reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Mały padł zmordowany. Zaraz lece pod prysznic, tylko muszę poczekać aż skończy się aukcja,bo telefon chcę sobie kupić. 1 aukcja już mi przeleciała,bo laska 2 sekundy po mnie zalicytowała. Barszcz na jutro chyba już z rozumu się wygotował. No i dzisiaj "Gotowe na wszystko" uwielbiam ten serial
Ja też, ale dla mnie troszkę za późnodzisiaj "Gotowe na wszystko" uwielbiam ten serial
Obiecuje sobie, ze ściągnę z neta- ale nie wiem kiedy miałabym obejrzeć:-(
donkat
Fanka BB :)
gagulec, fajnie wyglada buzka z zabkami damianka i julitki14:3
my jedziemy bardzo blisko Dover, do Canterbury. ciocie gabids odwiedzimy innym razem
w sumie to sie cieszymy. sam zrezygnowal, bo juz nie mogl dluzej tego zniesc, a teraz trzebaby w razie czego pakowac pol domu i jechac do pracy do UK na cala zime az do wiosny.
tylko nie spodziewalismy sie, ze przyjma rezygnacje tak szybko. zdecydowalismy sie jechac samochodem i julitke zostawiamy u tesciow. boje sie tego jak cholera! tak dlugo to bez nas nie byla!:-( a na dodatek pewnie ja rozpuszcza na maxa i bedziemy prostowac przez kolejny miesiac
a co dalej? sami do konca nie wiemy. P rozmawiajac z roznymi ludzmi w obecnej pracy mila juz kilka propozycji pracy. jednak on jest uparty i chce roziwnac jakas swoja dzialalnosc. no i myslimy.....
mam teraz glowe cala zaprzatnieta tym wyjazdem, szykowaniem malej, bo przeciez na te kilka dni trzeba jej wszystko zawiezc. w dodatku ubzduralam sobie mycie okien i codziennie jedno myje
aaaccchhhh, szkoda gadac....
Donka a w jakie rejony?Bo moze byscie wpadli do cioci Gabids.
No i przykro mi z powody pracy meza:-(
Donkat, cieszysz się? Co teraz? Ma już jakieś namiary na nową pracę?
W mojego synka wstąpił diabeł Nerwus się zrobił okropny. Uwielbia tego "Kota w worku" i jak mu nie dam lub zabiorę to histeria nie z tej ziemi. Nie do opanowania
my jedziemy bardzo blisko Dover, do Canterbury. ciocie gabids odwiedzimy innym razem
w sumie to sie cieszymy. sam zrezygnowal, bo juz nie mogl dluzej tego zniesc, a teraz trzebaby w razie czego pakowac pol domu i jechac do pracy do UK na cala zime az do wiosny.
tylko nie spodziewalismy sie, ze przyjma rezygnacje tak szybko. zdecydowalismy sie jechac samochodem i julitke zostawiamy u tesciow. boje sie tego jak cholera! tak dlugo to bez nas nie byla!:-( a na dodatek pewnie ja rozpuszcza na maxa i bedziemy prostowac przez kolejny miesiac
a co dalej? sami do konca nie wiemy. P rozmawiajac z roznymi ludzmi w obecnej pracy mila juz kilka propozycji pracy. jednak on jest uparty i chce roziwnac jakas swoja dzialalnosc. no i myslimy.....
mam teraz glowe cala zaprzatnieta tym wyjazdem, szykowaniem malej, bo przeciez na te kilka dni trzeba jej wszystko zawiezc. w dodatku ubzduralam sobie mycie okien i codziennie jedno myje
aaaccchhhh, szkoda gadac....
donkat
aaaaaaa, zapomnialam:
majandra, julitka tez uwielbia "kota w worku":-)
wyjelam jej na poczatek kilka figurek, ktore mniej wiecej zna i pokazywalam na chwile i mowilam co to jest (moja nauka czytania). jednka to nie wystarczalo, co troche mi pokazywala pudelko, zeby wziac i sie z nia pobawic, teraz dotyka kazdy przedmiot, mowi po swojemu, pokazuje co to robi itp itd.
