reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Mi też brakuje czasu. Termin mnie goni okropnie. Jestem już zmęczona i zła, bo tracę dużo czasu w bibliotece, a nieraz praktycznie z pustymi rękami wychodzę. Boję się, że nawet jakbym po nocach siedziała, to nie zdążę.
Majandra dasz radę ja w Ciebie wierzę i mocno zaciskam kciukasy:-)
Ale do grona złych też się przyłąnczam do M przylazł kolega i nie wie kiedy ma wyjść ja już wykąpana a on ma to w dupie zaraz zabieram się za pazury u nóg i jak skończę a on dalej będzie kwitł to go chyba wyproszę no i dotarło do mnie, że nie mam nic na poprawiny a kasą na extra wydatki teznie śmierdzę i nie wiem co teraz chyba przyjdzie mi przyłożyć się w sypialni co by jakiś gratis wyrwać;-)
Ale do grona złych też się przyłąnczam do M przylazł kolega i nie wie kiedy ma wyjść ja już wykąpana a on ma to w dupie zaraz zabieram się za pazury u nóg i jak skończę a on dalej będzie kwitł to go chyba wyproszę no i dotarło do mnie, że nie mam nic na poprawiny a kasą na extra wydatki teznie śmierdzę i nie wiem co teraz chyba przyjdzie mi przyłożyć się w sypialni co by jakiś gratis wyrwać;-)
Dzień dobry:-):-):-):-):-):-):-)
Mam pracę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-) tak, Justyna w moim starym miejscu pracy, ale już nie na zastępstwo, nie na umowe zlecenie tylko na normalna umowę o pracę- na początek na 3 miesiące, później dalej :-):-):-)
Jeju jak się cieszę
Mam pracę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-) tak, Justyna w moim starym miejscu pracy, ale już nie na zastępstwo, nie na umowe zlecenie tylko na normalna umowę o pracę- na początek na 3 miesiące, później dalej :-):-):-)
Jeju jak się cieszę
donkat
Fanka BB :)
Witam,
cos mnie biodro dzis rwie-starzeje sie, czy co???????????
Ggaulec, ale super! gratuluje Ci z calego serca, bo troche rozumiem jak to jest, ze sie cche pracowac, a nie ma sie znajomosci
Anetka, to wlasnie mialas wczorj podobnego goscia do moich. a ja nie mam czasu na dlugie gosciny, bo obowiazkow od groma!
gapa dzis jestem, o wszystkim zapominam. jakos sie pozbierac nie moge
Ggaulec, ale super! gratuluje Ci z calego serca, bo troche rozumiem jak to jest, ze sie cche pracowac, a nie ma sie znajomosci
Anetka, to wlasnie mialas wczorj podobnego goscia do moich. a ja nie mam czasu na dlugie gosciny, bo obowiazkow od groma!
gapa dzis jestem, o wszystkim zapominam. jakos sie pozbierac nie moge
Dzień-dobry-wieczór
JAk Ty po kąpieli pewnie w szlafroczu śmigasz po domu to się "kumplowi" nie dziwię że siedzi ;-)
A jak negocjacje w sprawie kiecki na poprawiny;-)
Nareszcie Cię docenili super o tak się cieszę :-):-):-) A kasa lepsza czy ta sama?
Ten czas tak szybko leci że za chwilę jak dzieciaki dorosną to będziemy się wspierać co którą gdzie boli ....
Ostatnio była u mnie koleżanka i tak sobie "gadamy" że ją w kręgosłup boli a ja że mnie tak też z tej strony itd aż w końcu ona na mnie patrzy i zaczyna się śmiać ..........że czas zmienić temat bo o czym my będziemy gadać za 20 lat jak teraz na bóle limit wyczerpiemy
Aga trzymać kciuki ???? Jak wrażenia po rozmowie chciałabyś dostać tę pracę????Co obiecują?
Majandra dasz radę ja w Ciebie wierzę i mocno zaciskam kciukasy:-)
JAk Ty po kąpieli pewnie w szlafroczu śmigasz po domu to się "kumplowi" nie dziwię że siedzi ;-)
A jak negocjacje w sprawie kiecki na poprawiny;-)
Dzień dobry:-):-):-):-):-):-):-)
Jeju jak się cieszę
Nareszcie Cię docenili super o tak się cieszę :-):-):-) A kasa lepsza czy ta sama?
Witam,
Ten czas tak szybko leci że za chwilę jak dzieciaki dorosną to będziemy się wspierać co którą gdzie boli ....
Ostatnio była u mnie koleżanka i tak sobie "gadamy" że ją w kręgosłup boli a ja że mnie tak też z tej strony itd aż w końcu ona na mnie patrzy i zaczyna się śmiać ..........że czas zmienić temat bo o czym my będziemy gadać za 20 lat jak teraz na bóle limit wyczerpiemy
Jestem po rozmowie, zobaczymy co z tego wyjdzie, najpóxniej za 2 tygodnie ktoś juz ma pracowac.
Aga trzymać kciuki ???? Jak wrażenia po rozmowie chciałabyś dostać tę pracę????Co obiecują?
buuuuuuuuuuu ale mi dziś Mateusz dał popalic normalnie mały szatan byliśmy w kościele bo była msza z wujka D i musiałam w połowie mszy wyjśc a przed kościołem wcale nie był lepszy ...mówię mu
-uspokój się
a on do mnie
-to ty się uspokój
-będziesz miał w domu karę
-to ty będziesz miała karę
jak go wziełam na ręce bo uciekał to on na cały głos
-puśc mnie ,ała boli mnie ,puśc ała...........
normalnie wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Nasz młody też pyskuje na szczęście w kościele jest spokój bo on juz jest przyzwyczajony że w kościele musi być spokój ale w domu jak mu coś nie pasuje to od razu ma tyle do powiedzenia że czasami trudno mi utrzymać powagę a czasami to już nie wiem jakie kary my dawać
Szalona o 2.30 nie opłacało się isc spać to o której Ty wstajesz rano codziennie????ja również
a tak wogóle to witam pięknia pogoda wreszcie jest:-):-):-)pitoma już trochę jestem nie spię od 2.30 bo w nocy D wiózł mojego brata i bratową na lotnisko i przyjechali o 2.30 w nocy wypili na szybkiego kawę D ich zawiózł a ja stwierdziłam ze nie opłaca się iśc spaci najpierw pooglądałam Tv a później wysprzątałam dom
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Gagulec, super wieści! Gratuluję :-)
reklama
Cześć dziewczyny
Dzieki za gratulacje, wierzcie mi jestem przeszczęśliwa- po ponad dwóch latach starań w końcu sie udało. Co prawda z kasą nie ma szału, ale nie narzekam bo w sumie teraz przez 3 miesiące będę miał 200 zł więcej niż dotychczas, a po upływie 3 miesięcy mam mieć dodatkowo 250 zł do wypłaty- wiec nie ma tragedii choć kokosów tez nie, ale najważniejsze, ze praca i jakaś stabilizacja zaczyna się kreować.:-):-):-)
Pozdrawiam
papa
Dzieki za gratulacje, wierzcie mi jestem przeszczęśliwa- po ponad dwóch latach starań w końcu sie udało. Co prawda z kasą nie ma szału, ale nie narzekam bo w sumie teraz przez 3 miesiące będę miał 200 zł więcej niż dotychczas, a po upływie 3 miesięcy mam mieć dodatkowo 250 zł do wypłaty- wiec nie ma tragedii choć kokosów tez nie, ale najważniejsze, ze praca i jakaś stabilizacja zaczyna się kreować.:-):-):-)
Pozdrawiam
papa
Podziel się: