tańszy
2/Oj coś on Ci siedzi w tej główce:-):-)

Ja kupuje co akurat jest w aptece: cebion multi, juvit, vibovit junior. Mają bardzo podobne składy raz taki, raz taki.

:tak::tak:

Witam, witam :tak:

Agacis, pewnie że pamiętamy:tak: Zawsze z otwartymi rękami przyjmujemy córy marnotrawne:-D

U mnie jeszcze daleko do wpadnięcia w rytm:baffled: Ale już powolutku załapuję o co kaman i układam sobie wszystko w głowie. Jutro przyjeżdża do nas dyrekcja, a ja nie mam pojęcia po co?:confused::no: Mam nadzieję, że nie po to, żeby mi podziękować za współpracę:baffled::confused:

no nie myśl tak nawet bo to faktycznie nie było by za ciekawie ledwo co się oswajasz z myślą powrotu a tu takie coś nie to nie możliwe trzymam kciuki aby przyjechali powiadomić Was o podwyżce:tak: o to by było super.

Dobry wieczor
Mala dostala rozwolnienia zrobila juz 3 luzne kupki:baffled:Mam nadzieje ze to nie po szczepieniu:confused:
Atruu bedziecie mieli wizytacje ale napewno nie z Twojego powodu:-)O wypowiedzenie sie nie martw.
Nuska jak samopoczucie to juz tydzien przepracowalas:cool2:i Atruu tez:cool2:

Młody dzisiaj był tak padnięty że jak wyszłam zrobić mleczko i wróciłam to on już spał:happy2: ale podałam mu butelkę i wypił wszystko przez sen:szok::-)

Dobry wieczor
Mala dostala rozwolnienia zrobila juz 3 luzne kupki:baffled:Mam nadzieje ze to nie po szczepieniu:confused:
Atruu bedziecie mieli wizytacje ale napewno nie z Twojego powodu:-)O wypowiedzenie sie nie martw.
Nuska jak samopoczucie to juz tydzien przepracowalas:cool2:i Atruu tez:cool2:

A masz może w domku probiotyki ? Warto dać małej przy rozwolnieniu.

A samopoczucie ok nie jest aż tak źle na razie choć dzisiaj nie chciało mi się wstawać z ciepłego łóżeczka brrr no i troszkę jestem zazdrosna że mały tak biegnie do babci :-(ale z drugiej strony bardzo się cieszę że mały ma taki kontakt z moją mamą gorzej by było gdyby bardzo płakał że musi zostać z babcią. Myślę że wtedy byłoby mi jeszcze ciężej a tak jestem spokojna że mu jest tam dobrze. No i jak wracam po niego to się bardzo cieszy że już jestem, chce mi wtedy wszystko pokazać i nawija po swojemu a nawet dzisiaj pokazał mi rybkę (babcia ma taką rybkę na kafelkach w łazience) i mały mi ją pokazywał i mówił "bka" "bka" babcia twierdzi że on mówi rybka :-D:-D
No i szybciej jestem zmęczona bo oprócz pracy jest jeszcze masa obowiązków w domku , które wykonuje jak mały chodzi spać, bo jak wracam z pracy to staram się ten czas poświęcić małemu, ale powoli wpadam w rytm i jakoś udaje mi sie to połączyć no ale jak tu dłużej posiedzę to moje pranie wyjdzie z pralki:-D:-D:-D i nici z mojej organizacji więc dobrej nocki zyczę pa pa

Cześć dziewczyny. U mnie już mały lula- jak nigdy śpi od 18:30 -oczywiście z przerwami na cyca bo albo go telefon obudził, albo ojciec szeptał mu nad uchem i mały nie mógł twardo zasnąć. Ciekawa jestem jak będzie w nocy i do której godziny pośpi rano.
Ja tylko pokrótce: Monia miałam ankietę taka sama jak ty.
Donkat- przymusowe wakacje też czasem bywają fajne
Hruda- powodzenia i pamiętaj że teraz może być już tylko lepiej.
My dajemy wit D i wit C-nic więcej (Devikap i Cevikap)

Atru niedoczekanie Twoje, do roboty i nie myśl, że będziesz na bezrobotnym.

U na spokój, sprzedałam dziś gryzaczki po dzieciach i zarobiłam parę groszy.( 25zł) Zawsze coś.

Nuska jeszcze tydzień i harmonogram będzie opanowany do perfekcji, więc i znajdziesz więcej czasu i dla nas. A tak na poważnie to dasz radę, kwestia czasu na ogarnięcie wszystkiego.
Igorek i tak najbardziej na świecie kocha swoją mamusię.

reklama
C
Ja tylko pokrótce: Monia miałam ankietę taka sama jak ty.
a dostalaś jeszcze jakąś bo ja nie:-:)no:

witam się wieczorową porą
jakaś jestem smutna bo poznalam ostatnio tu taką dziewczynę jest w moim wieku czyli ma 24 lata i 3 dzieci najstarsza dziewczynka ma 7lat potem mlodsza ma 3 latka i chlopczyk w z tego samego roku co nasze dzieci tylko z sierpnia bardzo fajna dziewczyna no i dziś mi powiedziala że tydzień temu mąż od niej odszedl (do mamusi) zostawil ją z trójką dzieci bez środków do życia.Jeszcze jak wychodzil to zakręcil jej w bojlerze cieplą wode i 3 dni biedna byla bez cieplej wody i chodzila dzieci kompać do babci(mieszka w domu naprzeciwko niej) no i gdy ona go prosila żeby przyjechal to naprawić to on się nie zgodzil:no::wściekła/y:wogóle nie dzwoni do dzieci , nie interesuje się nimi a dzieci nawet za nim nie tęsknią:-(strasznie mi jej szkoda bo naprawde bardzo fajna z niej dziewczyna ale dla jej męża bardziej liczy się zdanie mamusi niż żony:-:)wściekła/y:

Do góry