reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam wieczorowo:-) Boże jak ja bym chciała wracać z pracy po 20:sorry2: jeszcze czas żeby z młodą trochę pobyć a tak zawsze lipa bo śpi:sorry2:

reklama
buuuuuuuuuuu ale mi dziś Mateusz dał popalic normalnie mały szatan byliśmy w kościele bo była msza z wujka D i musiałam w połowie mszy wyjśc a przed kościołem wcale nie był lepszy ...mówię mu
-uspokój się
a on do mnie
-to ty się uspokój
-będziesz miał w domu karę
-to ty będziesz miała karę
jak go wziełam na ręce bo uciekał to on na cały głos
-puśc mnie ,ała boli mnie ,puśc ała...........
normalnie wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

byłam tez z Olą u chirurga żeby prywatnie na miejscu podciąc więzidełko ale nic z tego lekarz stwierdził że się tego nie podejmie że mamy iśc zrobic to w szpitalu pod narkozą buuuuuuuuuuuuuuu

Cześć dziewczyny
Ja wpadam jak po ogień, żeby prosić Was o kciuki- dzisiaj o 15:45 mam rozmowę kwalifikacyjną wiec proszę o pozytywne myśli i fluidy:tak::tak:

pozdrawiam

Gagulec, trzymam kciuki!
ja również:tak:

a tak wogóle to witam pięknia pogoda wreszcie jest:-):-):-)pitoma już trochę jestem nie spię od 2.30 bo w nocy D wiózł mojego brata i bratową na lotnisko i przyjechali o 2.30 w nocy wypili na szybkiego kawę D ich zawiózł a ja stwierdziłam ze nie opłaca się iśc spac:cool2:i najpierw pooglądałam Tv a później wysprzątałam dom

Gagus oczywiście że trzymam kciuki a pisze językiem;-)
Monia ja bym padła na stojaco................ a przespałaś się choc trochę póxniej?

Jestem po rozmowie, zobaczymy co z tego wyjdzie, najpóxniej za 2 tygodnie ktoś juz ma pracowac.

Witam i ja:-) u nas też piękna pogoda więc ile się dało na dworze siedziałyśmy;-) Tuśka na placu zabaw upodobała sobie do zabawy synka ex mojego M i nie wiem dlaczego ale miałam jakąś blokade w mózgu i dziwnie się z tym czułam czyżby zastarzała zazdrość się odwezwała:dry::sorry2:
Gaguś i jak tam poszło?
Agula kciukasy zaciśnięte:tak:
Monia Ty jesteś szaolna kobito żeby po nocy sprzątać:-D

A my od rana w Mogilnie. Kiecka sie szyje. Na 17 bylam tylko na wyborach soltysa. Mamy soltyske. jutro ide do fryzjera pasemka sobie zrobic, mam nadzieje,ze nie urosna mi duzo do 4.

Gagulec i?? A to ma byc jakas nowa praca,czy w starym miejscu?

reklama
witam wieczorowo!

zla jestem, bo mialam ambitny plan na popoludnie i mi go zpesuto!!!!!!!!!

ciagle mi brakuje czasu!

Do góry