reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam ponownie wieczorową porą:-) Tuśka padła dziś przy zupie zasnęła praktycznie w pozycji stojącej:szok::-D przeniosłam ją do łóżka i pospała do 17:crazy: efekt taki ze właśnie siedzi z tatusiem w dużym pokoju i układają klocki:sorry: ciekawe o której raczy łaskawie iść spać:cool: jedyna dobra strona z tej jej drzemki to to że umyłam ostatnie okno więc już mam luz:cool2: no i jak M wrócił skoczyłam sobioe na zakupy do l'eclerca:tak: muszę się jeszcze pochwalić a raczej Tuśkę pochwalić że już praktycznie za każdym razem nie potrzebuje pomocy i nawet nikogo nie woła tylko sama biegnie na nocnik i robi co trzeba:tak: a nam oznajmia po fakcie;-) z gorszych wieści nie wiem czy pisałam znó jej wylazła ciemieniucha:wściekła/y: ale jestem w szoku:szok: bo z nerweów natarłam jej dzisiaj łepetynkę moją oliwką którą w dobie kryzysu wzięłam ostatnio w Cerfurze za 5 zł i wszystko już po pierwszym razie zeszło:tak: a wcześniej jak się pojawiała to walczyłam czasem i 2 tygodnie:crazy: zastanawiam się tylko jak długo ta ciemieniucha może się nawracać:eek: coś mi się kojarzy że do 3 roku życia przy okazji muszę zapytać naszą panią doktor:tak:

nie zawsze tanie oznacza złe;-)

Dzięki Bogu że wirus już odpuszcza:tak:

Telefon fajniutki:-) bardzo kobiecy ale ja jestem zwolenciczką sony ericsonów;-)

Ha kochana może Cię zaskoczę ale jest możliwośc obecnie zamontowania sobie odpowiednich komputerków które wszystko regulują;-) my tak mamy i dzięki temu do naszych obowiązków należy tylko przycięcie raz na jakiś czas roślinek no i niestety samo się nie zrobi podmiana wody ale to średnio raz na 3 miesiące i tylko 30% wody:tak:
a ile takie cudo kosztuje?jeśli możesz to cyknij fotke jak to wygląda;-)

reklama
Witam o pranku z kawką w rece:-);-) za oknem pogoda w miarę więc zaraz z młodą będziemy się zbierały do miasta:tak: Mam nadzieję że kiryski w zoologicznym na mnie będą czekały:tak: a potem biorę się za zaplanowaną na dziś robotę:tak:

a ile takie cudo kosztuje?jeśli możesz to cyknij fotke jak to wygląda;-)
Fotki raczej nie da rady cyknąć bo wszystko jest popodłanczane z tyłu za szafką i tego nie widać:no: coprawda M jeszcze nie podłączył Co2 ale reszta już działa:tak: co do kosztów to mój chłop to pasjonat i większą część tych sterowników sam złożył tzn kupował po kolei kolejne elementy i sam to składał dlatego też tyle to u nas trwałao:sorry: nie wiem ile teraz to by kosztowałao ale 3 lata temu jak on to robił to chcąc kupić całość zmontowaną był to koszt ok2,5tyś :szok:

Mialam Motorole, mialam Sony Ericsona,ale co Nokia to Nokia. Moj S mowi,ze zawsze na cos napale sie,a pozniej narzekam:-D
Justyna sorki ze sie wtrace ale na ten telefon nie bedziesz narzekac.Ja go mam od ponad 2 miesiecy i to jest najlepszy telefon jaki mialam do tej pory:tak:A bateria spokojnie 10 dni wytrzymuje przy normalnym urzytkowaniu.Jesli chodzi o Nokia to juz nigdy wiecej (mialam N70, N80, 6500 slide i o dupe potluc bo strasznie sie zawieszaja a nie wspomne o bateri max 3 dni.)

witam!!!

wczoraj slonko a dzis desczowo, ale chociaz nadal cieplo:-)
chyba nam sie w koncu uda pojsc na spacer do lasu, bo JUlitka chce zobaczyc zajaca;-):-D

niunka juz po sesji malowania, lepienia plastelina a teraz klei kolorowy papier:-p

Jasia robi kapusniak. chcialo mi sie juz dawno, ale nie robilam, bo po 1. P nie lubi a po 2. nie umialam:zawstydzona/y:

jedyny plus P neobecnosci, to to, ze moge gotowac co chce:happy:

Mlody przez sen straszy kogos ła, ła
Ide sobie Wojne polsko-ruska obejzec

O boszeee ja mam troche dziwne poczucie humoru,ale "Wojna..." to poprostu masakryczny film i nie mam pojecia o czym:eek:

wlasnie zainteresowal mnie ten film, bo wczoraj o nim czytalam. a tak mniej wiecej to co to za gatunek i o czym?

Czytalam ksiazke wojna polsko ruska i jak dla mnie to knot:sorry:A film to juz pewnie masakra na calego.Nie pociagaja mnie jakies "wizje astralne"lysego dresiarza.

Witam.
Zawiozłam Maję do przedszkola , potem na kawk e do znajomej i na zaupy.
Teraz młay ogląda bajki, ale widzę, że juz odlatuje..........

gościu od żylandora mi odpisał:
"
Witam Panią ! serdecznie

Oczywiście dośle Pani ten klosz. Dziś wyśle pocztą POLSKA
Co do pakowania no cóż towar przychodzi i zazwyczaj w nienaruszonym stanie naklejka całkowicie się zgadzam
Pozdrawiam"

Bosze jak się cieszę

witajcie zagladam do was niekiedy ale dzis mam pytanko;
czy wasze maluchy juz pozegnaly pampersy ? my nadal nie i bardzo trudno to od Mikolaja wyegzekwowac ,zrobi siku na nocnik jak go wsadze ale sam nie wola nie siada poprostu robi w gacie juz kilka razy probowalam ale nie daje sie ,niewiem jak sie zabrac do tego bo przez 3 dni sadzalam go co godzine w koncu tak sie wsciekal ze wogole nie siadal i przestalam bo tylko go zrazalam pewnie do tego,niedlugo bedzie drugie malenstwo a my nadal z pieluchami MAM DOSC PRZWIJANIA
kazdy mowi ze trzeba poczekac az sam zrozumie do czego jest nocnik ale on chyba nigdy nie zrozumie???:no::no:

reklama
Do góry