reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

witam popoludniowo:-)

dopiero teraz znalazlam chwilke, zeby odsapnac:eek:

wstalysmy dosc pozno, bo niunka sie obudzia ok.7, zjadla i przeszla do mnie, a ja zaczelam jej opowiadac bajki i zasnela:tak:wiec, ja z nia;-)

kupilysmy choinke:-)jendak zdecydowalismy sie w tym roku an sztuczna, bo zywych po pierwsze nie mamy juz gdzie wysadzac a po drugie, to znow moze jakas zaraz wziac jak zeszlym rokiem

jutro jedziemy w koncu do Kielc z Jultika:-)

Monia,
dzieki z alink tej aukcji z malpkami:-p
mialam kup[ic Julitce pod chhoinke stempelki Agulki, ale tak podniseli cene przesylki, ze sie wkurzylam:crazy:
kupie jje te malpki:tak:

kobieta w ciazy nie powinna sie dziwic widzac takie rzeczy;-):-D:rofl2:

udanych zakupow

dzięki, ale i tak prezentów żadnych nie kupiłyśmy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

uuu, nie chce straszyc, ale pewnie ebdzie ruch an miescie:szok::szok::szok::szok:

czy aby na pewno az tak dawno? to mialas 13 lat?:szok::szok::szok::rofl2:
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: gafę strzeliłam bo miało być 13 lat:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Kobiety?? Hop hop!! Moje dziecko spi. Mam nadzieje,ze do rana,bo jak przyjechalismy po 19 to spal. A ja z chipsami sobie siedze i chyba zaraz piweczko sobie zapodam.
kciukasy za Matiego;-) a piwko też zapodałam sobie z chipsami:tak: w końcu w markecie była rozpusta:laugh2::laugh2::laugh2:

Przeżyłam te 4 godziny z mama na zakupach...................... z tego pół godziny jej szukałam, bo miała czekać na parkingu aż przyprowadzę auto z innego parkingu to ona pomyśłała sobie, że podejdzie by było bliżej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Witam
Melduje iż żyje. Cały weekend komp był okupowany przez M poza tym większość czasu byliśmy tez poza domem bo atmosfera jest iście wisielcza:wściekła/y: Najgorsze jest to, że M dzisiaj już sobie pojechał, a ja znowu zostaje w tym bagnie i muszę jeszcze wytrzymać 2 tygodnie. Jest TRAGEDIA, MASAKRA i brak mi słów.

.
współczuje:-:)-:)-(
Witam.
Młody zaczął od kilku dni dłużej sypiać tzn póxniej wstawać:tak::tak::tak: oby tak dalej.
Dziś po obiadku wybywam tylko z mamą na zakupki:-):-):-) J zostaje z dziećmi a dziadek pojechał w Polskę, więc babskie popołudnie:laugh2::laugh2::laugh2: tylko żeby kasy starczyło:sorry::sorry::sorry::sorry:
i co kasy wystarczyło>????
Koleżanka rano napisał mi smsa że urodziła córeczkę 2950, 52cm:-):-):-):-), była nastawiona na chłopca:sorry:. Ma już Weroniczkę 7,5 letnią
gratulacje dla koleżanki:tak:

ale mi dzien szybko zleciał:eek:rano z teściową w mieście tapety nie kupiłam ale mam 2 na oku i jakoś cięzko mi podjąc decyzję:sorry:
a babcie wypisują jutro do domu bo nie widzą potrzeby jej tam dalej trzymac a wcale z nią nie jest dobrze:no:a najgorsze jest jeszcze to że jej syn a wójek D tez ma raka i jest z nim coraz gorzej (oczywiście babcia nic niewie) i nie wiadomo ile im pozostało życia:-:)-:)-:)-(

a babcie wypisują jutro do domu bo nie widzą potrzeby jej tam dalej trzymac a wcale z nią nie jest dobrze:no:a najgorsze jest jeszcze to że jej syn a wójek D tez ma raka i jest z nim coraz gorzej (oczywiście babcia nic niewie) i nie wiadomo ile im pozostało życia:-:)-:)-:)-(
:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Kasy starczyło i nawet zostało bo mama była współpłatnikiem;-):-)

Kobiety?? Hop hop!! Moje dziecko spi. Mam nadzieje,ze do rana,bo jak przyjechalismy po 19 to spal. A ja z chipsami sobie siedze i chyba zaraz piweczko sobie zapodam.
Gagulec tak sobie jeszcze myslalam o Was i stwierdzam,ze milosc matki jest bezgraniczna, bezwarunkowa,a co za tym idzie glupia. Nielatwo kopnac w dupe i zostawic na pastwe losu kogos kogo sie kocha. Niedawno pisalysmy o uzaleznieniach... Żona nie zostawi meza,bo go kocha,bo chce go wspierac, ile trzeba zniesc zeby to zrobic wiedza coniektore,a ktora matka zostawi swoje dziecko w potrzebie?? Chyba tak to dziala,bo moj ojciec tez byl alkoholikiem i babcia zawsze pomagala mu, plakala,ze zly,ze pije,ze wynosi z domu,ze nie pomaga,ale gotowala mu obiady, opierala, utrzymywala.
Niestety, Justyna wydaje się,ze masz rację i tak bywa. Szkoda tylko, że przez jednego traci pozostałe dzieci:-(

przykro mi, Monia:-:)-:)-(

spiaca jestem:crazy:
moje dziecko jeszcze nie spi, a juz powinno;-)

jakos nie moge sie zorganizowac do spakowania nas.

boje sie troche tej kilkudnuiowej wyprawy, bo zapowiadaja mrozy i nie wiem, czy mi auto nie splata figla:-:)-(

a ja sie dorawlam do allegro i kupilam prezenty u tego sprzedawcy od malpek, co monia podala;-)

Gagulec tak sobie jeszcze myslalam o Was i stwierdzam,ze milosc matki jest bezgraniczna, bezwarunkowa,a co za tym idzie glupia. .

podobnie ejst u cioci P: jej brat jest pijakiem, zadne odwyki mu nie pomagaja. ich matka jest juz abrdzo scghorowana, ledwo chodzi, ale biega po kilka razy do niego z herbatkami, bo go zoladek boli od przepicia. jak tamten zawola, to daje ze swojej renciny kase, wiadomo na co:crazy::crazy:

Przeżyłam te 4 godziny z mama na zakupach...................... z tego pół godziny jej szukałam, bo miała czekać na parkingu aż przyprowadzę auto z innego parkingu to ona pomyśłała sobie, że podejdzie by było bliżej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a to tak ciezko sie z mama na zakupy chodzi?

a co do umwiania sie, to ja mam tak z P, tez czesto nie dotrzymuje umowy i sie szukamy:crazy:

ale mi dzien szybko zleciał:eek:rano z teściową w mieście tapety nie kupiłam ale mam 2 na oku i jakoś cięzko mi podjąc decyzję:sorry:

monia, bo jakby byla jedne atapeta, to by problemu nie bylo:-D:-D

oj, te choroby sie u Was skumulowaly:-:)-(
chyba u nich to rodzinne:-:)-(

a to tak ciezko sie z mama na zakupy chodzi?
mama jest taka, że musi do każdego, ale to każdego sklepu wejść, bo może akurat jej w oko cos wpadnie......... przeważnie kupuje cos co nie planowała............... a potem brakuje czasu na zaplanowane zakupy:crazy:
Dziś akurat trafiła na kieckę:eek: może przymierzę i może kupię---------jej słowa:cool: Na szczęście na jednej sukience sie skońćzyło , której i tak nie kupiła:confused2:

ale mnie Julitka uderzyla glowa w szczeke:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
maly szaleniec:crazy:schylalam sie przy lozeczku poprawiajac jje poduszke, a ona miala wchodzic, tylko ze jeszcze podskoczyla....no i prosto w moja szczene:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:bola mnie zeby i wargi mam przygryzione:crazy:

mama jest taka, że musi do każdego, ale to każdego sklepu wejść, bo może akurat jej w oko cos wpadnie......... przeważnie kupuje cos co nie planowała............... a potem brakuje czasu na zaplanowane zakupy:crazy:

podobnie moja siostra. a jak sie rzecz dzieje w markecie, to wejdzie w kazda alejke i zajrzy na kazda polke, ze zakupami z nia to nawet ja-kobieta jestem zmeczona:-D:-D
w srode sie razem wlasnie wybeiramy;-):rofl2:

reklama
Do góry