reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Witam i ja. Na razie tylko się przywitam, bo mam kilka rzeczy do zrobienia. Jeśli Maciuś będzie jeszcze spał, to wpadnę na chwilkę. Jak zjemy zupę, to idziemy na pocztę i na zakupy - tradycyjnie już ;-):-)
doti80
Wrześniowe mamy'07
Gabids no ja właśnie już pisałam o tej książce wojnie polsko-ruskiej że chłam. Donkat ja nie wiem o czym była książka, a filmu nie widziałam, ale bym sie też wiele nie spodziewała...
Mamamikołaja, na wątku pampersowym taki problem też przerabiałyśmy
Moja rada: nie zakładaj pampersa i niech sika w gacie. U nas to trwało tydzień i w końcu Oskar odkrył że woli nocnik 
Agulka fajnie że się udało z tą lampą
Byłam wczoraj na dokładnym usg, pomierzył małego na wszystkie strony i wychodzi że wszystko prawidłowo. Siusiak też prawidłowo
Oskar na brzuch mówi "brat dzidziuś" 
Mamamikołaja, na wątku pampersowym taki problem też przerabiałyśmy

Agulka fajnie że się udało z tą lampą

Byłam wczoraj na dokładnym usg, pomierzył małego na wszystkie strony i wychodzi że wszystko prawidłowo. Siusiak też prawidłowo

majandra
Najważniejsze, że zdrowy. A dwóch chłopaków będzie się świetnie razem bawićpomierzył małego na wszystkie strony i wychodzi że wszystko prawidłowo. Siusiak też prawidłowo![]()

doti80
Wrześniowe mamy'07
Albo świetnie razem tłuc. Bo Oskar ten typ zabaw preferuje.
majandra

doti80
Wrześniowe mamy'07
Cos mam strasznego lenia. Powinnam sprzątać, gotować, robić skład a wolę tutaj siedzieć ;-) I jeść: mandarynki i marcepan 
Oskarek poszedł z babcią na spacer do lasu, mąż w pracy, ja mam luzik. No i stąd ten leń.
Zapowiada mi się fajny koniec tygodnia: wysyłamy z koleżankami mężów na konferencję,a same sobie robimy imprezkę
Już załatwiłam Oskarkowi nocleg u babci i po raz pierwszy od nie wiem kiedy nikt rano mnie nie będzie budził ciągnąc za włosy 

Oskarek poszedł z babcią na spacer do lasu, mąż w pracy, ja mam luzik. No i stąd ten leń.
Zapowiada mi się fajny koniec tygodnia: wysyłamy z koleżankami mężów na konferencję,a same sobie robimy imprezkę

majandra
Fajnie. Ja już nie pamiętam jak to jest 
Doti, chyba tylko my tkwimy na straży
Oskar śpi?

Doti, chyba tylko my tkwimy na straży

obyAgulka super że sprzedawca okazał sie taki uczciwy:-) mam nadzieję że naprawdę dośle ten klosz![]()

Doti zazdroszczę imprezkiFajnie. Ja już nie pamiętam jak to jest
Doti, chyba tylko my tkwimy na strażyOskar śpi?
Własnie spaliłam patelnię

reklama
doti80
Wrześniowe mamy'07
Oskar (raczej) śpi ale u babci bo byli w lesie. Mi dzisiaj rano było słabo (co mi się często zdarza) i mama go zabrała.
Podziel się: