reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam się w kolejny piękny słoneczny poranek:-) oczywiście z kawką;-) Marta na urlopie więc teraz będę co drugi dzień pracować:confused2: ale cóż kolejna ja jestem do urlopu;-)
Gaguś super!Pewnie, ze stabilizacja jest najważniejsza a nie takie ciagłe szarpanie się czy przedłużą czy nie, no i oczywiście kaska większa też się przyda;-) oby to był wreszcie jakiś przełom i wszystkie inne sprawy zaczęły się również u Ciebie układać po twojej myśli:tak:
Nuśka negocjacje udane;-) ale mam problem z tą kiecką bo chciałabym coś takiego co bym później jeszcze do pracy mogła np założyć a nic takiego mi się w oko wczoraj w galerii nie rzuciło:baffled: mierzyłam jedną i bardzo mi się podobała gorzej jak w niej wyglądałam:szok::-D a na domiar złego jeszcze się z M pochapałam bo sobie ubzdurał że mi kupi adidasy:szok: a ja tak często chodzę w sportowych butach że normalnie szok:-D i mam jeszcze całkiem dobre więc mu powiedziałam ze wolę żeby mi te 300zł dał a ja je spozytkuję na coś co mi sie naprawdę przyda;-) więc stwierdził że albo buty albo nic no i wojna gotowa;-) na szczęście wieczorem doszliśmy do kompromisu;-) oczywiście na moja korzyść bo jakżeby inaczej:-D

reklama
witam!

niby dobrze spalam, a cos od rana zaspana jestem

na dzis sie umowilam z pania rachmistrz. spisalyscie sie juz? ja chcialam przez net, ale mnie wstrzymalo na jendym pytaniu. a jestem wylosowana do ankiety reprezentacyjnej, wiec duuuzo pytan jest

wczoraj po przedszkolu niunka zaczela narzekac na brzuszek. juz sie balam, ze to cos powanego, ale w koncu troche ja przeczyscilo i dzis juz wszystko w porzadku.

bola mnie dlonie, bo sie wzielam za ogrodek. wymyslilam, ze dorobie 2 rabatki podwyzszone, a ze P nie ma i na sobote ma mnostwo roboty zaplanowanej to zaczelam sama

w sobote lece do pracy, jest szkolenie i mnie tez zaproponowano,ze moge przyjsc

Cześć dziewczyny
Dzieki za gratulacje, wierzcie mi jestem przeszczęśliwa- po ponad dwóch latach starań w końcu sie udało.

to jest pozytywny sygnal,ze jest szansa na prace bez wielkich znajomosci, mimoze po tak dlugim okresie zabiegania

Witaj, Donkat. Tak, już się spisałam - przez neta.

Maciuś wczorajszej nocy narzekał na ból brzuszka, przez moment się wystraszyłam, że może wyrostek, ale po jakiś 10 minutach zasnął i rano już ok. Nie wiem, co to było.

Majandra nie masz za co:no:;-) bo ja dobrze wioem że napisałaś to w formie żartobliwej i ja Ci w takowej też odpisałam;-):-D ale tak to jest jak się pisze a nie rozmawia twarzą w twarz i czasem wyłaxi, że coś któraś źle odczytała;-)

reklama
Czesc laseczki,
Czas mi leci ostatnio jak blyskawica.Ja dorabiam gdzie moge do tego
szykujemy sie do komuni i prawie codziennie sa proby w kosciele i egzamin.Ja obmyslam jak tu wszystko zorganizowac i pomiescic gosci chociaz za bardzo nie licze na wiele osob :baffled: ale w razie czego trzeba byc przygotowanym.
Majandra komunia 5 czerwca.

Dzisiaj niunka nie idzie do przedszkola bo mam fryzjera na 11(ciecie i kolor) A o 13 zapowiadaja burze :shocked2:Wiec sie dlugo nie polansuje z wlosami :baffled:

Do góry