reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Facetowi podziekowałam, że załatwił tą sprawe odnośnie żylandora bez problemu i odpisał mi"

Witam wysłałem dziś pocztą Polską duży klosz do lampy BARCELONA 7 w warunkach szczególnych mam nadzieję iż jutro dotrze
Jest oklejony z informacja szkło itd.

Pozdrawiam

a u nas dziś PIĘKNA pogoda:-):-):-):-)zaliczyłam już zakupy i kawkę u koleżanki obiadek już na gazie a po obiadku znów wybierzemy się na spacer:tak::-)jak ja bym już chciała wiosnę!!!!!!!!!u tej koleżanki jej syn 3 miesiące starszy od Mateusza ma takiego guada na pedały i Mateusz bardzo ładnie na nim jeździł i pedałował:-):tak:chyba trzeba będzie pomyślec o czymś takim:sorry:
Agulka super że sprzedawca okazał się uczciwy:tak:
Gabids właśnie co u Was?
Doti nieważne czy chłopczyk czy dziewczynka ważne że zdrowe:tak:
Aneta zszokowałaś mnie ceną tego komputerka do akwarium:szok:

My już po spacerku:-)Tuśka zasnęła w trakcie i na śpika po powrocie ją rozebrałam i wrzuciłam do łóżka i nadal sobie smacznie śpi:-) kirysków niestety nie dostałyśmy były ale te zwykłe a ja chcę pandy:cool:

Cos mam strasznego lenia. Powinnam sprzątać, gotować, robić skład a wolę tutaj siedzieć ;-) I jeść: mandarynki i marcepan :tak:
Oskarek poszedł z babcią na spacer do lasu, mąż w pracy, ja mam luzik. No i stąd ten leń.

Zapowiada mi się fajny koniec tygodnia: wysyłamy z koleżankami mężów na konferencję,a same sobie robimy imprezkę :tak::tak: Już załatwiłam Oskarkowi nocleg u babci i po raz pierwszy od nie wiem kiedy nikt rano mnie nie będzie budził ciągnąc za włosy :-D

Gratulacje dla zdrowego dzidziusia pod serduchem:-) i zazdraszczam imprezki ja od urodzenia Tuśki nie wiem co to pobudka bez niej u boku:no: jakoś nie mogę się przemóc i puścić ją na nockę do dziadkó ale w końcu musi być ten pierwszy raz;-)

Własnie spaliłam patelnię:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: smród, dymu pełno:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jak tego dokonałaś siostro:szok: a smrodu nie zazdroszczę:sorry:

Facetowi podziekowałam, że załatwił tą sprawe odnośnie żylandora bez problemu i odpisał mi"

Witam wysłałem dziś pocztą Polską duży klosz do lampy BARCELONA 7 w warunkach szczególnych mam nadzieję iż jutro dotrze
Jest oklejony z informacja szkło itd.

Pozdrawiam

Super żeby wszyscy tacy uczciwi byli to by się chciało żyć:sorry:

Aneta zszokowałaś mnie ceną tego komputerka do akwarium:szok:

Domyślam się bo i ja byłam zszokowana jak M mi to pierwszy raz pokazał:eek: ale potem mnie przekonał i my zmieściliśmy się 1000 ale sam to wszystko do kupy składał:tak:

jak tego dokonałaś siostro:szok: a smrodu nie zazdroszczę:sorry:
pewnie zaczytała się na BB :-p:-D;-)

my też juz wróciliśmy ze spacerku i muszę pochwalic Mateusza bo nie brałam wózka i nawet dośc ładnie szedł za rączke:tak:i nawet cośtam pogadaliśmy po swojemu:-)a teraz zjadłam miseczke lodów i zabieram sie za picie kawy:happy:

Justyna sorki ze sie wtrace ale na ten telefon nie bedziesz narzekac.Ja go mam od ponad 2 miesiecy i to jest najlepszy telefon jaki mialam do tej pory:tak:A bateria spokojnie 10 dni wytrzymuje przy normalnym urzytkowaniu.Jesli chodzi o Nokia to juz nigdy wiecej (mialam N70, N80, 6500 slide i o dupe potluc bo strasznie sie zawieszaja a nie wspomne o bateri max 3 dni.)
ja mialam taki kiedys sony ericson k510i - Grafika Google, ten czerwony i ogolnie bylam zadowolona,ale kilka rzeczy mi nie pasowalo i wiem,ze teraz tez by tak bylo,a na Nokie nigdy nie narzekalam,ale wiadomo kazdy ma inne przyzwyczajenia
wlasnie zainteresowal mnie ten film, bo wczoraj o nim czytalam. a tak mniej wiecej to co to za gatunek i o czym?
no ten film jest dresiarzu cpunie, jego znajomych, swiatku, przemysleniac, kilka fajnych scen,a reszta to debilizm
gościu od żylandora mi odpisał:
"
Witam Panią ! serdecznie

Oczywiście dośle Pani ten klosz. Dziś wyśle pocztą POLSKA
Co do pakowania no cóż towar przychodzi i zazwyczaj w nienaruszonym stanie naklejka całkowicie się zgadzam
Pozdrawiam"

Bosze jak się cieszę
no to suuuper!!
Albo świetnie razem tłuc. Bo Oskar ten typ zabaw preferuje.
no wiesz do tluczenia sie to i mlodsza siostra sie nada:-D My z bratem to tak trzaskalismy sie,ze szok:sorry:

Na 12.30 umowiona bylam do dentysty,ale autobus na ktory poszlam jezdzi tylko w soboty, wiec spoznilam sie,ale to nic. Na autobus powrotny tez spoznilam sie,bo spotkalam kumpla z 1 pracy i musielismy pogadac/obgadac. No to poszlam do lumpka. Kupilam sobie dziny, S do pracy chyba nowe portki i 2 chusty. 1 byla dla mamy na ta jej lysa glace,ale 2 tez mi ukradla:crazy: no ale niech juz jej bedzie

reklama
witam popoludniowo!!!!

ale u nas dzis cieplo:szok:az jestem w szoku. wyszlam o 17 napalic w piecu i az sie chcialo byc an dworze:tak::tak:

znow jestem objedzona:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
mama nasmazyla nam nalesnikow:-p
zle mi wychodzi przebywanie z Jasia, niewazne, czy u niej, czy u nas;-):cool:

P narzeka, ze nie moze spac:szok:

Witam Panią ! serdecznie

Oczywiście dośle Pani ten klosz. Dziś wyśle pocztą POLSKA
Co do pakowania no cóż towar przychodzi i zazwyczaj w nienaruszonym stanie naklejka całkowicie się zgadzam
Pozdrawiam"

Bosze jak się cieszę

my tez:tak::-):-):-)

Byłam wczoraj na dokładnym usg, pomierzył małego na wszystkie strony i wychodzi że wszystko prawidłowo. Siusiak też prawidłowo:-D:eek: Oskar na brzuch mówi "brat dzidziuś" :-D

no to teraz trzeba pmyslec nad imieniem:tak:
za trzecim razem beda warkoczyki:-D:-D

Albo świetnie razem tłuc. Bo Oskar ten typ zabaw preferuje.

niech uczy zycia brata od malenkiego:-D:-D:rofl2:

Zapowiada mi się fajny koniec tygodnia: wysyłamy z koleżankami mężów na konferencję,a same sobie robimy imprezkę :tak::tak: Już załatwiłam Oskarkowi nocleg u babci i po raz pierwszy od nie wiem kiedy nikt rano mnie nie będzie budził ciągnąc za włosy :-D

korzystaj, bo nie wiadomo kiedy znow sie trafi taka okazja:-p

Własnie spaliłam patelnię:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: smród, dymu pełno:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

to juz nie masz czym w piecu palic?:rofl2::rofl2::rofl2:

a u nas dziś PIĘKNA pogoda:-):-):-):-)zaliczyłam już zakupy i kawkę u koleżanki obiadek już na gazie a po obiadku znów wybierzemy się na spacer:tak::-)jak ja bym już chciała wiosnę!!!!!!!!!

ja tez, ale baaardz, baaardzo sie ciesze z takiej jesieni-zimy:-):-)
ciepluko az milo:tak::tak:

my też juz wróciliśmy ze spacerku i muszę pochwalic Mateusza bo nie brałam wózka i nawet dośc ładnie szedł za rączke:tak:i nawet cośtam pogadaliśmy po swojemu:-)a teraz zjadłam miseczke lodów i zabieram sie za picie kawy:happy:

mama kiedys byla z niunka w sklepie i mowila, ze Julitce sie buzia przez cala droge nie zamykala:-D:-D:-D nie zawsze ze zrozumieniem, ale nagadaly sie, z ehej!!!

no ten film jest dresiarzu cpunie, jego znajomych, swiatku, przemysleniac, kilka fajnych scen,a reszta to debilizm

to ja podziekuje:eek:

no to suuuper!!
no wiesz do tluczenia sie to i mlodsza siostra sie nada:-D My z bratem to tak trzaskalismy sie,ze szok:sorry:

my tez:cool::tak:

No to poszlam do lumpka. Kupilam sobie dziny, S do pracy chyba nowe portki i 2 chusty. 1 byla dla mamy na ta jej lysa glace,ale 2 tez mi ukradla:crazy: no ale niech juz jej bedzie

a moze by tak delikatniej?;-)

Justyna, a Ty z Mateuszem tak jeździłaś dziś? Ja z Maciusiem to żadnych sklepów ubraniowych nie wchodzę, bo raz mi wstydu narobił, bo koniecznie chciał założyć spódnicę :zawstydzona/y::sorry::eek:

no cos ty? wstydzisz sie?
ja tam bylam dumna, jak Julitka przymierzala staniki:-D:-D

Do góry