reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

My już w domku:-) na dworze ślumpi deszcz i zrobiło się momentalnie okropnie zimno:wściekła/y: można oszaleć z tą pogodą:wściekła/y: wczoraj w krótkim rękawku a dziś ziomb:wściekła/y: laski jak to było z tą ospą? Tuśka widziala się z Szymkiem ostatnio w poniedziałek a jego wczoraj wysypało:sorry2: jest opcja, ze załapała?:baffled:

:tak::tak::tak::tak:

reklama
Aneta jesli Tuśka załapie to wysypu możesz spodziewac się ok za 2tyg od wysypania Szymka:tak:a może się okazac że nie załapie;-)ja 3albo 4 razy czekałam na ospę:-Di jak juz dostali to Mati dostał równe 2 tyg po Oli:tak:

Dzięki laski:-) tak właśnie coś mi świtało, ze to dziadostwo strasznie rozwleczone jest w czasie a my 11 czerwca idziemy na weselicho i wolałabym nie brać ze sobą salamandry plamistej:-D

witam poniedzialkowo!

chyba nawet pierwsza ;)

dzis nie ma K, wiec jestem sama w pracy na placu boju

kurcze, musze jednak skoczyc kupic niunce butki! te, co kupilam przez net, to jednak balerinki sa za duze. nawet jak wloze troche waty w czubek, to w calym bucie niunce noga lata. moze beda na pozniej, a jak nie to opchne, bo jeszcze nie uzywane sa.

Witam się w niedzielny poranek z pracy, ale za to w dobrym towarzystwie:-) bo dziś Tuśkę sobie przywiozłam;-) mam nadzieję, ze Aga mnie zmieni ok 11 i pojedziemy sobie do domku;-)

ooo, to goscie byli dzis podwojnie milo obslugiwani;-)

J a równiez mam spięcie z J od kilku dni, zaczeło sie od głupich spodni a teraz to już wszystkie brudy wyciągamy:wściekła/y:

to nie lepiej bylo uprac w pralce?;-):cool2::-D

Czesc! Zagladam przy okazji usypiania Domi.
Aneta, nie wiemy czy Ci nie dalam jakiegos raportu czy cos, taki trojkacik z wykrzyknikiem, bo na moim tel kliknelo mi sie zamiast odpowiedzi :baffled: na pewno nasze moderatorki moglyby to odkrecic! Prooosze!
U nas super, zasuwamy jak mroweczki ogrodowo wokol domu.
Sciskam!

A to się przywitam. Anetasa, wysypu możesz się spodziewać do 2-3 tygodni. Ale może szybko zejść. Oskarek ma od czwartku, a już od wczoraj nie ma nowych plamek, i powolutku mu schodzą.

Wiecie co, pisałam o tym że w środę mam rozmowę o pracę, wychodzi na to że to będzie 4 godzinne spotkanie, normalnie jakiś egzamin ;-) cały dzień się dzisiaj uczyłam, hihi. No i to raczej nie praca do domu (chyba), więc jakby co to będę miała zagwozdkę...

reklama
Do góry