Ale masz super. Już niemogę się doczekac kiedy ja będę chodziła na zakupy alby wyposażyc mój domek. I jestem równie przerażona cenami. ale jeszcze trochę czasu u mnie zanim to nastąpi.mi sie wydaje ze nie ma reguly u nas jak narazie sa dwie dolne jedynki ktore wyrosly jak hani skonczyla 8 miesiecy
A my wczoraj bylismy ogladac meble do mieszkanka i jestem przerazona cenami no ale coz bedzie trzeba kupic mysle ze tak w pazdzierniku wprowadzac sie juz bedziemy ze przez te 3 miesiace uda nam sie wszystko wyremontowac sciany sufity podlogi chcemy wszystko porzadnie zrobic bo juz do konca mamy zamiar tam mieszkac a mieszkanko jest super mamy juz plan miesci sie w bloku 4 pietrowym nasze jest na 3 i 4 pietrze czyli super na balkonie grila bedziemy mogli robic nikt do okien zagladac nam nie bedzie bo w pobliz sa same nizsze bloki
do mieszkania wchodzi sie na 4 pietrze jest taki ganek jakby potem przedpokoj toaleta kuchnia salon z jadalnia schodzac w dol jes przedpokoj lazienka z toaleta i wanna bedzie nasza sypialnia i pokoj hanifki i jeszcze jeden pokoj dla gosci czy dzieci meza jak na noc beda to spac tam beda a w przyszlosci bedzie to pokoj drugiej dzidzi...
Klavell przepraszam, że pytam. Ile Twój mąż ma dzieci oprócz Hanifki ?// Nie musisz odpowiadac jak nie chcesz??//