reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

czesc!
nareszcie chwila dla mnie... i dla was :-D
M w pracy, piotrus pi a ja maluje paznokcie i ogladam projekty kuchni. moi rodzice robia nam fantastyczny prezent na swieta- remontuja nam kuchnie!!! w zwiazku z tym mam do was ogromna prosbe- moze macie jakies pomysly, jakies praktyczne podpowiedzi, rozwiazania. lepsze szafki czy szuflady, co na podloge, co na sciany miedzy meblami, co z reszta scian...?
bede wdzieczna :tak:

reklama
Wpadłam na chwilke miedzy..............;-)........... bo Iza mnie swoim postem wezwała:sorry:. Prezencik wow:szok: kochani rodzice:tak:.....
Jesteśmy też na etapie wybierania i urządzania kuchni:tak:. Kafle na podłodze będę kontynuacją z holu i korytarza bo to przestrzeń otwarta........... na na ścienie między szafkami też kafelki połozone w karo.......... koleżanka ma zamiast kafli na ścienie szkło hartowane i fajnie to wyglada jesli ktos ma nowoczesną kuchnie:tak:
Poczytaj sobie tu.............. ja ostatnio ciągle te strony przeglądam pochwalcie się swoimi kuchniami - Zobacz temat :: Murator

Asia też zastanawiałam sie nad tymi małpaki dla skarbów:tak: i szkoda, że małz ciut póxniej przyjedzie, pewnie chłopaki byli nastaweni że już:-(

Ostatnia edycja:
Łukasz nawet nie bardzo ale Paweł dni i nocki odliczał :-(

Agulka - "Spadające Małpki" Paweł dostał mając 2,5 roku i nadal je bardzo lubi :tak:
Łukaszowi się też podobało dziś, więc prezent dla dzieci może być bardzo trafiony :-D

Justa, Donkat, troszkę Wam pkt naklikałam :tak::-)
aaaa to z Ciebie taki dobry duszek:-D dzieki
Bylismy w Poznaniu,ale niezadowolona jestem. Kupilismy kino domowe,aale jak popatrzec w Ceneo to przeplacilismy 100 jak nic, na maja maszynke zabraklo,ale S powiedzial,ze dostane,bo zostaly 200 i maja dostac niby 200 na swieta. W Media widzialam maszynke za 499 ale miala tylko cytrusiarke i ta nakladke jak sokowirowka i nic wiecej,a na allegro jest za 450 z przesylka ta 5 funkcyjna.
Kupilismy prezent mojje siostrze, Mikolajowi,ale tylko na gwiazdke, Adze (corka S kuzynki) i mlodemu dokupilismy te duze stepelki,a i sanki kupilismy,a babcia oddala kaske. Najbardziej zla jestem,ze szwagierka ma w poniedzialek urodziny,a jutro bedzie i mielibysmy z glowy kawe u niej. Chcielismy tesciom kupic takie duze bombki wypisane,ale byla totalna nedza i nadal nie mamy dla nic pomyslu.
S spi, mlody kazal sobie nogi przykryc wiec jest nadzieja. Z calej wycieczki jest taki plus,ze jechalismy szwagierki sluzbowym autem

Witam się o poranku z krainy śnieżnej:-) może jeszcze tak dużo nie ma ale już przynajmniej zrobiło się ładnie biało:tak: mam nadzieję że temperatura nie wskoczy na plus i to wszystko niestopnieje:sorry: wczoraj wybawiłam sie jak za starych dobrych lat na tej parapetówce:-) tylko że teraz ledwo tu siedzę bo wróciliśmy po 3 a ja rano do pracy:confused2:najchętniej zaszyłabym się znów pod kocykiem ale nie da rady bo dużo wyjazdów i część gości jeszcze nie płaciła więc jakoś muszę tu trzymać "fason":-D
Donkat ta zmiana koloru nie taka ze skrajności w skrajność bo przecież pisałam Wam wcześniej że jakiś czas temu zrobiłam sobie już troche ciemniejsze więc powoli się przygotowywałam na tę zmianę;-) a M wczoraj nie przywiózł aparatu:wściekła/y: ale teraz mam 3 dni wolnego więc najwyżej sama się kulnę i wyłudze od teścia bo jemu jest zawsze głupio jeśli ja proszę i nigdy nie odmawia;-) także zdjęcia wrzucę w najbliższym czasie:tak:
Monia strasznie mi przykro z powodu babci:-(

witam niedzielnie!!!!

moje lobuzy spia:-)
wczoraj mala nie miala drzemki, dzis poznawo wstala (po 9), wiec bylam przekonana, z ei dzis nie zasnie. jednak P jakis padniety byl i sie polozyl, wolal Julitke, ale ona nie chciaal. postala troche ze mna w kuchni, pobawila sie i mowi: niunia spac:szok::szok:ja w szoku i zeby sie nie rozmyslila, wcisnelam ja do P i spia;-):-)

rosolek gotow:-)
reszta do drugiego danai przygotowana:-)

tych faktur wczoraj nie zrobilam i musze sie zabrac za to teraz:sorry:

u nas mroz, ok.-4, ale nie am sniegu i tak brzydko szaro jest. ja juz zniose te brzydote, bylyby nie pdalo, bo nie lubie jezdzic w taka poogde i P tez sie obawia jazdy w snieg:sorry:

mialam isc na sume do kosciola, ale przelozylam to na 16

rano dostalam sms od bratowej, ze dzieci chore:eek: zadzwonilam do mamy, zeby sie przyjrzala tej ih chorobie,bo po ostatnich doswiadczeniach nie za bardzo w towierze. najwyzej zmienie plan i najpierw pojade do siostry a pod koniec tyg do mamy

nie widzialam wczensiej tej gry:no:

S spi, mlody kazal sobie nogi przykryc wiec jest nadzieja. Z calej wycieczki jest taki plus,ze jechalismy szwagierki sluzbowym autem

uuuuuuuuuuuu, bez drzemki byl i jeszcze nie spi o tej porze??????????????:szok::szok::szok::szok::szok:

wczoraj wybawiłam sie jak za starych dobrych lat na tej parapetówce:-) tylko że teraz ledwo tu siedzę bo wróciliśmy po 3 a ja rano do pracy:confused2:najchętniej zaszyłabym się znów pod kocykiem ale nie da rady bo dużo wyjazdów i część gości jeszcze nie płaciła więc jakoś muszę tu trzymać "fason":-D
Donkat ta zmiana koloru nie taka ze skrajności w skrajność bo przecież pisałam Wam wcześniej że jakiś czas temu zrobiłam sobie już troche ciemniejsze więc powoli się przygotowywałam na tę zmianę;-)

z Natalka byliscie?

ale ja mam w pamieci Twoje jasne wlosy, bo ciemniejszych nam nie pokazalas:-p

No coś Ty Donkat:szok: z Tuśką do 3 nad ranem na imprezie:szok: takie rzeczy to chyba tylko w erze:-D a na poważnie to Tuśka została w domu dziadziuś sie nią zajmował:tak: mama przyszła po pracy i miała zostać u nas na noc i w końcu nie wiem dlaczego ale zabrała sie do domu i jak przyszliśmy to tato na nas czekał i też zabrał sie i poszedł do domu:sorry: byłam już tak padnieta że tylko mu podziękowałam i nie wnikałam w szcdzegóły bo marzyłam tylko o tym żeby sie położyć.

reklama
pomyslalam, ze mogla spac w drugim pokoju:-p ostatnio z Julitka bylismy do 24 u znajomych i galgan nie zasnal nawet w samochodzie w drodze powrotnej:szok:

Do góry