reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Dzieci juz po kloacji, teraz dobranocke oglądają na TVP! ( przynajmniej są inne niż ciągle te same na Minimini:crazy:) a J pojechał po pizzę:szok: pierwszy raz odkąd mieszkamy w CZarnem ( 5 lat) kupujemy z miejscowej pizzerii:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
moje dzieci też już po kąpieli i kolacji i również oglądają wieczorynkę ale na Tvn Style.a o pizzy to ja jak narazie nie chce słyszec:sorry::crazy:

reklama
ale chyba za ubezpieczenie prtzesylki i za nieoznakowanie odpowiada sprzedajacy, wiec to ich ewidentna wina

szkolenia: dla kobiet bezrobotnych, matek chcacych po wychowawczym wrocic na rynek pracy, kobiet po 45roku zycia. wiecej szczegolow na Polska Gielda Pracy Sp. z o.o.

nie dziwie sie, ze im sie tak szczotka spodobala, bo ja kupowalam i wybralam taka solidna, wygodna i wogole...:cool2:

moje dzieci też już po kąpieli i kolacji i również oglądają wieczorynkę ale na Tvn Style.a o pizzy to ja jak narazie nie chce słyszec:sorry::crazy:
moim sie już "przeoglądały" na tym kanale juz bajki

ale chyba za ubezpieczenie prtzesylki i za nieoznakowanie odpowiada sprzedajacy, wiec to ich ewidentna wina

szkolenia: dla kobiet bezrobotnych, matek chcacych po wychowawczym wrocic na rynek pracy, kobiet po 45roku zycia. wiecej szczegolow na Polska Gielda Pracy Sp. z o.o.

nie dziwie sie, ze im sie tak szczotka spodobala, bo ja kupowalam i wybralam taka solidna, wygodna i wogole...:cool2:

jak zwykle takie szkolenia nie na moim terenie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Szczotkę trzeba było kupić nie taka wypasioną:confused2:

J jutro jedzie gdzies w Polskę , wyjeżdza o 4 nad ranem a wraca na noc............... oj dawno nie był w tak dalekiej trasie:no:

Monia pizza taka sobie, jadłam lepsze

Ostatnia edycja:
moje dzieciaczki już leżą w łóżkach i usypiając uczą się angielskiego:cool2::-D
Agulka Ola zawsze jak skończy się wieczorynka na TVP1 to upomina się jeszcze o Franklina ...to chyba tak żeby przedłużyc pore spania:-D

a patrzylas, czy nie ma takiej giledy czy czegos podbnego u Was?
szukałam poprzednio jak Hrudzia o tym pisała
moje dzieciaczki już leżą w łóżkach i usypiając uczą się angielskiego:cool2::-D
Agulka Ola zawsze jak skończy się wieczorynka na TVP1 to upomina się jeszcze o Franklina ...to chyba tak żeby przedłużyc pore spania:-D
u nas jest tak.
Jak kapanie po bajce to ogladają w TVP1 a jak bajka po kapaniu to Kajtuś, Franklin i Weterynarz Patt czy jakos tak:sorry:

Witam ponownie wieczorową porą:-) Tuśka padła dziś przy zupie zasnęła praktycznie w pozycji stojącej:szok::-D przeniosłam ją do łóżka i pospała do 17:crazy: efekt taki ze właśnie siedzi z tatusiem w dużym pokoju i układają klocki:sorry: ciekawe o której raczy łaskawie iść spać:cool: jedyna dobra strona z tej jej drzemki to to że umyłam ostatnie okno więc już mam luz:cool2: no i jak M wrócił skoczyłam sobioe na zakupy do l'eclerca:tak: muszę się jeszcze pochwalić a raczej Tuśkę pochwalić że już praktycznie za każdym razem nie potrzebuje pomocy i nawet nikogo nie woła tylko sama biegnie na nocnik i robi co trzeba:tak: a nam oznajmia po fakcie;-) z gorszych wieści nie wiem czy pisałam znó jej wylazła ciemieniucha:wściekła/y: ale jestem w szoku:szok: bo z nerweów natarłam jej dzisiaj łepetynkę moją oliwką którą w dobie kryzysu wzięłam ostatnio w Cerfurze za 5 zł i wszystko już po pierwszym razie zeszło:tak: a wcześniej jak się pojawiała to walczyłam czasem i 2 tygodnie:crazy: zastanawiam się tylko jak długo ta ciemieniucha może się nawracać:eek: coś mi się kojarzy że do 3 roku życia przy okazji muszę zapytać naszą panią doktor:tak:

wirus chyba odpuscił:eek:wstałam dzis rano jakby nowo narodzona ;-)Mati odpukac juz 2 dzien bez wymiotów no a D dziś se wziął wolne w pracy ale też już czuje sie dobrze:tak:

Dzięki Bogu że wirus już odpuszcza:tak:

sliczny no nie? Telefon - Oferta Indywidualna Abonament wlasnie ogladam telefony,bo umowa mi wychodzi,ale wezme nokie 6303

Telefon fajniutki:-) bardzo kobiecy ale ja jestem zwolenciczką sony ericsonów;-)

a mnie sie marzy akwarium. tylko, ze takie duze i juz zamontowane na stale z wymiana wody itp itd:-p

Ha kochana może Cię zaskoczę ale jest możliwośc obecnie zamontowania sobie odpowiednich komputerków które wszystko regulują;-) my tak mamy i dzięki temu do naszych obowiązków należy tylko przycięcie raz na jakiś czas roślinek no i niestety samo się nie zrobi podmiana wody ale to średnio raz na 3 miesiące i tylko 30% wody:tak:

Ha kochana może Cię zaskoczę ale jest możliwośc obecnie zamontowania sobie odpowiednich komputerków które wszystko regulują;-) my tak mamy i dzięki temu do naszych obowiązków należy tylko przycięcie raz na jakiś czas roślinek no i niestety samo się nie zrobi podmiana wody ale to średnio raz na 3 miesiące i tylko 30% wody:tak:

tym bardziej mi sie podoba mysl o akwarium:tak::tak:

dobranoc:-)

reklama
tym bardziej mi sie podoba mysl o akwarium:tak::tak:

dobranoc:-)

Tylko to są koszty:szok: my kompletowaliśmy wszystko przez rok:sorry:

Mlody przez sen straszy kogos ła, ła
Ide sobie Wojne polsko-ruska obejzec
Miłego oglądania:-) ja spadam się kąpać mam nadzieję że jak wyjdę z pod prysznica to moje dziecko przynajmniej będzie już leżeć w łóżku:cool: bo narazie sama jeszcze coś rysuje:sorry:

Do góry