reklama
donkat
Fanka BB :)
Majandra, odpoczelas?
ale lunelo! jak oberwanie chmury. bylo slonce, nagle zaczela mnie bolec glowa i chwila moment, a sie zachmurzylo i zaczelo lac. teraz znowu sie przejasnia-bedzie to czlowiek zdrowy?
druga kawe pije, co mi sie baaaardzo rzaaadko zdarza
ale lunelo! jak oberwanie chmury. bylo slonce, nagle zaczela mnie bolec glowa i chwila moment, a sie zachmurzylo i zaczelo lac. teraz znowu sie przejasnia-bedzie to czlowiek zdrowy?
druga kawe pije, co mi sie baaaardzo rzaaadko zdarza
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Ze co? Ze za malo napisalam?? Zostaje w Trzemesznie bede tzw. skoczkiem czyli jesli na któryms z 2 sklepow dziweczyna potrzebuje wolne, ja jade na zastepstwo. Bede wtedy miala jakis zwrot za paliwo lub jakies auto z firmy tym mam sie nie martwic. Umowa od 15 zaczynam od najnizszej + premia. Poza sezonem premia mniejsza lub sama podstawa. Ogolnie jest fajniebo ludzie sa mlodzi i bardzo chetni do pomocy, bez roznicy,czy to dziewczyna ze sklepu,czy chlopak z magazynu
Witam się wreszcie:-) jakaś ostatnio zalatana jestem i wogóle żyje już wyjazdem:-) ale żeby nie było cukierkowo przez swoją głupote załatwiłam sobie nogę mam jakieś zapaleniae mięśni w stopie dziś już lepiej ale wczoraj praktycznie rano nie mogłam stanąć na lewą nogę w efekcie mam zakaz noszenia obcasów, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, bo pojechałam wczoraj z M do galerii i kupił mi adidaski;-):-) wczoraj i jeszcze jutro mam za to dwie córeczki, bo znajomi nie mają co zrobić z olusią wiec zaproponowałam, że mogą ją dać do mnie;-) dziewczyny razem chodzą do przedszkola i wprost za sobą przepadają więc luzik:-)
Justa fajnie, że wszystko Ci się w pracy poukładało:-) i że jesteś zadowolona:-)
Monia jak Oleńka?
Aga sąsiadów nie zazdroszczę że też zawsze jakaś zakała sie trafi
Justa fajnie, że wszystko Ci się w pracy poukładało:-) i że jesteś zadowolona:-)
Monia jak Oleńka?
Aga sąsiadów nie zazdroszczę że też zawsze jakaś zakała sie trafi
donkat
aaaa, a ja zrozumialam, ze teraz chodza razem do przedszkola
dziekuje za slonko, moze do jutra dotrze, bo wg prognozy tak ma byc. dzis leje nieustannie caly dzien. jakiez sa zpaasy tej wody w niebie, to nie mam pojecia, bo w sumie to juz siodmy dzien tak pada z malymi przerwami tylko. ale kaluze przed firma mamy taaaaka ogromna, ze nie wiem,jak wyjdziemy.
ja mam dzis samochod u mechanika, wiec jestem na piechote-bbbrr!
dziekuje za slonko, moze do jutra dotrze, bo wg prognozy tak ma byc. dzis leje nieustannie caly dzien. jakiez sa zpaasy tej wody w niebie, to nie mam pojecia, bo w sumie to juz siodmy dzien tak pada z malymi przerwami tylko. ale kaluze przed firma mamy taaaaka ogromna, ze nie wiem,jak wyjdziemy.
ja mam dzis samochod u mechanika, wiec jestem na piechote-bbbrr!
monia_l
Wrześniowe mamy'07
dziewczyny dzięki że pytacie o Olusie no więc wszystko w porządku ,nic nie boli nic nie przeszkadza wszystko ładnie się goi nie musi byc ostrożniejsza jednym słowem wszystko OK
nie mam kiedy siąsc do kompa bo mamę i Olivię od niedzieli mam u siebie ale dzies wieczorem juz je odwożę
D haruje od rana do nocy biedny nawet nie ma kiedy odpocząc....jutro dzieci wyprowadzam na cały dzień do teściowej i z tego co się dowiedziałam to mają tam zostac na noc więc ja na spokojnie nas popakuję ,popiorę i posprzątam....
sorki że nikomu nie odpisuje
nie mam kiedy siąsc do kompa bo mamę i Olivię od niedzieli mam u siebie ale dzies wieczorem juz je odwożę
D haruje od rana do nocy biedny nawet nie ma kiedy odpocząc....jutro dzieci wyprowadzam na cały dzień do teściowej i z tego co się dowiedziałam to mają tam zostac na noc więc ja na spokojnie nas popakuję ,popiorę i posprzątam....
sorki że nikomu nie odpisuje
donkat
witajcie babeczki!11
u nas nawet sie pojawia slonko i wreszcie nie leje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
po pracy mam urwanie glowy, bo i zakupy i przeglad samochodu i ksiegowa.....
mam adoratora telefonicznego
juz w polowie spakowalam nam graty i co? nie wiem gdzie to wszystko pomieszcze
u nas nawet sie pojawia slonko i wreszcie nie leje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
po pracy mam urwanie glowy, bo i zakupy i przeglad samochodu i ksiegowa.....
mam adoratora telefonicznego
juz w polowie spakowalam nam graty i co? nie wiem gdzie to wszystko pomieszcze
reklama
Podziel się: