Witam.
Młody zaczął od kilku dni dłużej sypiać tzn póxniej wstawać oby tak dalej.
Dziś po obiadku wybywam tylko z mamą na zakupki:-):-):-) J zostaje z dziećmi a dziadek pojechał w Polskę, więc babskie popołudnie tylko żeby kasy starczyło
Koleżanka rano napisał mi smsa że urodziła córeczkę 2950, 52cm:-):-):-):-), była nastawiona na chłopca. Ma już Weroniczkę 7,5 letnią
U nas śnieg był, ale juz nie ma, pada sobie leciutko, ale jest na plusie, więc znika
Młody zaczął od kilku dni dłużej sypiać tzn póxniej wstawać oby tak dalej.
Dziś po obiadku wybywam tylko z mamą na zakupki:-):-):-) J zostaje z dziećmi a dziadek pojechał w Polskę, więc babskie popołudnie tylko żeby kasy starczyło
Koleżanka rano napisał mi smsa że urodziła córeczkę 2950, 52cm:-):-):-):-), była nastawiona na chłopca. Ma już Weroniczkę 7,5 letnią
U nas śnieg był, ale juz nie ma, pada sobie leciutko, ale jest na plusie, więc znika
Aga współczuję i to bardzo.................. jak tam egzamin?????? Kiedy wybywacie z tego bagna????????Witam
Melduje iż żyje. Cały weekend komp był okupowany przez M poza tym większość czasu byliśmy tez poza domem bo atmosfera jest iście wisielcza Najgorsze jest to, że M dzisiaj już sobie pojechał, a ja znowu zostaje w tym bagnie i muszę jeszcze wytrzymać 2 tygodnie. Jest TRAGEDIA, MASAKRA i brak mi słów.
Też wczoraj oglądaliśmy.
ja własnie zasiadłam z kawkką , ale chyba Ty juz dawno poJa tu z kawka a nikt mi nie potowarzysz?
W nocy napadalo troche sniegu:-)
tak czasami bywa, ja na szczęście nie mam ani jednejNie mam teraz czasu czytać bo wychodzimy ale właśnie się załamałam. Na moim brzuchu są trzy czerwone kreski, to chyba rozstępy, co innego...