reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam i ja. Na razie tylko się przywitam, bo mam kilka rzeczy do zrobienia. Jeśli Maciuś będzie jeszcze spał, to wpadnę na chwilkę. Jak zjemy zupę, to idziemy na pocztę i na zakupy - tradycyjnie już ;-):-)

Gabids no ja właśnie już pisałam o tej książce wojnie polsko-ruskiej że chłam. Donkat ja nie wiem o czym była książka, a filmu nie widziałam, ale bym sie też wiele nie spodziewała...

Mamamikołaja, na wątku pampersowym taki problem też przerabiałyśmy :-D Moja rada: nie zakładaj pampersa i niech sika w gacie. U nas to trwało tydzień i w końcu Oskar odkrył że woli nocnik :tak:

Agulka fajnie że się udało z tą lampą :tak:

Byłam wczoraj na dokładnym usg, pomierzył małego na wszystkie strony i wychodzi że wszystko prawidłowo. Siusiak też prawidłowo:-D:eek: Oskar na brzuch mówi "brat dzidziuś" :-D

Cos mam strasznego lenia. Powinnam sprzątać, gotować, robić skład a wolę tutaj siedzieć ;-) I jeść: mandarynki i marcepan :tak:
Oskarek poszedł z babcią na spacer do lasu, mąż w pracy, ja mam luzik. No i stąd ten leń.

Zapowiada mi się fajny koniec tygodnia: wysyłamy z koleżankami mężów na konferencję,a same sobie robimy imprezkę :tak::tak: Już załatwiłam Oskarkowi nocleg u babci i po raz pierwszy od nie wiem kiedy nikt rano mnie nie będzie budził ciągnąc za włosy :-D

reklama
Do góry