reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

to ja jestem jeszcze lepsza bo dopiero idę pralkę załadowac :-D
dzieci do jutra nie mam są u babci ja muszę jeszcze dużo rzeczy zrobic poprac posprzątac ,zakupy zrobic mam nadzieję ze ze wszystkim się wyrobie:tak:
dziś jechałam z Rybnika i o mało co nie miałam wypadku i to jeszcze z mojej winy:wściekła/y:bo wymusiłam pierwszeństwo dobrze że koleś się zatrzymał a było to auto dostawcze zaraz zatrzymałam się z boku bo spanikowałam facet widząc że stanełam podjechał i tez się zatrzymał i przyszedł coś mówił że mam uważnie patrzec na znaki że jemu by się nic nie stało ale jak by nie zachamował to mogło by byc gorzej .......jechałam drogą i ryczałam z tego wszystkiego....
Donuś a co to za telefoniczny adoratoor???

Ostatnia edycja:
reklama
Hello

Moje dzieci własnie spią:szok: przez wizyte Lili się rozregulowały i snu widocznie im brakuje, ale już pojechała do domu.
Ciemne chmury wisza nad nami, parno, duszno, bezwietrznie, padac pewnie nie będzie bo są za wysoko.

Witam już z domu.

Żadna niespodzianka, pisałam w maju, że jedziemy do Bielska:

Ale ze strony Doti nie było dalej odzewu :sorry:

Kurcze, no żeby to! Majandra, no to zawaliłam, rozumiem, że już w Bielsku Cię nie ma :-( Przykro mi, rzadko tutaj zaglądam i mi to umknęło :-( Do mnie to trzeba najlepiej na telefon, bo inaczej, to nie koduję ;-( Przepraszam, że tak wyszło.
Następnym razem jak ktoś będzie się wybierał w okolice, napiszcie mi proszę jakiegoś smsa (powinien być numer na zamkniętym chyba) albo PM wcześniej...

A tak poza tym, gdzie byłaś w BB? co porabiałaś?

Widzisz, Doti, a ja myślałam, że po prostu nie chcesz się ze mną spotkać :zawstydzona/y: Byliśmy u siostry męża od piątku do poniedziałku. Pogoda była kiepska, więc głównie siedzieliśmy w domu lub w Figloparku (kojarzysz gdzie to jest?). Fajne miejsce. Maciuś się wyszalał.

Nie, skąd, bardzo chciałam się spotkać, tylko od razu się nie umówiłyśmy i potem o tym zapomniałam.
Tak, kojarzę (chociaż tych placów zabaw to u nas na pęczki, ale pewnie w tym naprzeciwko Aldi?) W której części Bielska byłaś? Ja jestem w Wapienicy, to już obrzeża. Ale skoro tutaj masz rodzinę, to jest szansa, że pojawisz się znowu. :-)

Tak, Doti, na przeciwko Aldi. A byliśmy na ulicy Piastów Śląskich. Bardzo mi się Bielsko spodobało, szczególnie okolice gór. Byliśmy na spacerze przy lotnisku sportowym i weszliśmy na tę górę, gdzie jest ten duży metalowy krzyż przy trzech lipkach. Szkoda tylko, że to tak daleko. Maciuś niestety dawał troszkę w drodze popalić, dlatego pewnie za często nie będziemy tam jeździć. Ale następnym razem lepiej się umówimy,ok? :-p

Ostatnia edycja:
Koniecznie się lepiej umówimy, ale to już lepiej telefonicznie ;-) Ja mieszkam stosunkowo niedaleko lotniska. Też lubię to miasto, a najbardziej okolice :-) Dobrze się tutaj mieszka.

Witamy się z Władysławowa czyli ja i Monia oczywiście:-) pogoda dopisuje i zesmażyłyśmy się już na maksa, wieczorki oczywiście przy browarku. Jest super pozdrawiamy:-) a Wy coś tu piszcie bo nie ma co nadrabiać, a my rośniemy w piorka myśląc że BB bez nas nie może żyć:-) Buziaki!:-)

reklama
Do góry