A to cwaniaczek jeden na słodycze Cię "wziął"Nuska nie nakrzyczalam na Chlopa bo w sumie kazdemu moglo sie trafic.Ale jak wrocil z pracy to ze smakolykami dla nas wszystkich:-)
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Pycha. Ja nie mam gdzie ogniska zrobić. A grill to nie ognisko:-(Wiecie co. Tak myslę o jesiennych porządkach na podwórku, że aż zachciało mi się ogniska z pieczonymi ziemniaczkami.
Chyba w sobotę cos wykombinujemy.
Mateusz ostatnio był obsmarkany i szczepiła go babka,bo powiedziała,że nic nie słyszy.A my jutro mamy szczepienie a mala ma gila po pas i juz sama nie wiem co robic.
Pewnie,że nie jesteś sama. Ja też boleję nad tym,że mój kochany synuś, wyrośnięty na maminym cycku mówi tata, piszczy na jego widok i gdyby tego było mało to jeszcze daje mu buzi bez problemu. Ba, daje mu buzi nawet jak mama błaga,żeby jej dał. To jest rozpaczWitam wieczorowo...
Niestety wiele nie popisze bo padam na pysk. Ledwie udalo mi sie wprowadzic z powrotem do domku...poukladac klamoty i ogarnac wszystko.
Tesknilam za wami, bardzo mi was brakowalo. Mialam tyle pytan ale wszytskie jakos uciekly mi z pamieci...postaram sie na dniach wkrecic znowu w kierat BB.
Mam nadzieje ze u was wszytsko git. Stachulec lobuzuje, smiga po domu i nie ma rzeczy nie do zdobycia. Jest niesforny i bardzo nerwowy. Jak upada to nawet nie jeknie ale sprobuj mu coz zabrac albo zabronic - pisk i histeria lacznie w tupaniem No i lipa wciaz jest z mowieniem i slynnym ma-ma, az zaczynam sie niepokoic...Mam jednak ze nie jestem odosobniona.
dzisiaj przyjechała od mamy, podczytywałam Was,ale nie chciało mi się pisać.
Dostałam dzisiaj katalog BonPrix Zima i potrzebowałbym z 500 żeby być zadowoloną.
Temat kapci na ruszcie Stasio chodzi w skarpeto-kapciach, takich skarpetach z doszywaną podeszwą. Z tego co mi wiadomo to kapcie domowe nie powinny usztywniać kostki i nie powinno się samemu decydowac dla dziecka na buty ortopedyczne, a juz zwłaszcza jesli nie ma potrzeby.
Mam pytanko z innej beczki, skonczyl nam sie Cebion Multi, zastanawiam się czy kupic nową buteleczkę czy może coś innego. Co stosujecie?
Mam pytanko z innej beczki, skonczyl nam sie Cebion Multi, zastanawiam się czy kupic nową buteleczkę czy może coś innego. Co stosujecie?
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Najlepszy jest tran. Ostatnio tu o nim rozmawiałyśmy.Mam pytanko z innej beczki, skonczyl nam sie Cebion Multi, zastanawiam się czy kupic nową buteleczkę czy może coś innego. Co stosujecie?
monia_l
Wrześniowe mamy'07
witam:-)
my mieliśmy dziś spokojną nockę, maly obudzil się tylko 1:-)chyba już te lużeczko zostanie w pokoiku dziecięcym bo jest lepiej niż się spodziewalam no i pospalam dziś do 7.40
chyba coś mnie bierze bo zaczyna mnie boleć gardlo i leci mi katara pogoda jak narazie u nas daremna:-(może się jeszcze rozpogodzi
dobra lece zobaczyć czy są jakieś ankiety bo wczoraj nie bylo ani jednej
aha no i prosimy o glosiki na Mateuszka;-):-)
my mieliśmy dziś spokojną nockę, maly obudzil się tylko 1:-)chyba już te lużeczko zostanie w pokoiku dziecięcym bo jest lepiej niż się spodziewalam no i pospalam dziś do 7.40
chyba coś mnie bierze bo zaczyna mnie boleć gardlo i leci mi katara pogoda jak narazie u nas daremna:-(może się jeszcze rozpogodzi
dobra lece zobaczyć czy są jakieś ankiety bo wczoraj nie bylo ani jednej
aha no i prosimy o glosiki na Mateuszka;-):-)
gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
I ja sie witam z kawka.
U nas nocka cudowna:-)Mala przespala ciagiem 12 godz.Na wieczor dalam jej kaszke BoboVita smaczny sen i moze po tym
Zaraz uciekamy do szkoly a na 11 szczepienie.
Justyna snilas mi sie dzisiaaj
U nas nocka cudowna:-)Mala przespala ciagiem 12 godz.Na wieczor dalam jej kaszke BoboVita smaczny sen i moze po tym
Zaraz uciekamy do szkoly a na 11 szczepienie.
Justyna snilas mi sie dzisiaaj
reklama
Podziel się: