Imprezowiczka Ci poprostu rośnie;-) a tam było zagłośno bo nawet nie wiadomo kiedy z grzecznej imprezki przy stole impreza zamieni się w imprezke z tańcami a co za tym idzie bardzo głośnąpomyslalam, ze mogla spac w drugim pokoju ostatnio z Julitka bylismy do 24 u znajomych i galgan nie zasnal nawet w samochodzie w drodze powrotnej
reklama
Witam.
Aneta widać że imprezka udana.
donkat uważaj na Julitkę, jak ona juz w tym wieku lubi imprezy to co dopiero w wieku 16lat
My po Kosciółku, pogoda słoneczna i mroźna, też -4stopnie, śniegu "nie widu nie słychu"
Zaraz lecimy na 14 na obiadek do mamy dzis robi zaległe imieniny dla nas i brata................ potme na pewno będzie pełno żarcia, placków i znów 2 kg do przodu......... zawsze się narobi a potem narzeka że nie jemy i rozdaje do domku.........
Miłej niedzieli
Aneta widać że imprezka udana.
donkat uważaj na Julitkę, jak ona juz w tym wieku lubi imprezy to co dopiero w wieku 16lat
My po Kosciółku, pogoda słoneczna i mroźna, też -4stopnie, śniegu "nie widu nie słychu"
Zaraz lecimy na 14 na obiadek do mamy dzis robi zaległe imieniny dla nas i brata................ potme na pewno będzie pełno żarcia, placków i znów 2 kg do przodu......... zawsze się narobi a potem narzeka że nie jemy i rozdaje do domku.........
Miłej niedzieli
monia_l
Wrześniowe mamy'07
ja też się nad nią zastanawiałam bo pamiętam że koleżanka kiedyś kupiła je swoim chłopcom i byli zachwyceni tą grą a i mieli też wtedy ,,Piranie atakują "i też byli zadowoleniŁukasz nawet nie bardzo ale Paweł dni i nocki odliczał :-(
Agulka - "Spadające Małpki" Paweł dostał mając 2,5 roku i nadal je bardzo lubi
Łukaszowi się też podobało dziś, więc prezent dla dzieci może być bardzo trafiony
GRA PIRANIE ATAKUJĄ MATTEL REKLAMA TV NAJTANIEJ!! (852254543) - Aukcje internetowe Allegro
a jeszcze odnośnie tych spadających małpek to widziałam na allegro tańszą i nie widzę żeby była gorsza od tej orginalnej
SWIETNA GRA SPADAJACE MALPKI *MOBI* (850992828) - Aukcje internetowe Allegro
jeździliśmy dziś za tapetą do sypialni ale nic nie kupiliśmy podobała mi się tylko 1 z fioletowe kwiaty. Jutro jeszcze pojade z teściowa do Żor i tam czegoś poszukamy
monia_l
Wrześniowe mamy'07
jakos wole pooglądac tak na żywcaMonia a na allegro nie ma fajnych?
Witam
Melduje iż żyje. Cały weekend komp był okupowany przez M poza tym większość czasu byliśmy tez poza domem bo atmosfera jest iście wisielcza Najgorsze jest to, że M dzisiaj już sobie pojechał, a ja znowu zostaje w tym bagnie i muszę jeszcze wytrzymać 2 tygodnie. Jest TRAGEDIA, MASAKRA i brak mi słów.
Melduje iż żyje. Cały weekend komp był okupowany przez M poza tym większość czasu byliśmy tez poza domem bo atmosfera jest iście wisielcza Najgorsze jest to, że M dzisiaj już sobie pojechał, a ja znowu zostaje w tym bagnie i muszę jeszcze wytrzymać 2 tygodnie. Jest TRAGEDIA, MASAKRA i brak mi słów.
Też wczoraj oglądaliśmy.Właśnie obejrzeliśmy Galerianki
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Ja tu z kawka a nikt mi nie potowarzysz?
W nocy napadalo troche sniegu:-)
W nocy napadalo troche sniegu:-)
reklama
doti80
Wrześniowe mamy'07
Nie mam teraz czasu czytać bo wychodzimy ale właśnie się załamałam. Na moim brzuchu są trzy czerwone kreski, to chyba rozstępy, co innego...
Podziel się: