reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Justyna, a Ty z Mateuszem tak jeździłaś dziś? Ja z Maciusiem to żadnych sklepów ubraniowych nie wchodzę, bo raz mi wstydu narobił, bo koniecznie chciał założyć spódnicę :zawstydzona/y::sorry::eek:
dzisiaj akurat bylam sama,bo jechalam autobusem i nie chcialam zostawiac mlodego u mamy jak bede u dentysty,ale w innych przpadkach chodzi ze mna. W nosie mam to,ze cos zrobi nie tak i ludzie beda sie patrzec. To moje dziecko,a jak komus sie to niepodoba to niech nie patrzy.
Donka pewnie P denerwuje sie i przezywa i spac nie moze. No i do tego dobra jest zupka chmielowa;-)
A delikatna to ja nie jestem, nie zamierzam sie rozczulac, ma lysa glace i tyle i w zyle tez bierze. Mama wie,ze ja nie jestem zlosliwa tylko taka juz jestem i wiem,ze przykrosci jej tym nie robie. Wokol siebie ma dosc cackajacych sie z nia ludzi.

reklama
a Jultika spiaca i sie nie chce polozyc, bo znow ma urojenia kupkowe i sie boi zrobic:crazy:

obiadek na jutro mamy-tesciowa dala pierogi;-):-)

dzieciaczki już leżą w łóżkach i słuchają przygód o słoniu Bombiku :-)
też bym zrobiła se obiadek na jutro ale jakoś nie mam pomysłu co by zrobic...Majandra Ty co robisz?

Witam wieczorowo.

Ja chodzę na zakupy z dziećmi i nie żadnego problemu, ale wole bez:sorry:

Mam grzbiet indyka i chcę zrobic na nij jakąś zupę tylko pomysła brak:crazy:

Daonkat.
. ale Was babcie rozpieszczają. następny plus braku męża;-)

Monia Co do patelni to racja zasiedziałam się ale na allegro:sorry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Majandra Ty co robisz?
Krokiety z mięsem, ale mięso już zrobiłam parę dni temu, więc dziś tylko naleśniki. Już usmażone, bo na 2 patelnie smażyłam. Czekam aż wystygną i zawijam. Maciuś tak fajnie nauczył się pokazywać, jak mama zawija krokiety i jak robi kotlety mielone. Może jutro go nagram, to Wam pokarzę. :tak::-)

Witam wieczorowo:-) padam na pysk:-( a znó zanosi się na długi wieczór z Tuśką bo pospała prawie 3 godziny:wściekła/y: i za nic nie mogłam jej dobudzić wcześniej:no: plan na dziś zrealizowany bo i sypialnia i duży pokój błyszczą:tak: coś mam ochotę na sałatkę jarzynową i chyba jutro zrobię;-)
Justyna, a Ty z Mateuszem tak jeździłaś dziś? Ja z Maciusiem to żadnych sklepów ubraniowych nie wchodzę, bo raz mi wstydu narobił, bo koniecznie chciał założyć spódnicę :zawstydzona/y::sorry::eek:

No co Ty matka trzeba było mu pozwolić:rofl2:;-)

A co do zakupów to ja zawsze z małą poprostu nie mam jej z kim zostawić:-( choć kilka razy udało mi się wyrwać w niedzielę jak M z nią został i przyznam że wolę bez ogona:zawstydzona/y:

Donkat zazdroszczę rozpieszczania przez babcie u nas żadko się zdaży że mam obiad z głowy dzięki któreś mamie:sorry:

reklama
Do góry