majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Maciuś się budzi. Spadam. Do wieczora. Pa.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u nas obiadek tylko ja i Adaś jemy i miały byc warzywa na patelni....... tej spalonej dobrze że mam inneA ja skończyłam kolejny rozdział składu, idę zrobić jakiś obiad.
Agulka, smrodu i dymu nie zazdroszczę,nienawidzę tego
Cos mam strasznego lenia. Powinnam sprzątać, gotować, robić skład a wolę tutaj siedzieć ;-) I jeść: mandarynki i marcepan
Oskarek poszedł z babcią na spacer do lasu, mąż w pracy, ja mam luzik. No i stąd ten leń.
Zapowiada mi się fajny koniec tygodnia: wysyłamy z koleżankami mężów na konferencję,a same sobie robimy imprezkę Już załatwiłam Oskarkowi nocleg u babci i po raz pierwszy od nie wiem kiedy nikt rano mnie nie będzie budził ciągnąc za włosy
Własnie spaliłam patelnię smród, dymu pełno
Facetowi podziekowałam, że załatwił tą sprawe odnośnie żylandora bez problemu i odpisał mi"
Witam wysłałem dziś pocztą Polską duży klosz do lampy BARCELONA 7 w warunkach szczególnych mam nadzieję iż jutro dotrze
Jest oklejony z informacja szkło itd.
Pozdrawiam
Aneta zszokowałaś mnie ceną tego komputerka do akwarium
pewnie zaczytała się na BB ;-)jak tego dokonałaś siostro a smrodu nie zazdroszczę
ja mialam taki kiedys sony ericson k510i - Grafika Google, ten czerwony i ogolnie bylam zadowolona,ale kilka rzeczy mi nie pasowalo i wiem,ze teraz tez by tak bylo,a na Nokie nigdy nie narzekalam,ale wiadomo kazdy ma inne przyzwyczajeniaJustyna sorki ze sie wtrace ale na ten telefon nie bedziesz narzekac.Ja go mam od ponad 2 miesiecy i to jest najlepszy telefon jaki mialam do tej poryA bateria spokojnie 10 dni wytrzymuje przy normalnym urzytkowaniu.Jesli chodzi o Nokia to juz nigdy wiecej (mialam N70, N80, 6500 slide i o dupe potluc bo strasznie sie zawieszaja a nie wspomne o bateri max 3 dni.)
no ten film jest dresiarzu cpunie, jego znajomych, swiatku, przemysleniac, kilka fajnych scen,a reszta to debilizmwlasnie zainteresowal mnie ten film, bo wczoraj o nim czytalam. a tak mniej wiecej to co to za gatunek i o czym?
no to suuuper!!gościu od żylandora mi odpisał:
"
Witam Panią ! serdecznie
Oczywiście dośle Pani ten klosz. Dziś wyśle pocztą POLSKA
Co do pakowania no cóż towar przychodzi i zazwyczaj w nienaruszonym stanie naklejka całkowicie się zgadzam
Pozdrawiam"
Bosze jak się cieszę
no wiesz do tluczenia sie to i mlodsza siostra sie nada My z bratem to tak trzaskalismy sie,ze szokAlbo świetnie razem tłuc. Bo Oskar ten typ zabaw preferuje.
Witam Panią ! serdecznie
Oczywiście dośle Pani ten klosz. Dziś wyśle pocztą POLSKA
Co do pakowania no cóż towar przychodzi i zazwyczaj w nienaruszonym stanie naklejka całkowicie się zgadzam
Pozdrawiam"
Bosze jak się cieszę
Byłam wczoraj na dokładnym usg, pomierzył małego na wszystkie strony i wychodzi że wszystko prawidłowo. Siusiak też prawidłowo Oskar na brzuch mówi "brat dzidziuś"
Albo świetnie razem tłuc. Bo Oskar ten typ zabaw preferuje.
Zapowiada mi się fajny koniec tygodnia: wysyłamy z koleżankami mężów na konferencję,a same sobie robimy imprezkę Już załatwiłam Oskarkowi nocleg u babci i po raz pierwszy od nie wiem kiedy nikt rano mnie nie będzie budził ciągnąc za włosy
Własnie spaliłam patelnię smród, dymu pełno
a u nas dziś PIĘKNA pogoda:-):-):-):-)zaliczyłam już zakupy i kawkę u koleżanki obiadek już na gazie a po obiadku znów wybierzemy się na spacer:-)jak ja bym już chciała wiosnę!!!!!!!!!
my też juz wróciliśmy ze spacerku i muszę pochwalic Mateusza bo nie brałam wózka i nawet dośc ładnie szedł za rączkei nawet cośtam pogadaliśmy po swojemu:-)a teraz zjadłam miseczke lodów i zabieram sie za picie kawy
no ten film jest dresiarzu cpunie, jego znajomych, swiatku, przemysleniac, kilka fajnych scen,a reszta to debilizm
to ja podziekuje
no to suuuper!!
no wiesz do tluczenia sie to i mlodsza siostra sie nada My z bratem to tak trzaskalismy sie,ze szok
my tez
No to poszlam do lumpka. Kupilam sobie dziny, S do pracy chyba nowe portki i 2 chusty. 1 byla dla mamy na ta jej lysa glace,ale 2 tez mi ukradla no ale niech juz jej bedzie
Justyna, a Ty z Mateuszem tak jeździłaś dziś? Ja z Maciusiem to żadnych sklepów ubraniowych nie wchodzę, bo raz mi wstydu narobił, bo koniecznie chciał założyć spódnicę