reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Witam i ja. Na razie tylko się przywitam, bo mam kilka rzeczy do zrobienia. Jeśli Maciuś będzie jeszcze spał, to wpadnę na chwilkę. Jak zjemy zupę, to idziemy na pocztę i na zakupy - tradycyjnie już ;-):-)
doti80
Wrześniowe mamy'07
Gabids no ja właśnie już pisałam o tej książce wojnie polsko-ruskiej że chłam. Donkat ja nie wiem o czym była książka, a filmu nie widziałam, ale bym sie też wiele nie spodziewała...
Mamamikołaja, na wątku pampersowym taki problem też przerabiałyśmy Moja rada: nie zakładaj pampersa i niech sika w gacie. U nas to trwało tydzień i w końcu Oskar odkrył że woli nocnik
Agulka fajnie że się udało z tą lampą
Byłam wczoraj na dokładnym usg, pomierzył małego na wszystkie strony i wychodzi że wszystko prawidłowo. Siusiak też prawidłowo Oskar na brzuch mówi "brat dzidziuś"
Mamamikołaja, na wątku pampersowym taki problem też przerabiałyśmy Moja rada: nie zakładaj pampersa i niech sika w gacie. U nas to trwało tydzień i w końcu Oskar odkrył że woli nocnik
Agulka fajnie że się udało z tą lampą
Byłam wczoraj na dokładnym usg, pomierzył małego na wszystkie strony i wychodzi że wszystko prawidłowo. Siusiak też prawidłowo Oskar na brzuch mówi "brat dzidziuś"
majandra
Najważniejsze, że zdrowy. A dwóch chłopaków będzie się świetnie razem bawić :-)pomierzył małego na wszystkie strony i wychodzi że wszystko prawidłowo. Siusiak też prawidłowo
doti80
Wrześniowe mamy'07
Albo świetnie razem tłuc. Bo Oskar ten typ zabaw preferuje.
majandra
;-)
doti80
Wrześniowe mamy'07
Cos mam strasznego lenia. Powinnam sprzątać, gotować, robić skład a wolę tutaj siedzieć ;-) I jeść: mandarynki i marcepan
Oskarek poszedł z babcią na spacer do lasu, mąż w pracy, ja mam luzik. No i stąd ten leń.
Zapowiada mi się fajny koniec tygodnia: wysyłamy z koleżankami mężów na konferencję,a same sobie robimy imprezkę Już załatwiłam Oskarkowi nocleg u babci i po raz pierwszy od nie wiem kiedy nikt rano mnie nie będzie budził ciągnąc za włosy
Oskarek poszedł z babcią na spacer do lasu, mąż w pracy, ja mam luzik. No i stąd ten leń.
Zapowiada mi się fajny koniec tygodnia: wysyłamy z koleżankami mężów na konferencję,a same sobie robimy imprezkę Już załatwiłam Oskarkowi nocleg u babci i po raz pierwszy od nie wiem kiedy nikt rano mnie nie będzie budził ciągnąc za włosy
majandra
Fajnie. Ja już nie pamiętam jak to jest
Doti, chyba tylko my tkwimy na straży Oskar śpi?
obyAgulka super że sprzedawca okazał sie taki uczciwy:-) mam nadzieję że naprawdę dośle ten klosz
Doti zazdroszczę imprezkiFajnie. Ja już nie pamiętam jak to jest
Własnie spaliłam patelnię smród, dymu pełno
reklama
doti80
Wrześniowe mamy'07
Oskar (raczej) śpi ale u babci bo byli w lesie. Mi dzisiaj rano było słabo (co mi się często zdarza) i mama go zabrała.
Podziel się: