reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

czesc!
nareszcie chwila dla mnie... i dla was :-D
M w pracy, piotrus pi a ja maluje paznokcie i ogladam projekty kuchni. moi rodzice robia nam fantastyczny prezent na swieta- remontuja nam kuchnie!!! w zwiazku z tym mam do was ogromna prosbe- moze macie jakies pomysly, jakies praktyczne podpowiedzi, rozwiazania. lepsze szafki czy szuflady, co na podloge, co na sciany miedzy meblami, co z reszta scian...?
bede wdzieczna :tak:

reklama
Wpadłam na chwilke miedzy..............;-)........... bo Iza mnie swoim postem wezwała:sorry:. Prezencik wow:szok: kochani rodzice:tak:.....
Jesteśmy też na etapie wybierania i urządzania kuchni:tak:. Kafle na podłodze będę kontynuacją z holu i korytarza bo to przestrzeń otwarta........... na na ścienie między szafkami też kafelki połozone w karo.......... koleżanka ma zamiast kafli na ścienie szkło hartowane i fajnie to wyglada jesli ktos ma nowoczesną kuchnie:tak:
Poczytaj sobie tu.............. ja ostatnio ciągle te strony przeglądam pochwalcie się swoimi kuchniami - Zobacz temat :: Murator

Asia też zastanawiałam sie nad tymi małpaki dla skarbów:tak: i szkoda, że małz ciut póxniej przyjedzie, pewnie chłopaki byli nastaweni że już:-(

Ostatnia edycja:
Łukasz nawet nie bardzo ale Paweł dni i nocki odliczał :-(

Agulka - "Spadające Małpki" Paweł dostał mając 2,5 roku i nadal je bardzo lubi :tak:
Łukaszowi się też podobało dziś, więc prezent dla dzieci może być bardzo trafiony :-D

Justa, Donkat, troszkę Wam pkt naklikałam :tak::-)
aaaa to z Ciebie taki dobry duszek:-D dzieki
Bylismy w Poznaniu,ale niezadowolona jestem. Kupilismy kino domowe,aale jak popatrzec w Ceneo to przeplacilismy 100 jak nic, na maja maszynke zabraklo,ale S powiedzial,ze dostane,bo zostaly 200 i maja dostac niby 200 na swieta. W Media widzialam maszynke za 499 ale miala tylko cytrusiarke i ta nakladke jak sokowirowka i nic wiecej,a na allegro jest za 450 z przesylka ta 5 funkcyjna.
Kupilismy prezent mojje siostrze, Mikolajowi,ale tylko na gwiazdke, Adze (corka S kuzynki) i mlodemu dokupilismy te duze stepelki,a i sanki kupilismy,a babcia oddala kaske. Najbardziej zla jestem,ze szwagierka ma w poniedzialek urodziny,a jutro bedzie i mielibysmy z glowy kawe u niej. Chcielismy tesciom kupic takie duze bombki wypisane,ale byla totalna nedza i nadal nie mamy dla nic pomyslu.
S spi, mlody kazal sobie nogi przykryc wiec jest nadzieja. Z calej wycieczki jest taki plus,ze jechalismy szwagierki sluzbowym autem

Witam się o poranku z krainy śnieżnej:-) może jeszcze tak dużo nie ma ale już przynajmniej zrobiło się ładnie biało:tak: mam nadzieję że temperatura nie wskoczy na plus i to wszystko niestopnieje:sorry: wczoraj wybawiłam sie jak za starych dobrych lat na tej parapetówce:-) tylko że teraz ledwo tu siedzę bo wróciliśmy po 3 a ja rano do pracy:confused2:najchętniej zaszyłabym się znów pod kocykiem ale nie da rady bo dużo wyjazdów i część gości jeszcze nie płaciła więc jakoś muszę tu trzymać "fason":-D
Donkat ta zmiana koloru nie taka ze skrajności w skrajność bo przecież pisałam Wam wcześniej że jakiś czas temu zrobiłam sobie już troche ciemniejsze więc powoli się przygotowywałam na tę zmianę;-) a M wczoraj nie przywiózł aparatu:wściekła/y: ale teraz mam 3 dni wolnego więc najwyżej sama się kulnę i wyłudze od teścia bo jemu jest zawsze głupio jeśli ja proszę i nigdy nie odmawia;-) także zdjęcia wrzucę w najbliższym czasie:tak:
Monia strasznie mi przykro z powodu babci:-(

witam niedzielnie!!!!

moje lobuzy spia:-)
wczoraj mala nie miala drzemki, dzis poznawo wstala (po 9), wiec bylam przekonana, z ei dzis nie zasnie. jednak P jakis padniety byl i sie polozyl, wolal Julitke, ale ona nie chciaal. postala troche ze mna w kuchni, pobawila sie i mowi: niunia spac:szok::szok:ja w szoku i zeby sie nie rozmyslila, wcisnelam ja do P i spia;-):-)

rosolek gotow:-)
reszta do drugiego danai przygotowana:-)

tych faktur wczoraj nie zrobilam i musze sie zabrac za to teraz:sorry:

u nas mroz, ok.-4, ale nie am sniegu i tak brzydko szaro jest. ja juz zniose te brzydote, bylyby nie pdalo, bo nie lubie jezdzic w taka poogde i P tez sie obawia jazdy w snieg:sorry:

mialam isc na sume do kosciola, ale przelozylam to na 16

rano dostalam sms od bratowej, ze dzieci chore:eek: zadzwonilam do mamy, zeby sie przyjrzala tej ih chorobie,bo po ostatnich doswiadczeniach nie za bardzo w towierze. najwyzej zmienie plan i najpierw pojade do siostry a pod koniec tyg do mamy

nie widzialam wczensiej tej gry:no:

S spi, mlody kazal sobie nogi przykryc wiec jest nadzieja. Z calej wycieczki jest taki plus,ze jechalismy szwagierki sluzbowym autem

uuuuuuuuuuuu, bez drzemki byl i jeszcze nie spi o tej porze??????????????:szok::szok::szok::szok::szok:

wczoraj wybawiłam sie jak za starych dobrych lat na tej parapetówce:-) tylko że teraz ledwo tu siedzę bo wróciliśmy po 3 a ja rano do pracy:confused2:najchętniej zaszyłabym się znów pod kocykiem ale nie da rady bo dużo wyjazdów i część gości jeszcze nie płaciła więc jakoś muszę tu trzymać "fason":-D
Donkat ta zmiana koloru nie taka ze skrajności w skrajność bo przecież pisałam Wam wcześniej że jakiś czas temu zrobiłam sobie już troche ciemniejsze więc powoli się przygotowywałam na tę zmianę;-)

z Natalka byliscie?

ale ja mam w pamieci Twoje jasne wlosy, bo ciemniejszych nam nie pokazalas:-p

No coś Ty Donkat:szok: z Tuśką do 3 nad ranem na imprezie:szok: takie rzeczy to chyba tylko w erze:-D a na poważnie to Tuśka została w domu dziadziuś sie nią zajmował:tak: mama przyszła po pracy i miała zostać u nas na noc i w końcu nie wiem dlaczego ale zabrała sie do domu i jak przyszliśmy to tato na nas czekał i też zabrał sie i poszedł do domu:sorry: byłam już tak padnieta że tylko mu podziękowałam i nie wnikałam w szcdzegóły bo marzyłam tylko o tym żeby sie położyć.

reklama
pomyslalam, ze mogla spac w drugim pokoju:-p ostatnio z Julitka bylismy do 24 u znajomych i galgan nie zasnal nawet w samochodzie w drodze powrotnej:szok:

Do góry