P cos kombinowal przy kompie i az sie balam wlaczac i zobaczyc czy dziala. uuufff-udalo sie!
moje dziecko coraz pozniej chce chodzic spac. do niedawna slicznie zasypiala ok.19(czesto przed) a teraz cudakuje na lozku do 20 niemalze. a wstawac trzeba nadal wczesnie
Coś czuje, ze na dzień matki będę wyła jak bóbr w przedszkolu
bo już mi się kręcą łzy jak Tuśka lata po domu i gada wierszyki dla mamy;-):-)
kurcze, a ja nie slysze od Julitki, zeby sie czegos uczyli. dzis Malgosia(kolezanka niunki) zaczela mi recytowac nagle wierszyk dla taty, a moj dzikusek patrzyl speszony, bo Julitka mi nic nie chce spiewac, mowic, pokazywac....
aaa zafarbowałam znów włosy farbą jasny blond i nie widzę zeby choc trochę były jaśniejsze
Monia, cierpliwosci, ja mam po farbowaniu jasnym bklodnem moze delikatniej jasneijsze. ale z kazdym koejnym malowaniem juz zaczyna sie pojawiac blond
Bardzo bym chciała zaszczepić młodego przeciwko pneumokokom ale z drugiej strony potwornie się boje powikłań poszczepiennych i mam odwieczny dylemat bo jak nie zaszczepię to będę myslała że może jednak było trzeba a jak mam iść zaszczepić to strasznie się boję że coś będzie nie tak..............
kurcze, ja to czasami mam wrazenie, ze ejstm jakas zacofana pod wzgledem chorob, lekarstw itp itd.
moze dlatego, ze my malo chorujemy?
teraz tak czytam o Twoich dylamtach Nusia i .....mnie nawet przez mysl nie przeszlo, ze moga byc jakis powiklania poszczepienne po szczepieniu przeciwko pneumokokom...Julitka od urodzenia nie miala zadnych objawow po zadnych szczepionkach i po tej tez gladko poszlo. ani sladu czegokolwiek.
a to jest niebezpieczne???
. Lodzika nie będzie.
tak jest! kara musi byc!
Justka, to dam Ci nr P, tak na przyszlosc