mnie tez sie te obrazki podobaja, bo sa realne a nie jakies dziwaczne
majandra, julitka tez uwielbia "kota w worku":-)
wyjelam jej na poczatek kilka figurek, ktore mniej wiecej zna i pokazywalam na chwile i mowilam co to jest (moja nauka czytania). jednka to nie wystarczalo, co troche mi pokazywala pudelko, zeby wziac i sie z nia pobawic, teraz dotyka kazdy przedmiot, mowi po swojemu, pokazuje co to robi itp itd.
mnie tez sie te obrazki podobaja, bo sa realne a nie jakies dziwaczne
A już piętnasty ząbeczek ładnie się bieli:-):-)gagulec, fajnie wyglada buzka z zabkami damianka i julitki14:3
.
Donkat życzę Wam aby się ułożyło po Waszej myśli
I mowie dobranoc, bo lulania mojego już czas.
Słodkich snów BBony.
Hej dziewczyny pamietacie jeszcze mnie
Normalnie nie mam czasu, aby usiąść i pożadnie wejść na forum, czyt poczytać i poodpisywać.
Te nowe suwaczki z liczbą ząbków rewelacja!!!!
U Nas wszystko po staremu. Ja pracuje, R też choć chyba zmieni prace. Kubala jest niezastapiony i niepowtarzalny!!!! Rośnie i rozwija się znakomicie choć ostatnio mamy problemy z jedzeniem bo nie chce :/ podejrzewam, że to przez zębory bo ma całe dziąsła opuchnięte.
Pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciaczki oczywiście!!!!
Normalnie nie mam czasu, aby usiąść i pożadnie wejść na forum, czyt poczytać i poodpisywać.
Te nowe suwaczki z liczbą ząbków rewelacja!!!!
U Nas wszystko po staremu. Ja pracuje, R też choć chyba zmieni prace. Kubala jest niezastapiony i niepowtarzalny!!!! Rośnie i rozwija się znakomicie choć ostatnio mamy problemy z jedzeniem bo nie chce :/ podejrzewam, że to przez zębory bo ma całe dziąsła opuchnięte.
Pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciaczki oczywiście!!!!
Iwoneeczka
ja za wami nie moge tu nadarzyc
Kasia to juz 20 zabkow i po problemie u nas dopiero 8 i idzie 9 i 10.... wiec jeszcze polowa przed nami
Kasia to juz 20 zabkow i po problemie u nas dopiero 8 i idzie 9 i 10.... wiec jeszcze polowa przed nami
Dzięki dziewczyny za info co używacie za witaminki.
Hruda - trzymam kciuki, dasz radę, kto jak Kto, ale Ty tak. Oby w pobliżu był przyzwoity żłobek, jestem pewna że Stasio szybko się dostosuje.
Serdecznie pozdrawiam Bebony, życze spokojnej nocki.
Hruda - trzymam kciuki, dasz radę, kto jak Kto, ale Ty tak. Oby w pobliżu był przyzwoity żłobek, jestem pewna że Stasio szybko się dostosuje.
Serdecznie pozdrawiam Bebony, życze spokojnej nocki.
reklama
luandzia1
Entuzjast(k)a
Luandzia to zapytaj i napisz bo ja tez chce tran wprowadzic a podaje witaminy ACD od lekarza.
Nie zapytałam bo Zuzia dostała histerii na widok pielęgniarki w dodatku lekarka powiedziała że jest przeziębiona i nie zaszczepili małej no i przez to wszystko zapomniałam zapytać
na mój gust to Zuzka nie jest jakoś specjalnie chora fakt że była dziś trochę jęcząca ale nie kaszle ani nie ma kataru była trochę rozpalona ale to raczej przez te krzyki no ale nie będę polemizować z panią doktor... mamy przyjść we wtorek
Podziel się: