reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Atru hop hop ? jak tam u Ciebie? wpadłaś już w rytm po powrocie do pracy ?

Dziewczyny dobrej nocki życzę padam na pyszczek

Wiecie co. Tak myslę o jesiennych porządkach na podwórku, że aż zachciało mi się ogniska z pieczonymi ziemniaczkami.
Chyba w sobotę cos wykombinujemy.
Pycha. Ja nie mam gdzie ogniska zrobić. A grill to nie ognisko:-(

A my jutro mamy szczepienie a mala ma gila po pas i juz sama nie wiem co robic.
Mateusz ostatnio był obsmarkany i szczepiła go babka,bo powiedziała,że nic nie słyszy.

Witam wieczorowo...
Niestety wiele nie popisze bo padam na pysk. Ledwie udalo mi sie wprowadzic z powrotem do domku...poukladac klamoty i ogarnac wszystko.
Tesknilam za wami, bardzo mi was brakowalo. Mialam tyle pytan ale wszytskie jakos uciekly mi z pamieci...postaram sie na dniach wkrecic znowu w kierat BB.
Mam nadzieje ze u was wszytsko git. Stachulec lobuzuje, smiga po domu i nie ma rzeczy nie do zdobycia. Jest niesforny i bardzo nerwowy. Jak upada to nawet nie jeknie ale sprobuj mu coz zabrac albo zabronic - pisk i histeria lacznie w tupaniem :wściekła/y::baffled:No i lipa wciaz jest z mowieniem i slynnym ma-ma, az zaczynam sie niepokoic...Mam jednak ze nie jestem odosobniona.
Pewnie,że nie jesteś sama. Ja też boleję nad tym,że mój kochany synuś, wyrośnięty na maminym cycku mówi tata, piszczy na jego widok i gdyby tego było mało to jeszcze daje mu buzi bez problemu. Ba, daje mu buzi nawet jak mama błaga,żeby jej dał. To jest rozpacz:wściekła/y:
dzisiaj przyjechała od mamy, podczytywałam Was,ale nie chciało mi się pisać.
Dostałam dzisiaj katalog BonPrix Zima i potrzebowałbym z 500 żeby być zadowoloną.

Temat kapci na ruszcie :) Stasio chodzi w skarpeto-kapciach, takich skarpetach z doszywaną podeszwą. Z tego co mi wiadomo to kapcie domowe nie powinny usztywniać kostki i nie powinno się samemu decydowac dla dziecka na buty ortopedyczne, a juz zwłaszcza jesli nie ma potrzeby.

Mam pytanko z innej beczki, skonczyl nam sie Cebion Multi, zastanawiam się czy kupic nową buteleczkę czy może coś innego. Co stosujecie?

Cześć wszystkim. Majnadra my myślałam, że będę pierwsza,

W nocy mielismy chodzenie po łóżku i gadanie przez godzinkę..
Mały gdzies za niecałą godzinkę pójdzie palulu i ja razem z nim.

Ostatnia edycja:
witam:-)
my mieliśmy dziś spokojną nockę, maly obudzil się tylko 1:-)chyba już te lużeczko zostanie w pokoiku dziecięcym bo jest lepiej niż się spodziewalam no i pospalam dziś do 7.40:tak:
chyba coś mnie bierze bo zaczyna mnie boleć gardlo i leci mi katar:baffled:a pogoda jak narazie u nas daremna:-(może się jeszcze rozpogodzi:sorry2:
dobra lece zobaczyć czy są jakieś ankiety bo wczoraj nie bylo ani jednej:no:
aha no i prosimy o glosiki na Mateuszka:tak:;-):-)

I ja sie witam z kawka.
U nas nocka cudowna:-)Mala przespala ciagiem 12 godz.:szok::szok::szok:Na wieczor dalam jej kaszke BoboVita smaczny sen i moze po tym:confused:
Zaraz uciekamy do szkoly a na 11 szczepienie.
Justyna snilas mi sie dzisiaaj:happy2:

witajcie kobietki!!

P zrezygnowl z tej posranej pracy i w niedziele jedziemy na kilka dni do UK, zeby ostatecznie rozliczyl sie z firma:happy2:

reklama
Do góry