justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Mam nadzieje,ze nic sie nie wykluje.
Mateusz znalazl sobie zajecie, wyciaga kozy....z oka![Eek :eek: :eek:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/eek.gif)
Mateusz znalazl sobie zajecie, wyciaga kozy....z oka
![Eek :eek: :eek:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/eek.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a od czego ta stopa boli? tak sobie?![]()
tylko jednoja muszę umyc 3 okna i 2 drzwi balkonowych i też chęci brak
dzwoniłam dziś do bratowej żeby umówic sie w sprawie prezentów na święta no i doszliśmy do porozumienia że nie będziemy szaliec i kupowac drogich rzeczy tylko coś drobnego
a ii podobno ich pracownica ze sklepu ma podejrzenie grypy A1H1 i zamiast byc w szpitalu to ona lezy w domu:-(
Adaś obudził się z gorączką 39stopni. Dałam mu czopek i po godzinie ( chyba) usnął.
Skąd ta gorączka, nie mam pojęcia. Oby nie było gorzej.............
PA do jutra
Donka a jak tocho?
My dzisiaj byliśmy oglądać choinki, jednak udało mi się przeforsować opcję prawdziwej (tzn nie musiałam forsować, P widzi jak mi zależy, kochany jest).
..
Poza tym zawiodłam się bo jednak tych upragnionych talonów na 600 pln nie dostanę bo mam cholerna umowę zleceniea co najbardziej drażni - bo talony srał pies- nie dostanę też paczuszki na Damiana- i to mnie bardziej boli. Ale cóż, byłoby zbyt pięknie
![]()
Nie wiem o co z tą stopą kamanpod palcami jak są takie jakby 2 poduszeczki mi na środku zrobiła sie trzecia
jak obudziłąm sie w nocy to bolało już okropnie i przypomniałam sobie że mam w apteczce altacet więc nasmarowałam i założyłam skarpetkę i poszłam dalej spać ale nadal rewelacji nie ma
i to coś nawet o troszkę się nie pomniejszyło
jak do jutra nadal tak będzie to przejdę sie do lekarza bo szlak wie co to
![]()
wyglada na to,ze masz odgnioty?
No niestety już wypiłam bo inaczej bym pieczątkę tu walnęłaAneta czekasz jeszcze z tą kawką na mnie?;-)ja dziś troszkę później bo wstałam o 8..45 no i zanim dzieciom zrobiłam zjeśc troszke chałupkę ogarnąc trzzeba było no ale teraz to już czas na kawkę
;-)